• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ ξέρω τι θέλω να πάρω αλλά αν δεν βγάλει ο Κώτσος x100 δεν θα το πάρω. Έχω γαϊδουρινή υπομονή. Θα περιμένω…
Αν δεν δώσει χ100 δεν αξίζει το κόπο για μένα. Θα περιμένω εκπτώσεις και θα το πάρω απο αλλού και πιο φθηνά.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Αν δεν δώσει χ100 δεν αξίζει το κόπο για μένα. Θα περιμένω εκπτώσεις και θα το πάρω απο αλλού και πιο φθηνά.
Δυστυχώς αυτό που θέλω να πάρω εγώ είναι προϊόν Apple οπότε δεν «παίζουν» εκπτώσεις. Όλοι την ίδια τιμή!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
εννοειται με το επι 100 αγοραζεις κατι και να μην θες !
Εχουν περάσει προσφορές χ100 και δεν έχω κάνει καμία αγορά. Δεν λειτουργώ έτσι στη διαχείριση των οικονομικών μου και δεν είναι βιώσιμη κατανάλωση αυτό για μένα. Αυτό που θέλω να αγοράσω το χρειάζομαι και έχει αρχίσει να βγάζει προβλήματα ήδη. Περίμενα μέχρι τώρα (για να εκμεταλλευτώ τα μπόνους σε μίλια) και ευχόμουν να μην τα τινάξει τελείως. Θα περιμένω μέχρι να χαλάσει και αν δεν βγει μέχρι τότε κάποια προσφορά που να αξίζει θα το πάρω όταν χαλάσει απο εκεί που με συμφέρει περισσότερο. Τα μίλια που έχω φτάνουν για να περιμένω, σύμφωνα πάντα με τον δικό μου ρυθμό ταξιδίων, και συνεχίζω και μαζεύω απο τις καθημερινές μου συναλλαγές που ούτως ή άλλως θα έκανα.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Εγω περιμένω το x100 να χτυπήσω ενα garmin fenix 8

tatooine

Member
So, it begins...
Περιμένουμε cyber Monday ή ξεκινάμε;

Περιμένουμε, έχω την αίσθηση ότι την κυβερνοΔευτέρα θα δώσει 1Χ200.
Αν φάμε παπάρα, τότε θα περιμένουμε να ξαναδώσει Φλεβάρη μαζί με το 20% της αιγαίου. Εγώ πάντως το καλάθι το έχω ετοιμάσει. Στο χέρι του είναι να με κάνε να πατήσω.....
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-15, 17.16.34.png

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Αν φάμε παπάρα, τότε θα περιμένουμε να ξαναδώσει Φλεβάρη μαζί με το 20% της αιγαίου. Εγώ πάντως το καλάθι το έχω ετοιμάσει. Στο χέρι του είναι να με κάνε να πατήσω.....
View attachment 479723

Εχει δωσει ποτε x200? Μεχρι x100 δεν εχει δωσει?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Και εγω που ξερω (κινητο) το εχει 400€ παραπανω απο σκρουτζομαγαζα. Ελεος δλδ. Αν δεν δωσει ×100 και δωρο ΦΠΑ, δεν παιζει να το παρω απο κει...
Με τα κινητά είναι ένα θέμα από που εμπιστεύεσαι να τα πάρεις. Τα διάφορα μαγαζιά στο scroutz πάντα πουλάνε πιο φθηνά από τις μεγάλες αλυσίδες απλά αν σου κάτσει η στραβή με τη συσκευή δεν ξέρω εάν θα ισχύει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας. Δεν έχω πάρει ποτέ από αυτά...
Και εγώ κινητό θέλω να πάρω γιατί βράχηκε το προηγούμενο τέλη Αυγούστου και κάνω υπομονή με ένα παλιό για να κάνω την αγορά με bonus χ100. Το θέμα όμως είναι και ο ανταγωνισμός από τις άλλες επώνυμες αλυσίδες ηλκτρονικών ειδών. Αυτή τη στιγμή βλέπω διαφορά στην τιμή σε ένα μοντέλο που κοιτούσα και προβληματίζομαι εάν πρέπει να περιμένω την cyber monday ή να το χτυπήσω τώρα;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
View attachment 479723
Έχεις βάσιμες πληροφορίες ή έντονη διαίσθηση ή θα μείνω χωρίς κινητό μέχρι το Φλεβάρη; :):oops:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom