Πως καταφερνεις κ φτανεις στην πληρωμη? Αφοτου βγηκε η προσφορα επεσε η ιστοσελιδα, app τα παντα ολα. Μηπως μπηκες πριν τις 12?Ναι αλλα φτανω στην πληρωμη κ
Μου βγαζει ιδια τιμη!! Βαζω καποιον κωδικο εκπτωσης;
Πως καταφερνεις κ φτανεις στην πληρωμη? Αφοτου βγηκε η προσφορα επεσε η ιστοσελιδα, app τα παντα ολα. Μηπως μπηκες πριν τις 12?Ναι αλλα φτανω στην πληρωμη κ
Μου βγαζει ιδια τιμη!! Βαζω καποιον κωδικο εκπτωσης;
Μάλλον εννοεί ότι επέλεξε τη πτήση που θέλει και περιμένει αυτόματα να γίνει η έκπτωση,αλλά όπως σωστά είπες έχει πέσει το σάιτΠως καταφερνεις κ φτανεις στην πληρωμη? Αφοτου βγηκε η προσφορα επεσε η ιστοσελιδα, app τα παντα ολα. Μηπως μπηκες πριν τις 12?
Ψάχνω από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα για τους γονείς μου! Δε βρήκα όρους κάπου για να διαβάσω αν περιλαμβάνονται αυτά τα μέρη. Μάλλον όντως έπεσε.Μάλλον εννοεί ότι επέλεξε τη πτήση που θέλει και περιμένει αυτόματα να γίνει η έκπτωση,αλλά όπως σωστά είπες έχει πέσει το σάιτ
Έως 70%70% σ ολες της πτησεις μεχρι 25/10/25
Εγω ουτε καν να επιλεξω πτηση δεν μπορω, μολις κανω αναζητηση βλεπω service unavailable. Εγγυηση το IT της Αιγαιου χρονια τωρα!!Μάλλον εννοεί ότι επέλεξε τη πτήση που θέλει και περιμένει αυτόματα να γίνει η έκπτωση,αλλά όπως σωστά είπες έχει πέσει το σάιτ
Μα έπεσε αμέσως το άτιμο..Πρόλαβα μια Πασχαλιατικη Τυφλίδα πριν πέσει....