• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

nick07

Member
Ναι αλλα φτανω στην πληρωμη κ
Μου βγαζει ιδια τιμη!! Βαζω καποιον κωδικο εκπτωσης;
Πως καταφερνεις κ φτανεις στην πληρωμη? Αφοτου βγηκε η προσφορα επεσε η ιστοσελιδα, app τα παντα ολα. Μηπως μπηκες πριν τις 12?

Peruvianos17

New Member
Πως καταφερνεις κ φτανεις στην πληρωμη? Αφοτου βγηκε η προσφορα επεσε η ιστοσελιδα, app τα παντα ολα. Μηπως μπηκες πριν τις 12?
Μάλλον εννοεί ότι επέλεξε τη πτήση που θέλει και περιμένει αυτόματα να γίνει η έκπτωση,αλλά όπως σωστά είπες έχει πέσει το σάιτ

meli90

Member
Μάλλον εννοεί ότι επέλεξε τη πτήση που θέλει και περιμένει αυτόματα να γίνει η έκπτωση,αλλά όπως σωστά είπες έχει πέσει το σάιτ
Ψάχνω από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα για τους γονείς μου! Δε βρήκα όρους κάπου για να διαβάσω αν περιλαμβάνονται αυτά τα μέρη. Μάλλον όντως έπεσε.

nick07

Member
Εγω ουτε καν να επιλεξω πτηση δεν μπορω, μολις κανω αναζητηση βλεπω service unavailable. Εγγυηση το IT της Αιγαιου χρονια τωρα!!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πρόλαβα μια Πασχαλιατικη Τυφλίδα πριν πέσει....και την Καλοκαιρινή Ρουμανία, Νάξο που ήθελα μερικά καλοκαιρινά.... καλύτερα για Νέα Υόρκη...

Last edited:

maria91

Member
Εγω προλαβα εκανα μια αναζητηση για Σπλιτ το καλοκαιρι συγκεκριμενες ημερομηνιες,οι τιμες ακλονητες και πριν το black friday....

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Γκραν Κανάρια μονή διαδρομή από 103 το πρωί, 35 τώρα!!! Αλλά έλα που δεν μπορώ να το κλείσω!

meli90

Member
Αρα αν καταλαβα καλα
Δε βαζουμε καποιον κωδικο. Μπαινει αυτοματα η εκπτωση ε; Τωρα παιδια τι ωρα θα φτιαξει δαυτο;

Extra muros

Member
Πρόλαβα ένα Αθήνα Μήλος με το δάχτυλο στη σκανδάλη στις 00.00.59, εντάξει όχι τεράστια ευκαιρία τα 136 ευρώ φλεξ, αλλά ποιος ξέρει τι θα δουν τα ματάκια μας ως το καλοκαίρι, καλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε. Δυστυχώς για μια σειρά λόγων, μάλλον τα καλά ταξιδιωτικά πλάνα για το '25 (πέρα από μια Πορτογαλία Φλεβάρη ήδη κλεισμένη με την αυγουστιάτικη προσφορά, που μου είχε κάτσει πολύ καλά το 23 και είπα να επαναλάβω το πείραμα) πάνε μετά την ημερομηνία προσφερόμενων πτήσεων (νομίζω 25.10.25)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.658
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom