Εκείνο που φοβάμαι είναι η εμπλοκή με δικαστικές διαδικασίες. Στο τέλος λογικά θα δικαιωθεί ο Δευκαλίωνας αλλά πού τη βάζεις την ταραχή που θα έχει στο μεταξύ υποστεί;
το site είναι τέλειο !!!
μου αρέσει όπως ειναι ,άν υπάρξουν κάποιες λεπτομέρειες θα τις δείτε για να τις προσθέσετε ..
το best of για μένα ειναι οτι ο def και η παρέα του ,προσέχουν ,ώστε το site να μήν καταντήσει τσίρκο!!!!
Επίσης και κάτι ακόμη που παρατήρηση καθώς "βόλταρα" στο forum..καλό θα ήταν όλοι μας να δίνουμε όσο πιο περιεκτικούς και ακριβείς με το ερώτημα μας τίτλους στα θέματα που δημιουργούμε. Καθαρά ζήτημα καλύτερης οργάνωσης του forum και ευκολότερης αναζήτησης.
Θεωρώ πολύ σημαντικό να δίνεται feedback για ένα site ή άλλο project γιατί είναι ο μόνος τρόπος για τον δημιουργό να δει πως πάει το πράγμα και να διορθώσει κάποια προβλήματα ή παραλήψεις. Γι’αυτό προτρέπω όλα τα μέλη να γράψουν είτε εδώ είτε με ΠΜ στον Δευκαλίων κάποιες παρατηρήσεις που στο κάτω κάτω θα ωφελήσουν το site και εμάς που το χρησιμοποιούμε.
Έχω στείλει ήδη κάποια σχόλια στον Def και συνεχίζω εδώ για να έρθει πάλι στο προσκήνιο το topic.
Στις φωτογραφίες του site, πιστεύω θα ήταν καλύτερα να είναι ξεχωριστά τα σχόλια και η βαθμολογία. Τώρα όταν βαθμολογείς μια φώτο, εμφανίζεται σας κενό μήνυμα. Αν είναι δυνατόν να εμφανίζονται μονάχα τα μηνύματα και στις “Λεπτομέρειες” που έχει τη βαθμολογία της φωτογραφίας, να εμφανίζεται και λίστα με τις βαθμολογίες του κάθε μέλους. Απλά δεν μου αρέσει που ανοίγεις μια φωτογραφία που λέει πως έχει πχ 10 σχόλια και τελικά μόνο το 1 είναι σχόλιο και τα υπόλοιπα βαθμολογίες χωρίς λέξη!
Μου αρέσει πάρα πολύ και η πρόταση του ipanag.
Καταρχην ετσι οπως ειναι το site ειναι εξαιρετικό και μακραν το καλυτερο.
Τωρα αν θελει βελτιωσεις?ίσως,αλωστε εχθρος του καλυτερου ειναι το
ακόμα καλύτερο.
Τωρα εγώ τι θα προτεινα:
1.Καταρχήν θα συμφωνησω με το θέμα των φωτογραφιων και τις βαθμολογίας
που ανέφερε προηγούμενο μέλος.Δεν ειναι ωραιο οταν βαθμολογεί καποιος
να φαίνεται ενα κενό μηνυμα,
2.θα πρότεινα μια ξεχωριστη στηλη με ψηφοφορίες οπου να μπορει καθε μελος
να ανεβάζει την δικια του και μια απ αυτες κατ επιλογη των διαχειριστών
να εμφανίζεται στην κεντρικη σελίδα του site.
3.Μια στηλη με ολα τα μέλη ειτε αλφαβητικα είτε με βαση τα ποσα
μηνυματα εχουν στειλει οπου να αναφερετε ημ.εγγραφης αρ.μηνυματων φωτο
,γενικα η δραστηριοτητα του κάθε μελους.
4.Εναν χαρτη οπου πατωντας στην καθε χωρα ξεχωριστα να εμφανιζονται οι
πολεις και ποια μέλη τις εχουν επισκεφτει.
Τωρα για το θέμα των σχολιων για ξενοδοχεια θα συμφωνησω με τον δημιουργο
οτι το σωστοτερο ειναι να μην αναφερονται,Εχω μπει και γω σε sites οπου
αναφερονται σχολια αλλα αυτα απευθηνονται σε μεγαλυτερο κοινο και εχουν
χιλιάδες επισκεπτες οποτε και ενας δυο να αναφερθουν με εμπαθεια η με
κακο σκοπο για καποιο χ λογο, οι υπολοιποι τους αναιρουν.
Ολα αυτα βεβαια ειναι λεπτομερειες γιατι το βασικο καματι που αφορα την
λειτουργικότητα του site δεν θελει καμια απολυτως αλλαγη,εκει νομιζω
φαινεται και η πολυ καλη δουλεια που εχουν κανει οι δημιουργοι.
Παντως νομιζω οτι ενα site οσο καλο κι αν ειναι πρεπει να ανανεωνεται
για να κραταει και το ενδιαφερον του χρήστη.
Αυτα τα ολιγα παντα με καλή διαθεση.
Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δευκαλίωνα και στην ομάδα που τον συνδράμει. Βελτιώσεις θα επιδέχεται πάντοτε και πιστεύω ότι είναι και απαραίτητες. Εγώ προτείνω, εάν φυσικά κριθεί από τον αρχηγό και από άλλους ότι θα ήταν χρήσιμο, να δημιουργηθεί στο Forum ένα νέο τμήμα με τίτλο «Ερωτήσεις προς τα μέλη», όπου ο καθένας θα μπορεί να απευθύνει προς κάποιο μέλος μία ειδική ερώτηση. Αυτό φυσικά μπορεί σήμερα να το κάνει με προσωπικό μήνυμα, αλά θα λάβει γνώση μόνον αυτός στον οποίο απευθύνεται και όχι και κάποιος άλλος που πιθανόν θα μπορεί να απαντήσει. Υπάρχει βέβαια στο Forum το τμήμα « Αναζήτηση πληροφοριών», αλλά εκεί, απ’ ότι βλέπω, ζητούνται γενικές πληροφορίες και όχι ειδικές.
Αυτή είναι μία πρόταση προς μελέτη. Ευχαριστώ.
Προσωπικα απο τοτε που βρηκα το συγκεκριμενο site ειμαι μεσα τουλαχιστον 1-1,30 ωρες την ημερα. Πραγματικα ρουφαω σαν σφουγγαρι ολες τις ιστοριες των φιλων-τυχερων που εχουν ταξιδεψει σε απιστευτα μερη ανα τον κοσμο.Τα καλα,αναριθμητα, τα ασχημα ΕΝΑ, μολις το επισκεφτεις μια φορα απαξιεις τελειως για τα υπολοιπα sites...Τοσο ολοκληρωμενο, τοσο φιλικο και πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!!!!!!!
Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις/υποδείξεις/ιδέες σας.
@kosvik:
1. Το θέμα με τη βαθμολόγηση των φωτογραφιών και τα σχόλια προσπαθούμε να το λύσουμε, έχετε δίκιο.
2. Ξεχωριστή στήλη με ψηφοφορίες δε χρειάζεται καθώς οποιοδήποτε μέλος μπορεί τώρα να φτιάξει τη δική του ψηφοφορία. Η κεντρική σελίδα σε αυτή τη φάση δεν "παίρνει" άλλες αλλαγές. Πάντως αν δω για παράδειγμα ότι τα μέλη φτιάχνουν πολλές ψηφοφορίες κλπ, τότε ίσως έχει νόημα η ξεχωριστή ενότητα όπως πολύ σωστά λες. Αλλά μέχρι τώρα δεν έχω δει ιδιαίτερη κίνηση σε αυτό το θέμα.
3. Η λίστα των μελών υπάρχει ήδη. Βρίσκεται στη μπάρα πλοήγησης, στο μενού "Χρήστες" από κάτω. Περιλαμβάνει πράγματα όπως τα μηνύματα κάθε μέλους, κλπ, αλλά όχι όλες τις πληροφορίες. Για όλη τη δραστηριότητα κάθε μέλους υπάρχουν τα προφίλ, όπου μπορούμε να δούμε και ποιες ταξιδιωτικές ιστορίες έχει προσφέρει το μέλος, όλες τις φωτογραφίες του, κλπ.
4. Υπάρχει ήδη μια ιδέα για κάτι αντίστοιχο, και πιθανότατα θα υλοποιηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον.
@Christos_Gkir
Κ. Χρήστο, μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο πιο αναλυτικά τι εννοείτε με την ιδέα αυτή;
Λοιπόν έγινε ήδη μια μικρή βελτίωση στη γκάλερυ. Πλέον όταν ένα μέλος απλώς βαθμολογεί μια φωτογραφία χωρίς να αφήνει σχόλιο, δεν εμφανίζεται κάτω από τη φωτογραφία κενό σχόλιο. Απλά παίρνει τη βαθμολογία.
Δευκ ,εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα την χρήση των "γκρούπ".
δεν ξεχωρίζουν επαρκώς τα θέματα που αναφέρονται μόνο στα γκρούπ,και πάνω που ετοιμάζομαι να γράψω κάτι δεν μου βγαίνει ο χώρος για να γράψω ..δεν έχω γραφτεί σε κανένα γκρούπ.ειναι πολύ συγκεκριμένα ...
τέλος πάντων εξήγησέ μου πώς να το διακρίνω εκ των προτέρων ...
Μα τι να εξηγήσω παραπάνω από αυτό που ήδη υπάρχει; Στη λίστα με τα φόρουμ, υπάρχει μια ενότητα που λέει "ΤΑ γκρουπ του travelstories". Ότι είναι εκεί μέσα είναι φόρουμ κάποιου group....