μμμ εδώ χρειάζεται να πνιγεί η προβοκάτσια εν τη γενέσει..Εχεις δικιο! Εγραφα το ονομα στα αγγλικα. Θεωρουσα οτι επειδη ειμαι στην αγγλικη ιστοσελιδα θα μπορουσε να αναγνωρισει ποια ειναι η Venice!
To έκανα εγώ χθες, με στάση στη Βερόνα. Από Βερόνα για Μπέργκαμο ήθελε αλλαγή στο Rovato, τα τραίνα αστεία από πλευράς οργάνωσης για άλλη μια φορά, μαθήματα στωικότητας από τους Ιταλούς επιβάτες... Αν θυμάμαι καλά, από Βενετία για Βερόνα γύρω στα 7 ευρώ κι από εκεί για Μπέργκαμο γύρω στα 9 (ή ανάποδα, αλλά συνολικά γύρω στα 16 τέλος πάντων).εχεις κανει αυτο το δρομολογιο?αν ναι οποιαδηποτε πληροφορια η παγιδα θα μου ητανε χρησιμη(κοστος εισητηριων,χρονος αναμονης κ.τ.λ)
ε καλά δεν έκανες αυτό ακριβώς..και ούτε θα συνιστούσα αυτή τη λύση κι ας χαμηλώνεις το κόστος. εκτός αν έχει υπομονή και άααπλετο χρονο. με στάση και αλλαγή στη Βερόνα οι 3 ώρες γίνονται κάμποσες παραπάνω. και παίρνοντας εννοείται τα φθηνότερα τραίνα. τα οποία φυσικά δεν είναι τα μόνα στη γείτονα και ούτε χαρακτηρίζουν την εταιρεία. η διαδρομη Βενετία-Βερόνα διαρκεί κάτω απο 1 ωρα με υπερσύγχρονο τραίνο υψηλής ταχύτητας. οι επιβάτες που επιλέγουν τη φθηνότερη λύση των 2,5 ωρών εννοείται ότι θα πρέπει να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους..δεν είναι επί του παρόντος αλλά οι καθυστερήσεις δεν είναι χαρακτηριστικό πάντως της Trenitalia.To έκανα εγώ χθες, με στάση στη Βερόνα. Από Βερόνα για Μπέργκαμο ήθελε αλλαγή στο Rovato, τα τραίνα αστεία από πλευράς οργάνωσης για άλλη μια φορά, μαθήματα στωικότητας από τους Ιταλούς επιβάτες... Αν θυμάμαι καλά, από Βενετία για Βερόνα γύρω στα 7 ευρώ κι από εκεί για Μπέργκαμο γύρω στα 9 (ή ανάποδα, αλλά συνολικά γύρω στα 16 τέλος πάντων).
το σαιτ δουλευει κανονικά και είναι κ πολύ γρήγορο. βάλε στο πεδίο 1. Venice, στο πεδίο 2. bergamo, στο 3,4 ημερομηνίες κ πάτα send. αν κ πάλι δεν γινεται τίποτε δοκίμασε με άλλο pc ή ζήτα βοήθεια από καποιον άλλο. το μόνο που δεν έχει πρόβλημα είναι το σαιτ.το δοκιμασα πριν λιγο και στα ιταλικα και στα αγγλικα αλλα δεν βγαζει δρομολογια,τι λαθος να κανω αραγε?