koukounari
Member
μα είδες ? που πήγαν τα αρσενικά του φόρουμ? μάλλον θα έχουν πιάσει τις παραλίες και τους καφέδες η τα ταξίδια,είναι μυστήρια τρένα...βασικά έχω πάει μιλάνο και δεν ήθελα να κάτσουμε πολλές μέρες εκεί γιαυτό πρότεινα να κάτσουμε μιάμιση σχεδόν μέρα,επίσης διάβασα ότι το μιλάνο δεν αξίζει παραπάνω από 2 μέρες.και είπα να περάσουμε τις υπόλοιπες μέρες βενετία να την χαρούμε και μια μέρα βερόνα!
την ιστοσελίδα της τρενιταλια την είχα κοιτάξει και έχω βρει τα δρομολόγια και τις ώρες που μας βολεύουν.με 9 ευρώ πάμε μιλάνο-βενετία και με9 ευρώ βενετία-βερόνα.αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι ότι βρίσκω βερόνα-μπεργκάμο με 20 ευρώ με το τρένο που φτάνει μπεργκάμο στις 12.43 και η πτήση μου από το αεροδρόμιο είναι 17.20,και αναρωτιέμαι πως θα μεταφερθώ από το μπεργκάμο στο αεροδρόμιο?τι συγκοινωνία έχει?και το δεύτερο ερώτημα πως θα μεταφερθώ από το αεροδρόμιο στο μιλάνο.τι συγκοινωνίες έχει την ώρα που φτάνουμε δηλαδή στις 22.05.....επειδή διοργανώνω εγώ αυτό το ταξίδι(οι φίλες μου δεν έχουν ξανά ταξιδέψει).
σε ευχαριστώ πολύ sapienza!αν μπορείς να με βοηθήσεις και σε αυτά πιο πάνω..
και περιμένω βοήθεια από όλες τις ταξιδιάρες ψυχές....
την ιστοσελίδα της τρενιταλια την είχα κοιτάξει και έχω βρει τα δρομολόγια και τις ώρες που μας βολεύουν.με 9 ευρώ πάμε μιλάνο-βενετία και με9 ευρώ βενετία-βερόνα.αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι ότι βρίσκω βερόνα-μπεργκάμο με 20 ευρώ με το τρένο που φτάνει μπεργκάμο στις 12.43 και η πτήση μου από το αεροδρόμιο είναι 17.20,και αναρωτιέμαι πως θα μεταφερθώ από το μπεργκάμο στο αεροδρόμιο?τι συγκοινωνία έχει?και το δεύτερο ερώτημα πως θα μεταφερθώ από το αεροδρόμιο στο μιλάνο.τι συγκοινωνίες έχει την ώρα που φτάνουμε δηλαδή στις 22.05.....επειδή διοργανώνω εγώ αυτό το ταξίδι(οι φίλες μου δεν έχουν ξανά ταξιδέψει).
σε ευχαριστώ πολύ sapienza!αν μπορείς να με βοηθήσεις και σε αυτά πιο πάνω..
και περιμένω βοήθεια από όλες τις ταξιδιάρες ψυχές....