• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Bergamo/ Και μετα τι;

koukounari

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
μα είδες ? που πήγαν τα αρσενικά του φόρουμ? μάλλον θα έχουν πιάσει τις παραλίες και τους καφέδες η τα ταξίδια,είναι μυστήρια τρένα...βασικά έχω πάει μιλάνο και δεν ήθελα να κάτσουμε πολλές μέρες εκεί γιαυτό πρότεινα να κάτσουμε μιάμιση σχεδόν μέρα,επίσης διάβασα ότι το μιλάνο δεν αξίζει παραπάνω από 2 μέρες.και είπα να περάσουμε τις υπόλοιπες μέρες βενετία να την χαρούμε και μια μέρα βερόνα!
την ιστοσελίδα της τρενιταλια την είχα κοιτάξει και έχω βρει τα δρομολόγια και τις ώρες που μας βολεύουν.με 9 ευρώ πάμε μιλάνο-βενετία και με9 ευρώ βενετία-βερόνα.αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι ότι βρίσκω βερόνα-μπεργκάμο με 20 ευρώ με το τρένο που φτάνει μπεργκάμο στις 12.43 και η πτήση μου από το αεροδρόμιο είναι 17.20,και αναρωτιέμαι πως θα μεταφερθώ από το μπεργκάμο στο αεροδρόμιο?τι συγκοινωνία έχει?και το δεύτερο ερώτημα πως θα μεταφερθώ από το αεροδρόμιο στο μιλάνο.τι συγκοινωνίες έχει την ώρα που φτάνουμε δηλαδή στις 22.05.....επειδή διοργανώνω εγώ αυτό το ταξίδι(οι φίλες μου δεν έχουν ξανά ταξιδέψει).
σε ευχαριστώ πολύ sapienza!αν μπορείς να με βοηθήσεις και σε αυτά πιο πάνω..

και περιμένω βοήθεια από όλες τις ταξιδιάρες ψυχές.... :) :) :) :)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Oι άντρες δεν υπάρχουν πια...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
προσεξε... εχει τρελη κινηση στην περιοχη , ειδικα τα ΣΚ

kokolaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ηράκλειο
Έλα κοριτσαρέ μου.. Θα με πάρετε μαζί σας?

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
κι εγώ βλέπω πολλά τα 4 βράδια στην Βενετία. Αλλά οκ, θα έχετε χρόνο να πεταχτείτε και στο Μέστρε για ψώνια
ποια η εταιρεία που πετά απ ευθείας από Χανιά για Ιταλία;
καλωσόρισες από Ρέθυμνο...

koukounari

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
καλώς σας βρήκα σουδιανέ!!
με raynair πετάω!
λες και εσυ οτι ειναι πολλεσ μερεσ ε??μαλλον θα κανω αυτο που λεσ,να πεταχτουμε καμια βολτα και απο το μεστρε....και γενικοτερα να κάνουμε μια βόλτα και από τα τριγύρω νησάκια...

σαιτας

Member
καλώς σας βρήκα σουδιανέ!!
με raynair πετάω!
λες και εσυ οτι ειναι πολλεσ μερεσ ε??μαλλον θα κανω αυτο που λεσ,να πεταχτουμε καμια βολτα και απο το μεστρε....και γενικοτερα να κάνουμε μια βόλτα και από τα τριγύρω νησάκια...
Μια χαρα βρισκω το προγραμμα. Εχει και το τρεβιζο κοντα στην βενετια που αξιζει επισκεψη.
μην νομιζεις οτι στο μεστρε θα βρεις τιποτα για ψωνια. Οτι ακριβως δειτε, στην ιδια τιμη θα το βρεις στην ελλαδα.

koukounari

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
γεια σου κοκόλι μου!!!!!!εμείς να σε πάρουμε μαζί μας άλλα αποτι ξέρω εκείνη την περίοδο εσύ θα είσαι στην ταξιδάρα σου με μότο(που θα με πάρεις και εμένα μια φορά μαζί σου).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου σαιτα!σε ευχαριστώ πολύ!το έχω ψάξει και αυτό που μου έστειλες!..και η ερώτηση μου είναι η εξής εκτός από το λεωφορείο υπάρχει και τρένο για να φτάσουμε μιλάνο?

θέλω και βοήθεια συγκοινωνίας απο μπεργκάμο για το αεροδρόμιο του μπεργκάμο! :) :) :) :) :) :)

koukounari

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
σουδιανε, είδα το μνμ σου αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω από εκεί...σε ευχαριστώ πολύ!εννοείτε θα το δω και για να δω πως πέρασες αλλά και να πάρω ιδέες :) :) :)

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλά με τέτοιο τίτλο και δεν έχουν απαντήσει ακόμα τα ρσενικά του φόρουμ?
Θέλετε να μείνετε Μιλάνο??Γιατί όχι Μπέργκαμο?
Εγώ με τις φίλες μου δε νομίζω να έμενα 4βράδια Βενετία..Θα πήγαινα 2-3 βράδια μαξ και μετά κάπου αλλού...Έχετε δεί ξενοδοχεία και τιμές στη Βενετία?
Για δρομολόγια τρένων και τιμές , Trenitalia - HomePage

Κάνε λίγο υπομονή και απο Δευτέρα επστρέφει ο μετρ της Ιταλίας να σε βοηθήσει..Δε νομίζω να πεί όχι σε νέες κι ωραίες!:haha:
εκλεισα και εγω το ιδιο δρομολογιο 14/10 -17/10. Σκεφτομουν και εγω να μεινουμε Μπεργκαμο αν συμφωνήσουν και τα αλλα μελη της παρεας, αξιζει δηλαδη? Επισης μου εχουν πει ότι το Τορινο ειναι πολυ ωραιο εχεις παει? Βασικα θα ήθελα καποιες ιδεες για το τι θα μπορουσα να κανω σε τοσο λιγες μερες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα