• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Bergamo/ Και μετα τι;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Xμμμ...το εμαθε! Και προτιμα Φλωρεντια και τα περιξ! Αντε να δουμε!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι αλλά αφού το travelstories ψηφίζει άλλο; Δεν καταλαβαίνει ότι η γνώμη του δεν έχει το ίδιο βάρος;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ασε! Αυτο το επιχειρημα δεν μπορω να το αναπτυξω! Αν μαθει οτι συζητουσα τετοια πραγματα πισω απο την πλατη του με ολους εσας εδω μεσα...αλιμονο μου!
Και εδω που τα λεμε δεν τον αδικω κιολας!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Όχι βρε Έρση, νομίζω θα χαρεί! Τόσοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για να πάει ένα όμορφο ταξίδι.. Άσε που ο σκοπός αγιάζει τα μέσα : εμείς θέλουμε να διαβάσουμε την ταξιδιωτική ιστορία σου - όχι τίποτα άλλο αλλά σχεδιάζω το ίδιο ταξίδι κι εγώ.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Xμμμ...το εμαθε! Και προτιμα Φλωρεντια και τα περιξ! Αντε να δουμε!
δικος μου ειναι ο αφεντης:clap::clap:
ειπα να μη μιλησω Ερση μου γιατι αντιληφθηκα απο την αρχη την προτιμηση σου στις λιμνες και δεν ηθελα να σε μπερδεψω περισσοτερο με τη γνωμη μου αλλα ηρθε η ωρα να αποκαλυφθω!
καθολου δεν τον αδικω..
Δε λεω ωραιες ειναι και οι λιμνες, τοπιο πιο βορειοευρωπαικο, αλλα η Τοσκανη ειναι περαν πασης συγκρισεως! Φλωρεντια, Σαν τζιμινιανο αγαπημενο, Σιενα, Λουκα(Πιζα) και χωρια του κιαντι θα πλημμυρισουν το μυαλο σας με εικονες μαγικες!
Δες και αυτη την προοπτικη και μην την προσπερνας αβασανιστα ;)

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μιας και δεν έχω ακόμη- ντροπή μου- επισκεφθεί την Τοσκάνη, μοιραία η ψήφος πηγαίνει στις λίμνες και για έναν λόγο παραπάνω- λόγω ιδανικής εποχής. Η μαγεία της φύσης και των πανέμορφων χωριών στα πόδια σας...
Αν τελικώς ψήσεις τον Αφέντη για λίμνες, μη τη χάσετε τη Βερόνα- είναι μικρή, κουκλίστικη και το ιστορικό κέντρο περπατιέται ευχάριστα με τα πόδια.

Αν πάλι έχεις καταμπερδευτεί- επειδή υποψιάζομαι πως και η Τοσκάνη έχει φοβερές ομορφιές- ρίξε κλήρο κι ό,τι ήθελε προκύψει!

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
6 με 10 Ιουλίου θα πάω στη λίμνη Κόμο (και ότι άλλο προλαβαίνουμε). Νομίζω (χωρίς να έχω πάει) ότι πρέπει να τη συμπεριλάβεις στο ταξίδι σου.
Σκεφτόμαστε να κάνουμε το γύρο της λίμνης με διανυκτερεύσεις σε Bellagio, Varena, Como:
Δωμάτια έχουμε κλείσει από το booking.com:
1) Bellagio: Booking.com: hotel Albergo Ristorante Silvio, Bellagio, Italy - 30 Guest reviews. Book your hotel now! με 110 ευρώ το δίκλινο
2) Bellano (είναι καμια δεκαριά χλμ από Varena): http:///www.booking.com/hotel/it/meridiana-bellano.html?aid=304142&label=postbooking_confemail στα 120 ευρώ
3) Brunate (έξω από το Como) Booking.com: Ristorante Hotel Falchetto, Como, Italy - 20 Guest reviews. Book your hotel now! στα 90 ευρώ.
Αυτοκίνητο βρήκαμε (στο Malpensa) από 6 Ιουλ. βράδυ μέχρι 10 Ιουλ. απόγευμα στα 90 ευρώ από http://www.easycar.com.
Αν προλάβουμε λέμε και για Bergamo έστω και για μισή μέρα... Περιμενω λοιπόν όταν επιστρέψεις πληροφορίες!

Επόμενο Ταξίδι
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΔΡΙΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ριο
θα μπορουσε καποιος να με κατατοπισει σχετικα με το πως θα παω με τρενο απο βενετια στο μπεργαμο?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Trenitalia - HomePage
Απο οτι βλεπω ειναι με ενδιαμεσο σταθμο στην Μπρεσια και διαρκει περιπου τρεις ωρες.
Εσυ πρεπει να ποια μερα, ποιο δρομολογιο κλπ...

Επόμενο Ταξίδι
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΔΡΙΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ριο
στην σελιδα της τρενιταλια βαζω για 22 Ιουνη το πρωι για μπεργκαμο απο βενετια αλλα δεν βγαζει δρομολογια.Μηπως ειναι το αντοιστιχο αργο το δικο μας και εχει αλλη ιστιοσελιδα?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δοκιμασε αργοτερα. Καμια φορα κολαει.

Επόμενο Ταξίδι
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΔΡΙΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ριο
εχεις κανει αυτο το δρομολογιο?αν ναι οποιαδηποτε πληροφορια η παγιδα θα μου ητανε χρησιμη(κοστος εισητηριων,χρονος αναμονης κ.τ.λ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα