Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Παντού....παντού....παντού....Μη μου πεις ότι καπνίζουμε και στους globe-trotters? (απ' όλο το story εδώ βρήκα να σταθώ!...)
Παντού....παντού....παντού....Μη μου πεις ότι καπνίζουμε και στους globe-trotters? (απ' όλο το story εδώ βρήκα να σταθώ!...)
Κοίτα χαρά!Παντού....παντού....παντού....
Παντού....παντού....παντού....
Είναι μια παλιά καφάνα του Βελιγραδίου (οι καφάνες θυμίζουν λίγο τα δικά μας καπηλειά) η οποία έχει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική είναι μακεδονίτικο κονάκι χτισμένο και σχεδιασμένο από έλληνες τεχνίτες. Το φαγητό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο είναι αξιοπρεπές όμως, αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζει να πας έστω και για καφέ να δεις το μέρος.Την διάβασα και εγώ, καθώς θα πάω σε 2 μήνες... Κράτησα και τις σημειώσεις μου, αλλά δεν κράτησα απορίες. Οπότε δε θυμάμαι τι ήθελα να ρωτήσω...
Αυτό το ''?'', ποιό είναι; Κάπου το έχασα. Και αξίζει (αυτό με ενδιαφέρει!!)
A ναι, τώρα που έγραψες για έλληνες τεχνίτες θυμηθηκα!Είναι μια παλιά καφάνα του Βελιγραδίου (οι καφάνες θυμίζουν λίγο τα δικά μας καπηλειά) η οποία έχει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική είναι μακεδονίτικο κονάκι χτισμένο και σχεδιασμένο από έλληνες τεχνίτες. Το φαγητό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο είναι αξιοπρεπές όμως, αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζει να πας έστω και για καφέ να δεις το μέρος.
http://en.wikipedia.org/wiki/%3F_(bistro)
Έβαλα άλλο link ελπίζω να εμφανίζεται σωστά...Είναι Kralja Petra 6 η οποία είναι κάθετη στην Knez Mihailova και είναι στα αριστερά όπως πας για το Kalemegdan.A ναι, τώρα που έγραψες για έλληνες τεχνίτες θυμηθηκα!
Το λινκ βγάζει κάτι άσχετο, οπότε πάω να το βρώ στο αντίστοιχο πόστ.
A...οκ, είναι πάνω στην Knez Mihailova, ε;
Ευχαριστω!!
Ναι, τώρα βγαίνει!!!Έβαλα άλλο link ελπίζω να εμφανίζεται σωστά...Είναι Kralja Petra 6 η οποία είναι κάθετη στην Knez Mihailova και είναι στα αριστερά όπως πας για το Kalemegdan.
Ευχαριστώ. Ναι, το διάβασα κάπου-κάποιος το ανέφερε ότι δεν τρελάθηκε για φαγητό, αλλά για καφε/ποτό αξίζει, οπότε και εγώ αν πάω γι'αυτό θα πάω.Πάντως εγώ δεν θα πρότεινα το ? για φαγητό, μόνο για καφέ/ρακί.