GTS
Member
Καλά, δώσε μου τη στρογγυλή θέα στα πόδια και θα σου πω ποιος είναι άμπαλος ρε....μπορεί να μη βλέπουμε πια, αλλά τη παίζουμε στα γόνατα
Μπύρα και ωραιοτάτη...κερνάω κιόλας....Είδα μπύρα στον τίτλο και μπήκα να δω τί παίζει.
Χάλια βλέπω περάσατε...
Να μην σχολιάσω τι παίζεις πια στα γόνατα! Πάντως μπάλα δεν είναι...Καλά, δώσε μου τη στρογγυλή θέα στα πόδια και θα σου πω ποιος είναι άμπαλος ρε....μπορεί να μη βλέπουμε πια, αλλά τη παίζουμε στα γόνατα
Γι' αυτό σ' αγαπάω ρε Νεντελάκι! γιατί είσαι με τον φτωχό και τον κατατρεγμένο πάντα και ας θυσιάζεσαι εσύ. Υπέρ αδυνάτου λοιπόν ο λόγος και αναμένω τη συνέχεια με ανυπομονησία!Βασικά είμαι λίγο τεμπέλα στο να γράφω αλλά το Βελιγραδάκι ήταν αδικημένο στο φόρουμ και είπα να το αποκαταστήσω...αυτό τόσα έκανε για μένα...
Mandarin sour αλλά χωρίς τζιβάτο στο μπαρ δε λέει...
Όχι μωρέ εντάξει...κάνουμε και λίγο πλάκα (αλλά η αλήθεια είναι οτι ο Παοκ σου ανοίγει πολλές πόρτες...).Αμα παω Βελιγραδι να προσεχω με ποιους μιλαω λοιπον ..μη μου τυχει κανενα Παοκι ..και πιαστουμε μαλλι με μαλλι κ μας βγαλουν και στις ειδησεις
Το σημερινό κομμάτι βιάστηκα να το ανέβασω αποκλειστικά για σένα...Εύγε !!! Να εκτύπωσω ή να περιμένω και για αλλά ;
Ένα ευχαριστώ είναι λίγο !!! Χίλια ευχαριστώ !!Το σημερινό κομμάτι βιάστηκα να το ανέβασω αποκλειστικά για σένα...
και με παρουσία του αφεντικού κατά το ήμισυ...
Έχει μείνει ένα πολύ μικρό κομμάτι (η τελευταία μέρα ήταν χαλαρή) και το πιο πιθανό είναι να το ανεβάσω αύριο πρωί, προλαβαίνουμε?
Και η επί γης κόλαση για τους αντικαπνιστές να προσθέσω! Είχα πραγματικά δεινοπαθήσει, τα μάτια μου έτρεχαν όλη την ώρα.Να επισημάνω επίσης οτι το Βελιγράδι είναι ο χαμένος παράδεισος των καπνιστών...