Eagle Fly
Member
Μιλαω σαν άνθρωπος που ήμουν στο γήπεδο ανελλιπώς, στην αντίθετη ομάδα, που έχει πει τα εξ αμάξηςι στον Ιωαννιδη, ( ήμουν την Χρυσή 3 ετια, μέσα στη Γλυφάδα, κάθε αγωνιστική) , δεν μιλάω για τα εκτός εδρας, παντου μέσα,, σε Σπόρτινγκ, στο ΣΕΦ στον τελικό που πηραμε το πρωταθλημα , στο Τελ Αβίβ κλπ.
Όποιος λέει πως ο Ξανθός, δεν είναι καλός προπονητης , νομίζω πως δεν ξέρεις από μπάσκετ.
Το ότι πήρε δεν κανένα Ευρωπαϊκό πρωταθλημα , είναι καθαρά θέμα τυχης, η κακής μέρας.
Με τον Κορνιλιο Τόμσον, ήταν ένα ελεύθερο σουτ, απλά μπήκε.
Το μόνο που θα πω είναι πως όταν πηγε στον Άρη, πηρε όλη την αφρόκρεμα του Ελληνικου μπάσκετ, με πολυ καλές ξένες μεταγραφές.
Επίσης στον Ολυμπιακό, έφτιαξε τους Τόμιτς,, Ταρλατς, Σιγαλα κλπ, αλλά και εκεί είχε μεγάλους παιχτες .
Απλά ο έντονος χαρακτήρας του, είναι που κάποιοι λένε.
Ο Jordan, αμα δείτε αυτό
κι αυτός τα ίδια έκανε, αλλά όπως λένε οι συμπαίκτες του έκανε καλό στην ομάδα.
Ο Ιωαννίδης πειραξε μερικους ;; Το μπάσκετ είναι αντρικο άθλημα, δεν χορευουν μπαλέτο.
Γιατί ο Ζέλικο, δεν φερόταν άσχημα στους παιχτες στο ΟΑΚΑ ;; Για θυμηθείτε μερικοί.
Προσωπικά πιστευω πως ήταν κορυφαίος ο Ιωαννίδης, το λέει άνθρωπος που ήταν φανατικά στο αντίπαλο στρατόπεδο.
Κρίμα που έφυγε
Όποιος λέει πως ο Ξανθός, δεν είναι καλός προπονητης , νομίζω πως δεν ξέρεις από μπάσκετ.
Το ότι πήρε δεν κανένα Ευρωπαϊκό πρωταθλημα , είναι καθαρά θέμα τυχης, η κακής μέρας.
Με τον Κορνιλιο Τόμσον, ήταν ένα ελεύθερο σουτ, απλά μπήκε.
Το μόνο που θα πω είναι πως όταν πηγε στον Άρη, πηρε όλη την αφρόκρεμα του Ελληνικου μπάσκετ, με πολυ καλές ξένες μεταγραφές.
Επίσης στον Ολυμπιακό, έφτιαξε τους Τόμιτς,, Ταρλατς, Σιγαλα κλπ, αλλά και εκεί είχε μεγάλους παιχτες .
Απλά ο έντονος χαρακτήρας του, είναι που κάποιοι λένε.
Ο Jordan, αμα δείτε αυτό
κι αυτός τα ίδια έκανε, αλλά όπως λένε οι συμπαίκτες του έκανε καλό στην ομάδα.
Ο Ιωαννίδης πειραξε μερικους ;; Το μπάσκετ είναι αντρικο άθλημα, δεν χορευουν μπαλέτο.
Γιατί ο Ζέλικο, δεν φερόταν άσχημα στους παιχτες στο ΟΑΚΑ ;; Για θυμηθείτε μερικοί.
Προσωπικά πιστευω πως ήταν κορυφαίος ο Ιωαννίδης, το λέει άνθρωπος που ήταν φανατικά στο αντίπαλο στρατόπεδο.
Κρίμα που έφυγε