• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γερμανία Ελβετία Basel-Mulhouse-Freiburg ............ HELP ME

Επόμενο Ταξίδι
Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Ναι αυτά είναι. Επίσης υπάρχουν και απευθείας λεωφορεία από το αεροδρόμιο για Στρασβούργο στις 13h00 kai 15h00(μπορεί να έχει και σε άλλες ώρες, έχουν ευέλικτο ωράριο), από τις εξής εταιρείες, στα 29ευρώ:
1.Fares | Alsace-navette.com
2.Tarifs et services Strasbourg navette autobus aιroport Strasbourg Bale-Mulhouse Francfort en Alsace
Μάλιστα απο ότι είδα έχει πολλές συνδέσεις μέσω Σαιντ Λουις και ποιο καλές τιμές... με τρένο...το θέμα είναι οτι τα λεοφωρεία που σε πάνε στο σταθμό είναι στον Ελβετικό τομέα?
Για Φράιμπουργκ με τι πάω απο Σαιντ Λουίς έχει η απο Βασιλεία?

marquis

Member
Μάλιστα απο ότι είδα έχει πολλές συνδέσεις μέσω Σαιντ Λουις και ποιο καλές τιμές... με τρένο...το θέμα είναι οτι τα λεοφωρεία που σε πάνε στο σταθμό είναι στον Ελβετικό τομέα?
Για Φράιμπουργκ με τι πάω απο Σαιντ Λουίς έχει η απο Βασιλεία?
Ποιο είναι το προγραμμα σου τελικά? Το Σαν Λουί βολεύει μόνο για προορισμούς εντός Γαλλίας. Αλλιώς εξαρτάται από που θα πας Φράιμπουργκ.

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
19/02 αφιξη και διαμονή στο Στρασβούργο
20/02 διαμονή στο Στρασβούργο
21/02 ημερήσια εκδρομή στο Colmar και μετά διαμονή στο Στρασβούργο
22/02 αναχώρηση και διαμονή Βασιλεία ( για να είμαστε κοντα στο αεροδρόμιο)
23/02 αναχώρηση για Ελλάδα
τι λές......??? αξίζει έτσι?

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
19/02 αφιξη και διαμονή στο Στρασβούργο
20/02 διαμονή στο Στρασβούργο
21/02 ημερήσια εκδρομή στο Colmar και μετά διαμονή στο Στρασβούργο
22/02 αναχώρηση και διαμονή Βασιλεία ( για να είμαστε κοντα στο αεροδρόμιο)
23/02 αναχώρηση για Ελλάδα
τι λές......??? αξίζει έτσι?
Λέω τελικά να το κάνω αλλίως το πρόγραμμά μου......

19/02 Άφιξη διαμονή στο Στρασβούργο στο ξενοδοχείο
για έδω έχω τρία και θέλω τις απόψεις σας:
α) Booking.com: hotel Best Western Monopole M?tropole, Strasbourg, France - 554 Guest reviews. Book your hotel now!
β) Booking.com: hotel Hilton Strasbourg, Strasbourg, France - 272 Guest reviews. Book your hotel now!
γ) Booking.com: Le Grand H?tel, Strasbourg, France - 1329 Guest reviews. Book your hotel now!

20/02 Περιήγηση στο Στρασβούργο ή ημερήσια εκδρομή στο Colmar επιστροφή στο Στρασβούργο διαμονή

21/02 Αναχώρηση και διαμονή Βασιλεία και συγκεκριμένα στο Σαιντ Λουις στο ξενοδοχείο Booking.com: hotel Cit?a Saint Louis, Saint Louis, France - 378 Guest reviews. Book your hotel now!

22/02 Περιηγηση Βασιλεία και καιρού επιτρέποντος Καταράκτες Ρήνου ή Φράιμπουργκ

23/02 Αναχώρηση για Ελλάδα

Θα παρακαλούσα σε όποια απο τα παιδιά εδώ γνωρίζουν τις περιοχές καθώς και τα ξενοδοχεία που ανέφερα να μου πούνε τις αποψεις τους .......

marquis

Member
Λέω τελικά να το κάνω αλλίως το πρόγραμμά μου......

19/02 Άφιξη διαμονή στο Στρασβούργο στο ξενοδοχείο
για έδω έχω τρία και θέλω τις απόψεις σας:
α) Booking.com: hotel Best Western Monopole M?tropole, Strasbourg, France - 554 Guest reviews. Book your hotel now!
β) Booking.com: hotel Hilton Strasbourg, Strasbourg, France - 272 Guest reviews. Book your hotel now!
γ) Booking.com: Le Grand H?tel, Strasbourg, France - 1329 Guest reviews. Book your hotel now!

20/02 Περιήγηση στο Στρασβούργο ή ημερήσια εκδρομή στο Colmar επιστροφή στο Στρασβούργο διαμονή

21/02 Αναχώρηση και διαμονή Βασιλεία και συγκεκριμένα στο Σαιντ Λουις στο ξενοδοχείο Booking.com: hotel Cit?a Saint Louis, Saint Louis, France - 378 Guest reviews. Book your hotel now!

22/02 Περιηγηση Βασιλεία και καιρού επιτρέποντος Καταράκτες Ρήνου ή Φράιμπουργκ

23/02 Αναχώρηση για Ελλάδα

Θα παρακαλούσα σε όποια απο τα παιδιά εδώ γνωρίζουν τις περιοχές καθώς και τα ξενοδοχεία που ανέφερα να μου πούνε τις αποψεις τους .......
Καλύτερα να μείνεις εντός Βασιλείας, όλο και κάποιο ξενοδοχείο θα υπάρχει σε παραπλήσια τιμή, ή έστω λίγο ακριβότερο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλύτερα να μείνεις εντός Βασιλείας, όλο και κάποιο ξενοδοχείο θα υπάρχει σε παραπλήσια τιμή, ή έστω λίγο ακριβότερο.
Στο Στρασβούργο μείνε οπωσδήποτε μέσα στο Grand Ile ή πάνω στο ποτάμι. Όχι π.χ. στο Hilton, είναι πολύ μακρυά από το κέντρο.

Στη Βασιλεία, όμως, μείνε στο Hilton.

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
είδες την απόσταση απο την Βασιλεία....?Οι τιμές στην Βασιλεία ειναί πολύ ποιο ακριβές..... έχεις πάει εσυ εκει?

Στο Στρασβούργο μείνε οπωσδήποτε μέσα στο Grand Ile ή πάνω στο ποτάμι. Όχι π.χ. στο Hilton, είναι πολύ μακρυά από το κέντρο.

Οταν λες σε παρακαλώ Grand Ile ή πάνω στο ποτάμι τι σημαίνει και που να δω σε χάρτη....
(απο τα 3 που είπα ποιο πάνω κανένα δεν αξίζει?)

Το Hilton Βασιλεία είναι πολύ ακριβό αυτό που ανέφερα ποιο πάνω τι λες?

marquis

Member

Μα στη Βασιλεία το Hilton είναι σε πολύ βολική τοποθεσία, μπροστά από τον ελβετικό/γαλλικό σταθμό τρένων, με πολλά τραμ από μπροστά του.

είδες την απόσταση απο την Βασιλεία....?Οι τιμές στην Βασιλεία ειναί πολύ ποιο ακριβές..... έχεις πάει εσυ εκει?
Δεν έχω μείνει στο Σαν Λουί, αλλά άλλη χάρη έχει να μένεις στο κέντρο της Βασιλείας, άλλη σε ένα προάστιο κοντά στο αεροδρόμιο. Στη Βασιλεία έχω μείνει στο Radisson Blu(στο οποίο θα ξαμείνω), και στο Mercure Europe(μακράν υποδεέστερο του πρώτου).

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Μα στη Βασιλεία το Hilton είναι σε πολύ βολική τοποθεσία, μπροστά από τον ελβετικό/γαλλικό σταθμό τρένων, με πολλά τραμ από μπροστά του.

Δεν έχω μείνει στο Σαν Λουί, αλλά άλλη χάρη έχει να μένεις στο κέντρο της Βασιλείας, άλλη σε ένα προάστιο κοντά στο αεροδρόμιο. Στη Βασιλεία έχω μείνει στο Radisson Blu(στο οποίο θα ξαμείνω), και στο Mercure Europe(μακράν υποδεέστερο του πρώτου).
Επείδη όλη μέρα θα γυρίζουμε είπαμε να μην δώσουμε παρα πολλά σε ξονοδοχεια..... για αυτο τι λες?
Booking.com: hotel Ibis Basel Bahnhof, Basel, Switzerland - 424 Guest reviews. Book your hotel now!

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Αδιάφορη αλλά βολική τοποθεσία.
Όλα είναι πάρα πολύ ακριβά βγένουμε εκτός προγραμματος πολύ.... δεν ξέρω τι να επιλέξω.....

taver σε παρακαλώ τις απόψεις σου και για διαμονή στο Στρασβούργο και για Βασιλεία σε σχαίση με τα δεδομένα μου

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οταν λες σε παρακαλώ Grand Ile ή πάνω στο ποτάμι τι σημαίνει και που να δω σε χάρτη....
(απο τα 3 που είπα ποιο πάνω κανένα δεν αξίζει?)

Το Hilton Βασιλεία είναι πολύ ακριβό αυτό που ανέφερα ποιο πάνω τι λες?
E, τι να σημαίνει... "Μεγάλο νησί" είναι η μετάφραση, νομίζω κοιτόντας ένα χάρτη είναι προφανες.
Και τα 3 που ανέφερες είναι αρκετά μακρυά - ο χάρτης στο booking είναι παραπλανητικός, οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Ειδικά το Hilton είναι "στου διαόλου το κέρατο".

Αυτό τώρα που ανέφερες για Βασιλεία... Πως θες να το σχολιάσω? Δεν είναι ΚΑΝ στην Ελβετία! (Είναι στη Γαλλία, μετά τα σύνορα, κοντά στο αεροδρόμιο...)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom