axilleaslarisa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Koίταξε σαν βασικό είναι η εξαιρετική τιμή της easy απο εκεί και πέρα μιλάμε για Σάββατο απο Θεσσαλονίκη και Τετάρτη απο εκει επιστροφή... φυσικά οι απίστευτες φωτογραφίες του Colmar με οδηγούν εκεί αντί για το Λονδίνο. Σύμφωνα με όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα λέω για Αλσατία (colmar-strasbourg) και τελευταία μέρα Βασιλεία με ενδιάμεσο το Φραιμπουργκ για ημερήσια..Τι λες ......?Όταν λες 4 μέρες εννοείς 4 καθαρές μέρες; Ή είναι αυτό της easy που φτάνεις Τετάρτη απογευματάκι και φεύγεις Σάββατο ξημερωμάτα; Εγώ πάντως αυτό έκανα πριν ένα μήνα, έτυχα σε πολλά χιόνια (με αποτέλεσμα να κλείσει το αεροδρόμιο και να μας κάνουν επί 3 ώρες γύρους μέχρι να μας προσγειώσουν Στρασβούργο, και από εκεί να περιμένουμε άλλες 2 ώρες για λεωφορείο..) και μείναμε μόνο Βασιλεία.
Μας άρεσε αρκετά, έχει πολλά μουσεία και πολιτιστική ζωή, σχεδόν μηδέν αν ψάχνετε μπαράκια, και είναι ΠΟΛΥ ακριβή. Οπότε αν το σκεπτικό είναι να πάτε εκεί επειδή έχει φθηνά εισιτήρια η easy, μήπως να πάτε όντως Λονδίνο;
Πάντως από το αεροδρόμιο έχει λεωφορείο που σε πάει σε 15 λέπτα στην πόλη και νομίζω είναι δωρεάν. Εμείς πήραμε ταξί και δώσαμε 40 ευρώ για μετάβαση μετά τις 12 το βράδυ.