axilleaslarisa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Να ρωτήσω το Στρασβούργο είναι το ποιο ιδανικο για 2 ημέρες.?Το Στρασβούργο πότε θα το δείς?
Κάνε το εξής:
19/02 Άφιξη -> Στρασβούργο. Βραδυνή βόλτα, διανυκτέρευση.
20/02 Όλη μέρα στο Στρασβούργο.
21/02 Πολύ πρωί αναχώρηση για Freiburg. Βλέπεις κι αυτή την πόλη. Αν ο καιρός είναι καλός, νοικιάζεις από σήμερα αυτοκίνητο και πας εκδρομή στο δάσος του Μέλανα Δρυμού και στα γύρω χωριά (π.χ. Triberg)
22/02 Ημερήσια εκδρομή Colmar + Μέλανας δρυμός (με αυτοκίνητο). Επιστροφή και διανυκτέρευση Freiburg.
23/02 Αναχώρηση για Ελλάδα.
Μη σε προβληματίζει η αναχώρηση από το Freiburg, είναι κι αυτό πολύ κοντά στο αεροδρόμιο.
Σ΄ αυτό το πρόγραμμα:
- Δεν έχω βάλει καθόλου Mulhouse γιατί δεν αξίζει (τουλάχιστο συγκριτικά με τα υπόλοιπα)
- Δεν έχω βάλει Βασιλεία, γιατί είναι μια πόλη που αφενός δεν είναι τουριστική πόλη (με τον τρόπο που το έθεσες), αφετέρου πρέπει να τη δεις καλοκαίρι για να την εκτιμήσεις.
- To Colmar συνδυάζεται καλύτερα με Freiburg, είναι πολύ κοντά, παρότι σε διαφορετικές χώρες.
Ξενοδοχεία τώρα, εξαρτάται από το budget σου. Ίσως να μην είμαι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να σε συμβουλέψει... Στο Στρασβούργο προτείνω ανεπιφύλακτα το Sofitel και το Regent Petit France, αλλά και τα 2 είναι ακριβά (αλλά μου έχουν αφήσει φοβερές εντυπώσεις). Και το Hilton είναι καλό, αλλά μακρυά από το κέντρο. Στο Freiburg είχα μείνει ευχαριστημένος από το Rheingold (που επίσης είναι μια κλάση τιμής πάνω από τα υπόλοιπα), αλλά τα περισσότερα ξενοδοχεία πέριξ του σταθμού είναι καλά.
Σχετικά με το Freiburg είναι καλύτερο για διαμονη απο Colmar?
Πηγες μέσω του αεροδρομιίου... του Γαλλογερμανικοελβετικου?
Πες μου για τις μετακινήσεις....με τρένο
Βασίλεια για μία ημέρα δεν αξίζει?
Και θα ήθελα γενικά τι αξιοθέατα ειναι καλα να δω στο Στρασβούργο και στο Freiburg....