cosafiv
Member
τι 40...?Εγώ απλώς να παρατηρήσω πως όλοι όσοι προσέφεραν "πληροφορίες" και τυχαίνει να τους γνωρίζω είναι όλοι τους πάνω από 40 (κάποιοι κατά πολύ).
40+ ειναι ο γιος μου...
τι 40...?Εγώ απλώς να παρατηρήσω πως όλοι όσοι προσέφεραν "πληροφορίες" και τυχαίνει να τους γνωρίζω είναι όλοι τους πάνω από 40 (κάποιοι κατά πολύ).
Αυτη τη φαση με το μπατσελορ κ το μπατσελορετ ειλικρινα ποτε δεν το καταλαβα…αποχαιρετατε τη ζωη ας πουμε; Μετα τι; Καναπεδιλα και παντοφλα;
Εν πασει περιπτωσει, ποια ειναι τα γουστα της παρεας; Κουλτουρα ή ξεσαλωμα;
Έχει δώσει απάντηση ήδη.Να πω ότι η φάση θα είναι βόλτες, κάνα activity, ποτό αντε κάνα ξεφτιλικι σε κάνα club και κάνα στριπτιτζαδικο.. Μέχρι εκεί όμως.
Το ερώτημα είναι άλλο: Αν η παρέα ήθελε και παραπέρα από το μέχρι εκεί, θα μας το έγραφε εδώ, με κίνδυνο να το δούν και μάτια που δεν πρέπει; Δημόσιο forum ανοικτό σε όλο το internet είναι εδώ...Α οκ… μου αρεσει που η παρεα θελει ξεφτυλικια και στριπτιτζαδικα αλλα «μεχρι εκει ομως» Δηλαδη να ζησετε την ταινια hangover. Ιμπιζα λοιπον
Συμφωνώ 101%.Εγω απλως θελω να που το 2023 ακομα υπαρχουν στριπτιτζαδικα κ γινεται καζουρα για κατι παρα πολυ θλιβερο. Η τοξικη αντριλα καλα κρατει.
Υποθέτω ότι δεν γνωρίζετε τα στριπτιζάδικα που είναι αποκλειστικά για γυναίκες και δεν γνωρίζετεΕγω απλως θελω να που το 2023 ακομα υπαρχουν στριπτιτζαδικα κ γινεται καζουρα για κατι παρα πολυ θλιβερο. Η τοξικη αντριλα καλα κρατει.