tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Εγω απλως θελω να που το 2023 ακομα υπαρχουν στριπτιτζαδικα κ γινεται καζουρα για κατι παρα πολυ θλιβερο. Η τοξικη αντριλα καλα κρατει.
Συμφωνώ εν μέρει και γι' αυτό δεν πρότεινα κανένα στριπτιτζάδικο άλλα μόνο πάρτι κα κλαμπ που είτε προσφέρουν παραστάσεις καλλιτεχνικού γυμνού είτε ο κόσμος που πηγαίνει διακατέχεται από έντονη ερωτική διάθεση και συγχρόνως δεν τον αγγίζουν διάφορα ταμπού.Συμφωνώ 101%.
Κι εν πάση περιπτώσει αν είναι τόσο σημαντικό για ένα πετυχημένο ανδρικό bachelor να περιλαμβάνει και κάτι τέτοιο, ας γίνει μια χ έρευνα πριν για την ποιότητα του χ στριπτιζάδικου, τις συνθήκες, το κατά πόσο οι γυναίκες εκεί εργάζονται ή εξαναγκάζονται σε εργασία κλπ κλπ.
Να πληρώσω για να μου χορέψει μια κοπέλα lapdance ή για να κάνω σεξ το θεωρώ κατάντια και δεν θα την έκανα ποτέ αυτή τη ζημιά στον εαυτό μου.
Το κλαμπ που προτάθηκε από τον @panpan και τα παρόμοια είναι κλαμπ που προσφέρει live ερωτικό, πορνό αν θες, show καλλιτεχνικής φύσης. Σε τέτοια κλαμπ οι εργαζόμενοι καλλιτέχνες είναι συνήθως άνθρωποι που κάνουν καριέρα στη βιομηχανία του πορνό, έχουν επενδύσει στα σώματα, στην εμφάνιση, στην κίνηση, στην τεχνική, στην έκφραση τους. Κάνουν πρόβες, μαθήματα και μελετούν πάνω στο αντικείμενο τους. Πολλές φορές πρόκειται για καλλιτέχνες (χορευτές, ακροβάτες, ηθοποιούς κ.α.) που είτε το κάνουν γιατί στον συγκεκριμένο τομέα έχει πολύ περισσότερα χρήματα, είτε πολλές φορές γιατί γουστάρουν το γυμνό (exhibitionists) και το σεξ.
Το trafficking νομίζω πως είναι μακριά από τέτοιους χώρους (χωρίς να το αποκλείω) αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να ρισκάρουν κλαμπ αυτού του βεληνεκούς το όνομα τους. Άσε που κάποιος που εξαναγκαζόταν σε δουλεία εκεί θα ήταν αρκετά εύκολο να διαφύγει.
Ούτε από την τοποθέτηση του @ilias el κατάλαβα πως ψάχνουν για κωλόμπαρα τα παιδιά.