Νάξος Νάξος

bravehard

Member
Καλησπέρα σύντροφοι! Μέσα Ιουνίου σκέφτομαι για ένα 4ημερο Νάξο. Σόλο κ χωρίς αυτοκίνητο. Πού θα προτείνατε να μείνω; Κύριος στόχος είναι ένα ωραίο καφεδάκι το πρωί, ένα ωραίο μπανάκι μετά, καμιά βολτουλα το βραδάκι για καμιά μπύρα... Πού θα προτείνατε να μείνω; Ίσως κοντά σε παραλία ώστε να μου είναι εύκολη ή στην χώρα ξέρω γω κ να χρησιμοποιώ ΚΤΕΛ κάθε μέρα για τις παραλίες;;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα σύντροφοι! Μέσα Ιουνίου σκέφτομαι για ένα 4ημερο Νάξο. Σόλο κ χωρίς αυτοκίνητο. Πού θα προτείνατε να μείνω; Κύριος στόχος είναι ένα ωραίο καφεδάκι το πρωί, ένα ωραίο μπανάκι μετά, καμιά βολτουλα το βραδάκι για καμιά μπύρα... Πού θα προτείνατε να μείνω; Ίσως κοντά σε παραλία ώστε να μου είναι εύκολη ή στην χώρα ξέρω γω κ να χρησιμοποιώ ΚΤΕΛ κάθε μέρα για τις παραλίες;;
Προσωπικά δε βρίσκω κανένα λόγο να μη μείνεις στη Χώρα, ειδικά τέτοια εποχή.
Έχεις σε απόσταση βολής με το ΚΤΕΛ και τα καλά σχετικά δρομολόγια του τις διάσημες παραλίες του νησιού σε λίγα λεπτά, έχεις τα πάντα στα πόδια σου, φαγάδικα και μπαρ, έτσι προβληματίζεσαι μόνο για τον τρόπο που πρέπει να συνδυάσεις τα ωράρια του λεωφορείου για να δεις τα χωριά.

bravehard

Member
Προσωπικά δε βρίσκω κανένα λόγο να μη μείνεις στη Χώρα, ειδικά τέτοια εποχή.
Έχεις σε απόσταση βολής με το ΚΤΕΛ και τα καλά σχετικά δρομολόγια του τις διάσημες παραλίες του νησιού σε λίγα λεπτά, έχεις τα πάντα στα πόδια σου, φαγάδικα και μπαρ, έτσι προβληματίζεσαι μόνο για τον τρόπο που πρέπει να συνδυάσεις τα ωράρια του λεωφορείου για να δεις τα χωριά.
[/QUOTE

Σε ευχαριστώ!! Σκεφτόμουν μήπως θα ήταν καλύτερα να μείνω κάπου κοντά σε παραλίες. Σε απόσταση περπατηματος δηλαδή... Αλλά έτσι μάλλον θα περιοριστω . Εξάλλου αναλόγως του αέρα υποθέτω θα πρέπει να κινούμαι σε διαφορετικές παραλίες έτσι κι αλλιώς.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
@bravehard Αν μείνετε κοντά σε παραλίες, θα δυσκολευτείτε με τις βραδινές εξόδους τις οποίες αναφέρατε.. ενώ αν μείνετε Χώρα/Άγιο Γεώργιο , θα πίνετε τον καφέ σας στην υπέροχη χώρα και δίπλα στο λιμάνι, θα παίρνετε χαλαρά το ΚΤΕΛ , θα γυρνάτε επίσης με το ΚΤΕΛ ( το οποίο πηγαίνει με συχνά δρομολόγια στις πιο γνωστές παραλίες και στα χωριά/θα μπορείτε να δείτε νωρίτερα και τα δρομολόγια ώστε να βγάλετε ένα σχετικό πρόγραμμα) . Και το βράδυ θα έχετε τα μαγαζιά για την μπύρα/ποτό μέσα στα πόδια σας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.989
Μέλη
39.695
Νεότερο μέλος
Vicky28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα