Bachelor (Μπάτσελορ) party προορισμοί

cosafiv

Member
Εγώ απλώς να παρατηρήσω πως όλοι όσοι προσέφεραν "πληροφορίες" και τυχαίνει να τους γνωρίζω είναι όλοι τους πάνω από 40 (κάποιοι κατά πολύ).
τι 40...?
40+ ειναι ο γιος μου... :D

panpan

Member
Πολυ-εργαλείο το φόρουμ...Έχει λύσεις για όλα..μπάτσελορ,μωρά,χωρισμό κτλ....
Mα είναι στις "ατραξιόν"-δραστηριότητες. Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί.
Είχα ένα γνωστό που πήγαινε μια φορά το μήνα στην Πράγα. Σίγουρα δεν πήγαινε σε μουσεία.

Triplover

Member
Ένας είναι ο απόλυτος μπατσελορ προορισμός. Μπανσκο. Δυνατά στριπτιζαδικα και φοβερή διασκέδαση στα βουλγαραδικα με διασκευές Κιαμου και λοιπών μεγαθηριων

varioAthens

Member
Αυτη τη φαση με το μπατσελορ κ το μπατσελορετ ειλικρινα ποτε δεν το καταλαβα…αποχαιρετατε τη ζωη ας πουμε; Μετα τι; Καναπεδιλα και παντοφλα;
Εν πασει περιπτωσει, ποια ειναι τα γουστα της παρεας; Κουλτουρα ή ξεσαλωμα;

panpan

Member
Αυτη τη φαση με το μπατσελορ κ το μπατσελορετ ειλικρινα ποτε δεν το καταλαβα…αποχαιρετατε τη ζωη ας πουμε; Μετα τι; Καναπεδιλα και παντοφλα;
Εν πασει περιπτωσει, ποια ειναι τα γουστα της παρεας; Κουλτουρα ή ξεσαλωμα;
Να πω ότι η φάση θα είναι βόλτες, κάνα activity, ποτό αντε κάνα ξεφτιλικι σε κάνα club και κάνα στριπτιτζαδικο.. Μέχρι εκεί όμως.
Έχει δώσει απάντηση ήδη.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Α οκ… μου αρεσει που η παρεα θελει ξεφτυλικια και στριπτιτζαδικα αλλα «μεχρι εκει ομως» 😂 Δηλαδη να ζησετε την ταινια hangover. Ιμπιζα λοιπον
Το ερώτημα είναι άλλο: Αν η παρέα ήθελε και παραπέρα από το μέχρι εκεί, θα μας το έγραφε εδώ, με κίνδυνο να το δούν και μάτια που δεν πρέπει; Δημόσιο forum ανοικτό σε όλο το internet είναι εδώ...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να ανοίγουμε ορίζοντες και να μην μένουμε με τις απαντήσεις μας στα μονοδιάστατα όρια των ερωτήσεων των θεματοθετών.

chrisbd

Member
Ρε τι μαθαινουμε και μεις οι "κατα πολυ" ....

Αλλάξανε σιγουρα οι εποχές και ο μπάρμπας πια παντρευτηκε την Barbie (κατα το κωστας και κωσταινα αλλά σε αλλο level)... οποτε μπορεις χωρις μπάτσελορ νεοέλληνα;;;

πιειτε, ξεσαλωστε "αλλά μεχρι εκει"... ωραια ατακα αυτη, πολυ μου αρεσε..

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγω απλως θελω να 🤮🤢 που το 2023 ακομα υπαρχουν στριπτιτζαδικα κ γινεται καζουρα για κατι παρα πολυ θλιβερο. Η τοξικη αντριλα καλα κρατει.
Συμφωνώ 101%.
Κι εν πάση περιπτώσει αν είναι τόσο σημαντικό για ένα πετυχημένο ανδρικό bachelor να περιλαμβάνει και κάτι τέτοιο, ας γίνει μια χ έρευνα πριν για την ποιότητα του χ στριπτιζάδικου, τις συνθήκες, το κατά πόσο οι γυναίκες εκεί εργάζονται ή εξαναγκάζονται σε εργασία κλπ κλπ.

panpan

Member
Εγω απλως θελω να 🤮🤢 που το 2023 ακομα υπαρχουν στριπτιτζαδικα κ γινεται καζουρα για κατι παρα πολυ θλιβερο. Η τοξικη αντριλα καλα κρατει.
Υποθέτω ότι δεν γνωρίζετε τα στριπτιζάδικα που είναι αποκλειστικά για γυναίκες και δεν γνωρίζετε
επισης τις ακρότητες που γίνονται εκεί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα