joela
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΕΡΟΥ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Κεφάλαιο 3ο
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Κεφάλαιο 6ο
- Κεφάλαιο 7ο
- Κεφάλαιο 8ο
- Κεφάλαιο 9ο
- Κεφάλαιο 10ο
- Κεφάλαιο 11ο
- Κεφάλαιο 12ο].....Στην πλατεία ναβόνα καθήσαμε σε ένα παγκάκι και χαζεψαμε τον κόσμο,τα καφέ και τους υπαίθριους καλλιτέχνες,τρώγοντας το ομώνυμο πάγωτο απο το ταρτούφο(σλουρπ!!!!).είναι ένα παγωτό undercover,αφού φαίνεται εξωτερικά σαν....πάστα να το πώ?με σαντυγι απο πάνω. δεν μπορώ να το περιγράψω.Άλλωστε όπως κι εσεις θα διαπιστώσετε[B],"δεν θέλω να το μάθω,θέλω να το φάω ".[/B
- Κεφάλαιο 13ο
- Κεφάλαιο 14ο
- Κεφάλαιο 15ο
- Κεφάλαιο 16ο
- Κεφάλαιο 17ο
....Το αεροδρόμιο της Ρώμης δε μου άρεσε.Καταθλιπτικό είτανε?εμένα μου φάνηκε απο την κούραση ? τι να πω.Βασικά δεν έιχα και την τρελή όρεξη.Ηθελα να πάω στο ξενοδοχείο να κάνω ντουζ να αλλάξω και να βγώ στη ρούγα.Ηθελα να δω τη Ρώμη όσο πιο πολύ μπορούσα.Α! και να πιώ και έναν καφέ(τον οποίο δεν ήπια.Η Ρώμη τέλικά αποτέλεσε την "καφεϊνη μου").
Πήραμε τις βαλίτσες ώραία και καλά,συναντήσαμε και τον οδηγο μας και εκεί αρχίσαν οι υποχρεώσεις μου ως διερμηνέα(μιας και μιλώ την Ιταλική).
Η διαδρομη προς το ξενοδοχείο αδιάφορη,μέχρι που μπήκαμε στο ιστορικό κέντρο.
Το ξενοδοχείο μας ήταν στην πιάτσα μπαρμπερίνι και λεγόταν Tolentino suites.Τα μόνα θετικά του η θέση του(Σταθμος μετρο barberini-trevi),κοντα τα περισσότερα αξιοθέατα και τα κρεβάτια(κάναμε καλό ύπνο).
Κατά τα άλλα....δεν το συνιστώ.
Με το που φτάσαμε το πρώτο που είπαμε ήταν να ψάξουμε για αλλού,όπως και επιχειρήσαμε(ναι κάλα σιγά μη βρίσκαμε),αλλά τελικά το φάγαμε στη μάπα.(άλλη μου ΄δειξες άλλη μου ΄μπηξες).το καλό ήταν οτι όταν τους κάναμε παρατήρηση για το οτι το δωμάτιο ήταν βρώμικο,κάθε μέρα το γλύφανε.Πάλι καλα.το πρωινό στο δωμάτιο(καλά αυτό το ξέραμε),φτωχότατο.Δύο κρουασάν μπισκότα βούτυρο μαρμελάδα και καφέ.
ας πάει και το παλιάμπελο...ειμαστε στη ΡΩΜΗ!!!!!!!.....
Η ώρα 9.Ξυπνάει ο διάδοχος,τα κλασικά εικονογραφημένα,άλλαγμα(με το απαραίτητο τσιρλιό)ταίσμα,και έτοιμος ο κύριος.
Ενα ντουζάκι εγώ ένα ο σύζηγος και έξω.....Πρώτος σταθμός,Fontana di trevi.....
Πήραμε τις βαλίτσες ώραία και καλά,συναντήσαμε και τον οδηγο μας και εκεί αρχίσαν οι υποχρεώσεις μου ως διερμηνέα(μιας και μιλώ την Ιταλική).
Η διαδρομη προς το ξενοδοχείο αδιάφορη,μέχρι που μπήκαμε στο ιστορικό κέντρο.
Το ξενοδοχείο μας ήταν στην πιάτσα μπαρμπερίνι και λεγόταν Tolentino suites.Τα μόνα θετικά του η θέση του(Σταθμος μετρο barberini-trevi),κοντα τα περισσότερα αξιοθέατα και τα κρεβάτια(κάναμε καλό ύπνο).
Κατά τα άλλα....δεν το συνιστώ.
Με το που φτάσαμε το πρώτο που είπαμε ήταν να ψάξουμε για αλλού,όπως και επιχειρήσαμε(ναι κάλα σιγά μη βρίσκαμε),αλλά τελικά το φάγαμε στη μάπα.(άλλη μου ΄δειξες άλλη μου ΄μπηξες).το καλό ήταν οτι όταν τους κάναμε παρατήρηση για το οτι το δωμάτιο ήταν βρώμικο,κάθε μέρα το γλύφανε.Πάλι καλα.το πρωινό στο δωμάτιο(καλά αυτό το ξέραμε),φτωχότατο.Δύο κρουασάν μπισκότα βούτυρο μαρμελάδα και καφέ.
ας πάει και το παλιάμπελο...ειμαστε στη ΡΩΜΗ!!!!!!!.....
Η ώρα 9.Ξυπνάει ο διάδοχος,τα κλασικά εικονογραφημένα,άλλαγμα(με το απαραίτητο τσιρλιό)ταίσμα,και έτοιμος ο κύριος.
Ενα ντουζάκι εγώ ένα ο σύζηγος και έξω.....Πρώτος σταθμός,Fontana di trevi.....
Attachments
-
47,7 KB Προβολές: 141