• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Arrivederci Roma......!!!!!!!!!!!!

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
....Την ίδια κι όλας στιγμή κλείνω τα εισητήρια.Αναχώρηση παρασκευή 12/2,επιστροφή τρίτη 16/2.
Στους μήνες που μεσολάβησαν,εκλεισα ξενοδοχειο(B&B είναι)στην πιατσα μπαρμπερινη με 380Ε για 4 διανυκτερευσεις.Πήρα πληροφορίες απο το travelstories και το ιντερνετ γενικα,για αξιοθέατα,φαγητο,μετακινήσεις και ότι άλλο θα μπορούσε να μου φανει χρήσιμο.Εφτιαξα έναν όδηγο με λίγα λόγια για τα κυριότερα αξιοθέατα(εφτασε τις 20 σελίδες :haha::haha:)μια λίστα με τα προτεινόμενα εστιατόρια,μπαρ,τζελατερίες,λίστα με πληροφορίες για ώρες και μέρες λειτούργίας μουσείων και λίστα βαλίτσας με τα πράγματα του μωρού(μην ξεχάσω και τπτ και μάθω ΚΑΙ τα φαρμακεία της Ρώμης :haha::haha:).Στο μέταξύ στην παρέα μας προστέθηκαν και τα πεθερικά μου για τα οποία καθόλου δε μου κακοφάνηκε μιας και έχουμε καλές σχέσεις και σε περίπτωση που θέλαμε να δούμε Ρώμη by night,είχαμε τσάμπα babysitting.
Κι ένω όλα είναι έτοιμα και ανυπομονούμε να περάσει η βδομάδα που έμεινε για την αναχώρηση,ο γιος μου δε λέει να ανναρώσει απο μια γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρει εδώ και 10 μέρες(και ακομα να ανναρώσει, χ@@@με όλη τη Ρώμη :lol::lol:).Πέρνω το γιατρο τηλ.και μου λέει μην ανυσηχείς θα περάσει μέχρι να φύγετε.
Δευτέρα.4 μέρες πριν την αναχώρηση.Ο γιος μου τα ίδια.Ξαναπέρνω το γιατρο.Να ακυρώσω το ταξίδι? που να το πάω το παιδί άρρωστο:(.
ΟΧΙ.δεν υπάρχει λόγος.Το παιδι τρώει κανονικά? ναι... είναι ευδιαθετο? ναι... πέρνει γράμμάρια? ναι.... εεε τότε κάλο ταξίδι.θα έρθω την τετάρτη για το εμβόλιο και παρασκευη γειά σας.Απλώς όσο πιο μικρό το μώρο τόσο περισσότερος ο χρόνος πλήρους αποκατάστασης.
Παρασκευή.Ετοιμοι προς αναχώρηση.Μια τελευταια ματια στις βαλίτσες,φορτώνουμε τα πράγματα στο αμαξι του μπαμπά, και συνάντηση με τα πεθερικά στο προαστιακο,που απέχει 3 λεπτα απο το σπίτι.
Η ώρα 11 και πετούσαμε στις 14:15......

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Η σωστή πεθερά τελικά ,είναι η καλύτερη προίκα:haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
....
χ@@@με όλη τη Ρώμη :lol::lol:)....

:haha::haha:πως τα λές βρε joela....πάντως ψύχραιμη και αποφασιστική σε κόβω!μη μας κρατάς σε αγωνία..,δώσε κι άλλη συνέχεια!

........................................................................................
Δευτέρα.4 μέρες πριν την αναχώρηση.Ο γιος μου τα ίδια.Ξαναπέρνω το γιατρο.Να ακυρώσω το ταξίδι? που να το πάω το παιδί άρρωστο:(.
ΟΧΙ.δεν υπάρχει λόγος.Το παιδι τρώει κανονικά? ναι... είναι ευδιαθετο? ναι... πέρνει γράμμάρια? ναι.... εεε τότε κάλο ταξίδι.θα έρθω την τετάρτη για το εμβόλιο και παρασκευη γειά σας.Απλώς όσο πιο μικρό το μώρο τόσο περισσότερος ο χρόνος πλήρους αποκατάστασης....................................................

Είχες την τύχη να πέσεις σε πιό "τολμηρό"και αποφασιστικό γιατρό γιατί υπάρχουν σχολές και"τάσεις"των πιό συντηρητικών και των πιό τολμηρών...,η κάθε μία στηρίζει την θεωρία της σε επιχειρήματα (εκ του αποτελέσματος τελικά:haha:κρίνεται αν ο χειρισμός ήταν σωστός η λάθος)

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
.....φτάνουμε στο αεροδρόμιο 12 η ώρα και όσο ο αντρας μου έκανε τσεκ ιν εγω άλλαξα και ταίσα τον μικρό΄.
Αφού τελειώσαμε και οι δύο με τα διαδικαστικά,ενημερωνόμαστε οτι η πτηση θα αναχωρήσει αντι για δυο και τεταρτο στις τρεις παρα τέταρτο.Οκ.μικρό το κακό.Μισή ωρίτσα ακόμα για χάζι.Αλλωστε η ώρα ήταν ήδη μιάμιση.Ααααα επίσης μας πρότειναν λόγω overbooking να μας επιστρεψουν 140Ε και να φύγουμε αυριο.(Οχι βέβαια).εχει σημασια που το γράφω αυτό.
Έρχεται η ώρα για να περάσουμε στην αίθουσα αναμονής.Πάμε,καθόμαστε,περιμένουμε,βλέπουμε το αεροπλάνο δεν ήρθε και η ώρα δυόμιση.Μας ενημερώνουν οτι η πτήση θα έχει κι άλλη καθυστέρηση και θα φύγει τεσσεράμιση.Γ@@@@ το και λέγαμε οτι θα φτασουμε στις τεσσερις και θα προλάβουμε να κάνουμε μια πρώτη βόλτα στη Ρώμη.Δεν πειράζει ηθικόν ακμαιότατον,θα κανουμε βραδυνή πρώτη βόλτα.Το μωρό μες την τρελή χαρά,βολτες απο δω,μαμ απο ΄κει,χ@@@@μο παραπέρα.Ύπνο στην αγκαλιά(βλέπεις δεν ξέραμε οτι μπορείς να πάρεις μαζι το καρότσι).Μας δώσανε και κουπόνι 4μιση εύρω αν θέλαμε να φάμε κάτι απο το γρηγόρη.
Περιμένουμε,περιμένουμε,περιμένουμε,κατα τις τεσσερις να σου και το αεροπλάνο,μπαίνει στη φυσούνα,βλεπουμε και τα πραγματα μας να φορτώνονται(το καροτσάκι πανω-πανω),σηκώνεται και ο κόσμος γιατι ανοιξε η πύλη,αλλά......δεν γινόταν boarding.
Περιμένουμε,περιμένουμε(καλά,μικρό δεν είναι αυτό το αεροπλάνο για τόσο κόσμο?)περιμένουμε,η ώρα πέντε.Καλά τι γίνεται και δε φεύγουμε? ο κόσμος αρχίζει να διάμαρτύρεται.
Ξαφνικά μας λένε και για ακομα καθυστέρηση ΄λογω κακοκαιρίας στη Ρώμη(μα καλά μας κοροϊδεύουν? όλες οι αλλές εταιρείες πετάξανε και μόνο εμείς δε μπορούμε?).Ο κόσμος να ωρείεται(μου ξυπνήσαν και το παιδί :bleh::bleh:).
Τελικά (η ώρα είχε παει εξίμιση)μας ανακοινώνουν οτι η πτήση ακυρώθηκε και θα πραγματοποιηθεί την επομένη το πρωί στις έξι γιατί λέει οι πιλότοι συμπληρώσαν τις ώρες πτήσης και δεν τους έφτασε η ώρα να ξεκουραστουν.Όποιος ήθελε θα του γινόταν κράτηση στο sofitel με δείπνο όποιος δεν ήθελε....σπιτι του και επιστροφή χρημάτων......
Εεεεεε ρε ποιός είδε το θεο και δε το φοβήθηκε.....Ο κόσμος έπεσε πανω στους άμοιρους φροντιστές εδάφους να τους φάει.Ενας πιάστηκε στα χέρια με έναν συνοδό εδάφους γιατί του έβρισε τη μάνα.Σκηνές απείρου καλλους!!!!!........

Marizaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
UK again..
Ταξίδι-Όνειρο
Ιταλια ;!
και ολα αυτα..πριν ακομη αρχισει το ταξιδι!!!!:clap::clap:
περιμενουμε με αγωνια τη συνεχεια!!!!:shock:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
.....το καροτσάκι πανω
Σκηνές απείρου καλλους!!!!!........
πολύ ωραία περιγραφή joela! αναμένουμε συνέχεια..
κρίμα για την ταλαιπωρία σας. ήταν με easyjet?απλά να τα ακούν καλά αυτά οι επικριτές της ΑΖ...
να ρωτήσω γιατί δεν κρατήσατε το καροτσάκι μαζί σας?σε μωρό δεν θα ήταν βολικό?

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
κρίμα για την ταλαιπωρία σας. ήταν με easyjet?απλά να τα ακούν καλά αυτά οι επικριτές της ΑΖ...

Α εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου!!Αλιτάλια και πάλι αλιτάλια(συγκριτικά με easy;))
κρίμα χάσατε ολόκληρη μέρα..περιμένω κι εγώ συνέχεια και το μωρούλι πως ήταν το μωρούλι;;

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
να ρωτήσω γιατί δεν κρατήσατε το καροτσάκι μαζί σας?σε μωρό δεν θα ήταν βολικό?
Ασε....στο ξενοδοχείο μας είπαν οτι καλά που υπάρχει και η ευκολη με τις ακυρώσεις και βλέπουν πελάτες.Το έχει ΄σύστημα λέει.

Δεν το ξέραμε για το καροτσάκι.Οταν είδαμε κι άλλους το καταλάβαμε αλλά η΄ταν άργά.Το είχαμε ήδη παραδώσει.

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!

..περιμένω κι εγώ συνέχεια και το μωρούλι πως ήταν το μωρούλι;;

Α!!!! πολύ καλο μώρο.δεν το περίμενα τόσο καλά γιατι είναι μόλις 5 μηνών.Δεν μου αρέσουν τα μωρά...μαλλον οχι αυτά δε φταίνε.....οι μανες που αφήνουν τα μωρα να κλαίνε.
Η μόνες στίγμές που γκρίνιαξε λίιιιγο ήταν όταν τον ξύπνήσαμε γιατι επρεπε να τον δέσουμε για την προσγείωση στη Ρώμη και όταν δεν τον άφησα να κοιμήθει για τον ίδιο λόγο στην απογείωση απο Ρώμη.Σε όλη τη διάρκεια και στο πηγαινε και στο έλα,κοιμότανε σε δύο άδειες θέσεις του καλού καιρού.Αλλά κι εμείς....κέρβεροι απο πάνω....μόλις τον βλέπαμε ανήσυχο,να τα τραγούδια,να τα παιχνίδια,να οι γκριμάτσες.
Η πλάκα ήταν στην απογείωση για Ρώμη που ο μπέμπης ήταν ξύπνιοσ και καθόμασταν στην πρώτη σειρά στο αεροπλάνο και παρακολουθούσε με προσύλωση την αεροσυνοδο που εξηγούσε για τα σωσίβια και αυτη του εριχνε κλεφτές ματιες και χαμογελούσε!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom