• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ντουμπάι πρωτοχρονιά 2025

tulipa1

New Member
Καλησπέρα! Ετοιμάζουμε ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την περίοδο της πρωτοχρονιάς κ έχω κάποιες απορίες.

1. Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αμάξι. Οικονομικά πιστεύω ότι μας συμφέρει δεδομενου οτι φταντουμε Άμπου Ντάμπι κ πάμε Ντουμπάι κ πίσω. Οπότε 2 διαδρομές με ταξι είναι περίπου 150€. Το θεωρείτε πολύ δύσκολο , την οδηγηση εκεί? Υπάρχουν καθίσματα για παιδιά όσοι έχουν πάει?

1. Τι γίνεται με την περιαγωγή? Θα μας ερθει κάποιος τρελός λογαριασμός μετά? Ή υπάρχει κάποιο πακέτο που μπορούμε να βάλουμε μαζί με την Sim όταν φτάσουμε. Δεδομένου ότι θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο, οπότε όλη την ώρα τα δεδομένα θα είναι ανοιχτά για το GPS.

3. Ποια περιοχή προτείνετε για να μείνουμε? 6 νύχτες. Να τις χωρίσω σε 3 νύχτες Ντουμπάι Μαρίνα κ 3 κοντά downtown Ή όλες Ντουμπάι Μαρίνα Ή όλες downtown? Εχω βρει ενα καλο ξενοδοχείο στην περιοχη festival city ? Ειναι καλα ή πολυ μακριά?

Υπόψιν ότι επειδή με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε την παραμονή της πρωτοχρονιάς, αποφάσισα να γιορτάσουμε εκεί που θα είμαστε, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθουμε με αυτοκίνητο. Ωστε να μπορουμε να δουμε τα πυροτεχνηματα. Γι αυτό κ κατέληξα στις παραπάνω 2 περιοχές.

4. Αυτή την περίοδο θα μπορούμε να κανουμε μπάνιο σε πισίνες, στη θάλασσα, ή να επισκεφτούμε waterparks ?
ώστε να δω πως θα φτιάξω το πρόγραμμα?

Έχω φτιάξει το παρακάτω πρόγραμμα, πείτε μου εάν βγαίνει ή τι να αλλάξω;

1η ημέρα φτάνουμε βράδυ
2η ημέρα , μουσειο μέλλοντος, burj khalifa μόνο απο κάτω, dubai mall , το απόγευμα Joe's Cafe με θέα τα συντριβάνια.
3η ημέρα, βολτα deira, παραδοσιακά παζάρια souks, Al fahiri , το βράδυ παραμονή πρωτοχρονιάς.
4η ημέρα, Aya Universe, κ το απόγευμα dubai marina cruise
5η ημέρα miracle garden ,το πρωί και global village το απόγευμα
6η ημέρα, το πρωί πισίνα στο ξενοδοχείο, το μεσημέρι desert safari .
7η ημερα αμπου ντα μπι .

Ευχαριστώ!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills