Alpha bank bonus

Billouk

Member
Προφανώς έπεσα σε ζώο τηλεφωνήτρια, από το ikea.gr απευθείας με τη πιστωτική μου ψώνισα γι αυτό εξαγριώθηκα περισσότερο και με έβαλε και αρκετή ώρα στην αναμονή να ρωτήσει και δεν ήξερε κανείς την επωνυμία του ΙΚΕΑ, περίμενε να δει ικεα στη καταχώρηση αυτή αλλά όταν εξαγριώθηκα πια και της είπα ότι θα γίνω εγώ μπαλάκι μου έστειλε στο ικεα και γυρνάει και μου λέει εγώ άλλη απάντηση δεν έχω να σας δώσω αν την είχα μπροστά μου...
Εντέλει έστειλα ξεχεστήριο μειλ χθες στην εξυπηρέτηση και μου απάντησαν πρωί πρωί ότι θα πιστωθούν όλοι οι πόντοι της συναλλαγής μέσα στις επόμενες 4 ημέρες (πιστεύω να είναι μετατρέψιμοι μη ξανα ξεκινήσω νέο κύκλο).
Μάλλον έπρεπε να το γράψεις και στο "ξεχεστήριο"! Μου είχε τύχει να μου τους πίστωσουν ορθά μετά απο αίτημα και να μη μετατρέπονται και έστειλα ξανά email με τον αριθμό αναφοράς .

maria91

Member
Στην aegean βλέπεις μόνο τους πόντους που μπορούν να εξαργυρωθουν εκεί για αυτό. Πλέον αν μαζεύεις πόντους από άλλες κάρτες η τα μίλια από δωρα της alpha, κάποιες προωθητικές, προθεσμίακες κλπ δε μετατρέπονται οπότε τα βλέπεις σαν πόντους αλλά οχι προς μετατροπή
Ολες οι αγορες ειναι απο την ιδια καρτα την Aegean Bonus Visa Premium.Οταν δηλαδη μια συνεργαζομενη επιχειρηση βαζει promo bonus ποντους Χ10 αυτοι οι ποντοι δεν ειναι εξαργυρωσιμοι?

Billouk

Member
Ολες οι αγορες ειναι απο την ιδια καρτα την Aegean Bonus Visa Premium.Οταν δηλαδη μια συνεργαζομενη επιχειρηση βαζει promo bonus ποντους Χ10 αυτοι οι ποντοι δεν ειναι εξαργυρωσιμοι?
Όλοι οι πόντοι προέρχονται από αγορές; πχ bonus πόντοι από προθεσμιακή ή παλαιότερα που υπήρχε το etable και έπαιρνες κάποιους από κράτηση δεν μετατρέπονται.

maria91

Member
Όλοι οι πόντοι προέρχονται από αγορές; πχ bonus πόντοι από προθεσμιακή ή παλαιότερα που υπήρχε το etable και έπαιρνες κάποιους από κράτηση δεν μετατρέπονται.
Ναι κυριως ΑΒ,hondos center,bp,ikea κ μερικες aegean...

Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν :
1. Οι υπολοιποι ποντοι εχουν μαζευτει απο αλλες καρτες (οχι απο την aegean) και δεν τους αναγνωριζει κατα την μετατροπη.
2. Η αναλογια μετατροπης ποντοι/μιλια που εχει η καρτα σου, ειναι μικροτερη των ποντων σου.
Οσον φορα το σκελος 2 τι γινεται σε αυτη την περιπτωση γιατι υποψιαζομαι οτι αυτο συμβαινει?Εχει συγκεκριμενο "ταβανι" η καρτα οπου μπορω να μετατρεψω ποντους σε μιλια ή μπορω να εξαργυρωσω εναν Χ αριθμο ποντων μια φορα και τα υπολοιπα αλλη φορα?

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Οσον φορα το σκελος 2 τι γινεται σε αυτη την περιπτωση γιατι υποψιαζομαι οτι αυτο συμβαινει?Εχει συγκεκριμενο "ταβανι" η καρτα οπου μπορω να μετατρεψω ποντους σε μιλια ή μπορω να εξαργυρωσω εναν Χ αριθμο ποντων μια φορα και τα υπολοιπα αλλη φορα?
Αυτο το εγραψα πριν γραψεις ποια καρτα εχεις. Η aegean bonus visa premium που εχεις, εχει μετατροπη 4 ποντοι = 5 μιλια. Αρα δεν ειναι αυτο.

poised

Member
Οι πόντοι πρέπει να εξαργυρωθούν σε μίλια σε 6 μήνες από την απόκτησή τους απ'ότι θυμάμαι. Αν περάσει ο χρόνος αυτός φαίνονται στο σύνολο bonus αλλά δεν είναι διαθέσιμοι για μετατροπή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξαργυρώσεις bonus μέχρι και δύο χρόνια (πάλι αν το θυμάμαι καλά) που λήγουν.

gt13

Member
Οι πόντοι πρέπει να εξαργυρωθούν σε μίλια σε 6 μήνες από την απόκτησή τους απ'ότι θυμάμαι. Αν περάσει ο χρόνος αυτός φαίνονται στο σύνολο bonus αλλά δεν είναι διαθέσιμοι για μετατροπή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξαργυρώσεις bonus μέχρι και δύο χρόνια (πάλι αν το θυμάμαι καλά) που λήγουν.
Υπάρχει κάπου αυτό που λες για τους 6 μήνες για τά μίλια; Είναι σίγουρο αυτό;

pan82

Member
Υπάρχει κάπου αυτό που λες για τους 6 μήνες για τά μίλια; Είναι σίγουρο αυτό;
6 μήνες δεν είναι σίγουρα νομίζω υπάρχει κάποιος περιορισμός στο ένα χρόνο αλλά δε θυμάμαι που το είχα δει αλλά νομίζω είχε μπει από όταν κόπηκε η δυνατότητα μετατροπής σε μίλια από άλλες κάρτες αλλά λιγότερο από χρόνο δεν είναι σίγουρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.919
Μέλη
39.628
Νεότερο μέλος
Ioannis Asaridis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom