Alpha bank bonus

pan82

Member
Aυτή η alpha είναι απελπισία πια. Αγορά καναπέ από ikea.gr τη προηγούμενη εβδομάδα, πέφτει η πρώτη δόση με συναλλαγή με πόντους Χ1. Τηλέφωνο σήμερα και η απάντηση αυτοί δε βλέπουν ΙΚΕΑ αλλά housemarket επωνυμία όντως ενώ στο mail λέει IKEA (HOUSEMARKET A.E.). στην απόδειξη λέει σκέτο housemarket. Τους λέω δεν είναι δικό μου πρόβλημα αυτό εγώ πήρα από το ikea.gr και στους όρους σας αναγράφεται ξεκάθαρα ότι η προσφορά συλλογής πόντων ισχύει στα φυσικά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΚΕΑ. Όχι εμείς δε γνωρίζουμε αν δε γράφει ΙΚΕΑ η συναλλαγή δεν έγινε μέσω της τράπεζας μου μιλήστε μαζί τους. Είμαι εγώ υποχρεωμένος να κάνω το μπαλάκι της λέω; Δε ξέρω η απάντηση μας είναι αυτή αν θέλετε στείλε στο τμήμα παραπόνων. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια αντιμετώπιση σε δικό τους πρόβλημα γιατί εγώ προφανώς και δε φταίω. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;

paefstra

Member
Aυτή η alpha είναι απελπισία πια. Αγορά καναπέ από ikea.gr τη προηγούμενη εβδομάδα, πέφτει η πρώτη δόση με συναλλαγή με πόντους Χ1. Τηλέφωνο σήμερα και η απάντηση αυτοί δε βλέπουν ΙΚΕΑ αλλά housemarket επωνυμία όντως ενώ στο mail λέει IKEA (HOUSEMARKET A.E.). στην απόδειξη λέει σκέτο housemarket. Τους λέω δεν είναι δικό μου πρόβλημα αυτό εγώ πήρα από το ikea.gr και στους όρους σας αναγράφεται ξεκάθαρα ότι η προσφορά συλλογής πόντων ισχύει στα φυσικά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΚΕΑ. Όχι εμείς δε γνωρίζουμε αν δε γράφει ΙΚΕΑ η συναλλαγή δεν έγινε μέσω της τράπεζας μου μιλήστε μαζί τους. Είμαι εγώ υποχρεωμένος να κάνω το μπαλάκι της λέω; Δε ξέρω η απάντηση μας είναι αυτή αν θέλετε στείλε στο τμήμα παραπόνων. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια αντιμετώπιση σε δικό τους πρόβλημα γιατί εγώ προφανώς και δε φταίω. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;
Επειδη εχω ταλαιπωρηθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απο επιστροφη προιοντος που σε 15 τηλεφωνηματα ελεγαν να μην ανησυχω θα ερθουν τα λεφτα μετα 2 μηνες ζητησα να μου στειλουν τις τηλεφωνικες συνομιλιες για καταγγελια και τοτε συμμορφωθηκαν, στο λεω ως εσχατη λυση. Οι υπαλληλοι του Ικεα ναι παρελκυστικοι και μαλλον ασχετοι.

pan82

Member
Επειδη εχω ταλαιπωρηθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απο επιστροφη προιοντος που σε 15 τηλεφωνηματα ελεγαν να μην ανησυχω θα ερθουν τα λεφτα μετα 2 μηνες ζητησα να μου στειλουν τις τηλεφωνικες συνομιλιες για καταγγελια και τοτε συμμορφωθηκαν, στο λεω ως εσχατη λυση. Οι υπαλληλοι του Ικεα ναι παρελκυστικοι και μαλλον ασχετοι.
Mα το θέμα είναι ότι εγώ μίλησα με την alpha bank. Τώρα πήρα και το ΙΚΕΑ και μου είπαν δε ξέρουν γιατί δε μπήκαν το κατέγραψαν και θα με ενημερώσουν, φέξε μου και γλίστρησα. Αν δεν ήταν παραγγελία για τρίτο που τη βιάζεται θα την είχα ήδη ακυρώσει αν είναι να με γυρνάνε μπάλα ο ένας στον άλλο. Και μάλιστα επειδή η κοπέλα στην εξυπηρέτηση της alpha μου ανέφερε ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε μεσω alpha bank της είπα ότι πολλές φορές και κωτσόβολο και bp γίνεται μέσω της viva αλλά μετά όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή οι πόντοι μπαίνουν πρέπει εγώ να ψάξω πως θα κάνει ο καθένας τη συναλλαγή δηλαδή

paefstra

Member
Mα το θέμα είναι ότι εγώ μίλησα με την alpha bank. Τώρα πήρα και το ΙΚΕΑ και μου είπαν δε ξέρουν γιατί δε μπήκαν το κατέγραψαν και θα με ενημερώσουν, φέξε μου και γλίστρησα. Αν δεν ήταν παραγγελία για τρίτο που τη βιάζεται θα την είχα ήδη ακυρώσει αν είναι να με γυρνάνε μπάλα ο ένας στον άλλο. Και μάλιστα επειδή η κοπέλα στην εξυπηρέτηση της alpha μου ανέφερε ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε μεσω alpha bank της είπα ότι πολλές φορές και κωτσόβολο και bp γίνεται μέσω της viva αλλά μετά όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή οι πόντοι μπαίνουν πρέπει εγώ να ψάξω πως θα κάνει ο καθένας τη συναλλαγή δηλαδή
Οταν προκειται για μεγαλα ποσα, εγω παντως στο Ικεα και τον Κωτσοβολο παω εκει και περναω την καρτα δια ζωσης ωστε να δω αμεσα ολα τα bonus. Δεν το ρισκαρω.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το γνωριζω στο φαρμακειο θα παω να κανω την αγορα,μηπως ειχε κανει καποιος αγορα στο φαρμακειο επιτοπου ελεγα..
Είναι ηλεκτρονικό κατάστημα μόνο, αν δεν κάνω λάθος.

pan82

Member
Οταν προκειται για μεγαλα ποσα, εγω παντως στο Ικεα και τον Κωτσοβολο παω εκει και περναω την καρτα δια ζωσης ωστε να δω αμεσα ολα τα bonus. Δεν το ρισκαρω.
καλά κι εγώ συνήθως έτσι κάνω για ασφάλεια και τώρα θα το έκανα αλλά εξαντλήθηκε στο κατάστημα και αναγκαστικά το πήρα από το e-shop αλλά ότι εμείς είμαστε παράξενοι και λεπτολόγοι δε σημαίνει ότι ο καθένας θα ψάχνετε κάθε φορά όταν κάτι αναφέρεται με σαφήνεια στους όρους. Απλά τελευταία μια με κωτσόβολο μια με ικεα μια με κανά δυο ακόμα συναλλαγές το πράγμα έχει ξεφύγει και απλά πρώτη φορά δε με εξυπηρέτησαν τηλεφωνικά και μου έριξαν την ευθύνη ότι φταίω κι όλας.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εμένα δεν μου έτυχε από ΙΚΕΑ αλλά από ηλεκτρονική αγορά από το pharm24. Δεν μπήκαν οι πόντοι Χ10 αλλά Χ1.
Πήρα τηλέφωνο στην Alpha, υπέβαλλα αίτημα και μπήκαν κανονικά οι επιπλέον πόντοι.
Δεν κατάλαβα τι πήγε στραβά με την κάρτα μου.
Εσύ έκανες την αγορά μέσω της σελίδας του ikea ή κάποιου wallet; Τι θα πει βλέπει άλλη επωνυμία; Δεν είναι η επίσημη επωνυμία του ΙΚΕΑ στην Ελλάδα το "HOUSEMARKET A.E.";
Πρώτη φορά το είδαν;
Δεν έχω αγοράσει κάτι ηλεκτρονικά από το ΙΚΕΑ τα τελευταία χρόνια αλλά υποθέτω ότι έτσι θα εμφανίζεται η αγορά σε όλους...
Ξαναπάρε τηλέφωνο στην Alpha γιατί μάλλον έπεσες σε άσχετη τηλεφωνήτρια....

pan82

Member
Εσύ έκανες την αγορά μέσω της σελίδας του ikea ή κάποιου wallet; Τι θα πει βλέπει άλλη επωνυμία; Δεν είναι η επίσημη επωνυμία του ΙΚΕΑ στην Ελλάδα το "HOUSEMARKET A.E.";
Πρώτη φορά το είδαν;
Ξαναπάρε τηλέφωνο στην Alpha γιατί μάλλον έπεσες σε άσχετη τηλεφωνήτρια....
Προφανώς έπεσα σε ζώο τηλεφωνήτρια, από το ikea.gr απευθείας με τη πιστωτική μου ψώνισα γι αυτό εξαγριώθηκα περισσότερο και με έβαλε και αρκετή ώρα στην αναμονή να ρωτήσει και δεν ήξερε κανείς την επωνυμία του ΙΚΕΑ, περίμενε να δει ικεα στη καταχώρηση αυτή αλλά όταν εξαγριώθηκα πια και της είπα ότι θα γίνω εγώ μπαλάκι μου έστειλε στο ικεα και γυρνάει και μου λέει εγώ άλλη απάντηση δεν έχω να σας δώσω αν την είχα μπροστά μου...
Εντέλει έστειλα ξεχεστήριο μειλ χθες στην εξυπηρέτηση και μου απάντησαν πρωί πρωί ότι θα πιστωθούν όλοι οι πόντοι της συναλλαγής μέσα στις επόμενες 4 ημέρες (πιστεύω να είναι μετατρέψιμοι μη ξανα ξεκινήσω νέο κύκλο).

maria91

Member
Εχω στην Alpha Bank Bonus 39.356 ποντους αλλα πριν λιγες μερες εκανα μια δοκιμη στην εφαρμογη της Aegean να δω ποσα μιλια δινουν.Ειδα οτι μου εμφανιζε για εξαργυρωση μονο 26 η 28 χιλιαδες και κατι ψιλα (δε θυμαμαι ακριβως).Πως εξηγειται αυτο ειναι φυσιολογικο;Κανω κατι λαθος η μου διαφευγει κατι;

pan82

Member
Εχω στην Alpha Bank Bonus 39.356 ποντους αλλα πριν λιγες μερες εκανα μια δοκιμη στην εφαρμογη της Aegean να δω ποσα μιλια δινουν.Ειδα οτι μου εμφανιζε για εξαργυρωση μονο 26 η 28 χιλιαδες και κατι ψιλα (δε θυμαμαι ακριβως).Πως εξηγειται αυτο ειναι φυσιολογικο;Κανω κατι λαθος η μου διαφευγει κατι;
Στην aegean βλέπεις μόνο τους πόντους που μπορούν να εξαργυρωθουν εκεί για αυτό. Πλέον αν μαζεύεις πόντους από άλλες κάρτες η τα μίλια από δωρα της alpha, κάποιες προωθητικές, προθεσμίακες κλπ δε μετατρέπονται οπότε τα βλέπεις σαν πόντους αλλά οχι προς μετατροπή

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν :
1. Οι υπολοιποι ποντοι εχουν μαζευτει απο αλλες καρτες (οχι απο την aegean) και δεν τους αναγνωριζει κατα την μετατροπη.
2. Η αναλογια μετατροπης ποντοι/μιλια που εχει η καρτα σου, ειναι μικροτερη των ποντων σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.919
Μέλη
39.628
Νεότερο μέλος
Ioannis Asaridis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom