dimtze
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Syros, Crete, Sardenia
- Ταξίδι-Όνειρο
- Patagonia !!!
ALPHA BONUS €1=100
Attachments
-
124,7 KB Προβολές: 0
Πρόσφατο δε το λες έχει γίνει σίγουρα 2-3 χρόνια, απ' όταν κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες της aegean πάνω κάτω και μας έστειλαν για αντικατάστασηΠολυαγαπημενοι μου, να σας ρωτησω;
Η αναλογια 4 πόντοι = 3 μίλια (κάρτα παλαια) ειναι κατι που ισχυε απο εξαπανέκαθεν ή ειναι προσφατος εξέλιξις όταν προώθησαν την καινούργια καρτα όπου η αναλογια ειναι 4/4 ;
Ισχύει από τότε που ανακοινώθηκαν οι νέες κάρτεςΠολυαγαπημενοι μου, να σας ρωτησω;
Η αναλογια 4 πόντοι = 3 μίλια (κάρτα παλαια) ειναι κατι που ισχυε απο εξαπανέκαθεν ή ειναι προσφατος εξέλιξις όταν προώθησαν την καινούργια καρτα όπου η αναλογια ειναι 4/4 ;
Νομίζω είναι η ίδια ακριβώς διαθεσιμότητα που υπάρχει και με τα μιλια. Ναι, στην τιμή που θα δεις είναι μόνο οι φόροι. Το κόστος του εισιτηρίου (πλην των φόρων) έχει εξαργυρωθεί από το bonusΚαλημερα
Να ρωτησω κατι
Η αγορα εισιτηριου με εξαργυρωση ποντων ( οχι μιλιων) περιλαμβανει και τους φόρους;
Υποκειται σε διαθεσιμότητα όπως τα award?
Καλημερα
Να ρωτησω κατι
Η αγορα εισιτηριου με εξαργυρωση ποντων ( οχι μιλιων) περιλαμβανει και τους φόρους;
Υποκειται σε διαθεσιμότητα όπως τα award?
Νομίζω είναι η ίδια ακριβώς διαθεσιμότητα που υπάρχει και με τα μιλια. Ναι, στην τιμή που θα δεις είναι μόνο οι φόροι. Το κόστος του εισιτηρίου (πλην των φόρων) έχει εξαργυρωθεί από το bonus
Όπως ήδη απαντήθηκε, οι φόροι δεν περιλαμβάνονται, το εισιτήριο είναι comfort flex, αλλά η διαθεσιμότητα μάλλον είναι ξεχωριστή. Ή έχω αυτή την εντύπωση, γιατί η μνήμη ασθενεί τελευταία.ακριβως τα ιδια με τα μιλια ειναι, η διαφορά είναι οτι οι ποντοι που χρειαζονται ειναι αρκετοι παραπανω από τα μιλια και στην χρεωση περιλαμβανεται παντα και μεγαλη βαλιτσα (στα μιλια οχι)
Εχω την αίσθηση ότι η διαθεσιμότητα είναι κοινή τόσο για τα μιλια , όσο και για τα bonus. Εάν δεν έχει πόντους, δεν θα έχει μίλια αντίστοιχα.Όπως ήδη απαντήθηκε, οι φόροι δεν περιλαμβάνονται, το εισιτήριο είναι comfort flex,αλλά η διαθεσιμότητα είναι ξεχωριστή. Έτσι σε προορισμό που έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια με μίλια είναι δυνατό να κλείσεις με πόντους ή το αντίστροφο.
Τι να σου πω, μπορεί να θυμάμαι λάθος. Ωστόσο με μίλια έχεις επιπλέον τη διαθεσιμότητα της Star Alliance, που δεν την έχεις με πόντους. Έκανα edit το αρχικό post.Εχω την αίσθηση ότι η διαθεσιμότητα είναι κοινή τόσο για τα μιλια , όσο και για τα bonus. Εάν δεν έχει πόντους, δεν θα έχει μίλια αντίστοιχα.