Alpha bank bonus

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς

duty_free

Member
Πολυαγαπημενοι μου, να σας ρωτησω;

Η αναλογια 4 πόντοι = 3 μίλια (κάρτα παλαια) ειναι κατι που ισχυε απο εξαπανέκαθεν ή ειναι προσφατος εξέλιξις όταν προώθησαν την καινούργια καρτα όπου η αναλογια ειναι 4/4 ;

pan82

Member

Η αναλογια 4 πόντοι = 3 μίλια (κάρτα παλαια) ειναι κατι που ισχυε απο εξαπανέκαθεν ή ειναι προσφατος εξέλιξις όταν προώθησαν την καινούργια καρτα όπου η αναλογια ειναι 4/4 ;
Πρόσφατο δε το λες έχει γίνει σίγουρα 2-3 χρόνια, απ' όταν κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες της aegean πάνω κάτω και μας έστειλαν για αντικατάσταση

mourohavlos

Member

Ισχύει από τότε που ανακοινώθηκαν οι νέες κάρτες

Zinoviap

Member
Καλημερα
Να ρωτησω κατι
Η αγορα εισιτηριου με εξαργυρωση ποντων ( οχι μιλιων) περιλαμβανει και τους φόρους;
Υποκειται σε διαθεσιμότητα όπως τα award?

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Καλημερα
Να ρωτησω κατι
Η αγορα εισιτηριου με εξαργυρωση ποντων ( οχι μιλιων) περιλαμβανει και τους φόρους;
Νομίζω είναι η ίδια ακριβώς διαθεσιμότητα που υπάρχει και με τα μιλια. Ναι, στην τιμή που θα δεις είναι μόνο οι φόροι. Το κόστος του εισιτηρίου (πλην των φόρων) έχει εξαργυρωθεί από το bonus

Last edited:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ακριβως τα ιδια με τα μιλια ειναι, η διαφορά είναι οτι οι ποντοι που χρειαζονται ειναι αρκετοι παραπανω από τα μιλια και στην χρεωση περιλαμβανεται παντα και μεγαλη βαλιτσα (στα μιλια οχι)

adiaforos

Member
Καλημερα
Να ρωτησω κατι
Νομίζω είναι η ίδια ακριβώς διαθεσιμότητα που υπάρχει και με τα μιλια. Ναι, στην τιμή που θα δεις είναι μόνο οι φόροι. Το κόστος του εισιτηρίου (πλην των φόρων) έχει εξαργυρωθεί από το bonus
ακριβως τα ιδια με τα μιλια ειναι, η διαφορά είναι οτι οι ποντοι που χρειαζονται ειναι αρκετοι παραπανω από τα μιλια και στην χρεωση περιλαμβανεται παντα και μεγαλη βαλιτσα (στα μιλια οχι)
Όπως ήδη απαντήθηκε, οι φόροι δεν περιλαμβάνονται, το εισιτήριο είναι comfort flex, αλλά η διαθεσιμότητα μάλλον είναι ξεχωριστή. Ή έχω αυτή την εντύπωση, γιατί η μνήμη ασθενεί τελευταία.

Last edited:

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Όπως ήδη απαντήθηκε, οι φόροι δεν περιλαμβάνονται, το εισιτήριο είναι comfort flex,αλλά η διαθεσιμότητα είναι ξεχωριστή. Έτσι σε προορισμό που έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια με μίλια είναι δυνατό να κλείσεις με πόντους ή το αντίστροφο.
Εχω την αίσθηση ότι η διαθεσιμότητα είναι κοινή τόσο για τα μιλια , όσο και για τα bonus. Εάν δεν έχει πόντους, δεν θα έχει μίλια αντίστοιχα.

adiaforos

Member
Εχω την αίσθηση ότι η διαθεσιμότητα είναι κοινή τόσο για τα μιλια , όσο και για τα bonus. Εάν δεν έχει πόντους, δεν θα έχει μίλια αντίστοιχα.
Τι να σου πω, μπορεί να θυμάμαι λάθος. Ωστόσο με μίλια έχεις επιπλέον τη διαθεσιμότητα της Star Alliance, που δεν την έχεις με πόντους. Έκανα edit το αρχικό post.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.835
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα