Alpha bank bonus

pan82

Member
Εχω την αίσθηση ότι η διαθεσιμότητα είναι κοινή τόσο για τα μιλια , όσο και για τα bonus. Εάν δεν έχει πόντους, δεν θα έχει μίλια αντίστοιχα.
Σωστά πλέον η διαθεσιμότητα είναι ακριβώς η ίδια αλλά κι εγώ νομίζω ότι χρόνια πρίν δεν ήταν ίδια τώρα πάντως είναι σίγουρα τα ίδια εισιτήρια
Δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει ομως
Αγοραζεις το κουπονι και μετα;
Alpha Bonus Εξαργύρωση

Στη σελίδα εξαργύρωσης μπαίνεις βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου και κανονικά αντίστοιχο περιβάλλον με τα μίλια είναι απλά σου δείχνει τους αντίστοιχους πόντους για κάθε εισιτήριο

adiaforos

Member
Σωστά πλέον η διαθεσιμότητα είναι ακριβώς η ίδια αλλά κι εγώ νομίζω ότι χρόνια πρίν δεν ήταν ίδια τώρα πάντως είναι σίγουρα τα ίδια εισιτήρια
Μα και εγώ θυμάμαι πέρυσι έκλεισα εισιτήριο με πόντους γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο με μίλια. Και θυμάμαι είχα ελέγξει και άλλους προορισμούς που είχε διαθεσιμότητα με πόντους χωρίς να έχει μίλια και το είχα θεωρήσει καβάντζα για τη διατήρηση της κάρτας μου που δίνει μόνο πόντους. Τώρα που το ξαναέψαξα, βλέπω κι εγώ ακριβώς την ίδια διαθεσιμότητα, όπως γράφεις.
Επίσης, κάτι που επίσης έχει αλλάξει με πέρυσι είναι ο έλεγχος διαθεσιμότητας αναβάθμισης εισιτήριου σε business. Συγκεκριμένα, όταν υπήρχε award εισιτήριο διαθέσιμο σε business και έκανες αίτημα αναβάθμισης σε business με κουπόνι, αυτό γινόταν δεκτό. Πλέον, δεν ισχύει ούτε αυτό.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Οσοι κανετε συναλλαγη, κατα την ωρα της χρεωσης δεν φαινεται το 1×10 αλλα 1×4, ομως αποδιδεται κανονικα.
Έκανα ηλεκτρονική συναλλαγή από το Pharm24 στις 13/2 με κάρτα Aegean και βλέπω ακόμη Χ1 τους πόντους. Πότε θα μπουν οι επιπλέον πόντοι; Δεν έπρεπε να φανούν στην εφαρμογή μέχρι σήμερα;

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Λέτε να βάλει προωθητική ενέργεια όπως είχε βάλει πέρυσι τέλος Φεβρουαρίου ο Κωτσόβολος Χ100;

paefstra

Member
Έκανα ηλεκτρονική συναλλαγή από το Pharm24 στις 13/2 με κάρτα Aegean και βλέπω ακόμη Χ1 τους πόντους. Πότε θα μπουν οι επιπλέον πόντοι; Δεν έπρεπε να φανούν στην εφαρμογή μέχρι σήμερα;
Εγω τους πηρα αμεσα. Δεν ξερω που κολλησε. Κατ αρχας επρεπε να μη δεις καν ×1 αφου ειναι συνεργατης.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Οι πόντοι θα έπρεπε να έχουν μπει άμεσα με τη συναλλαγή x10. Τρεις συναλλαγές έχω κάνει μέχρι σήμερα και σε όλες μπήκαν πόντοι x10. Παίρνεις τηλέφωνο άμεσα.

paefstra

Member
Οι πόντοι θα έπρεπε να έχουν μπει άμεσα με τη συναλλαγή x10. Τρεις συναλλαγές έχω κάνει μέχρι σήμερα και σε όλες μπήκαν πόντοι x10. Παίρνεις τηλέφωνο άμεσα.
Αυτο με τα δωρεαν μεταφορικα μας εσκισε, κι εγω 3 παραγγελιες εκανα, πηρα τους ποντους κανονικα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ αγόρασα πρώτη φορά από το κατάστημα και μπήκαν χ1 οι πόντοι.
Θα μιλήσω με alpha.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Αυτο με τα δωρεαν μεταφορικα μας εσκισε, κι εγω 3 παραγγελιες εκανα, πηρα τους ποντους κανονικα.
Δωρεάν μεταφορικά είχει με αγορα πάνω από 60 €. Εάν δεν αγοράζει κάποιος κρέμες γυναικείες πως να μαζέψει τα 60 € εύκολα...
Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη με την τράπεζα...

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ αγόρασα πρώτη φορά από το κατάστημα και μπήκαν χ1 οι πόντοι.
Θα μιλήσω με alpha.
Δεν παίζει κανένα ρόλο οτι έκανες πρώτη φορά αγορά. Απο τη στιγμή που είναι συνεργάτης της Alpha και έκανες αγορά με την bonus καρτα σου έπρεπε να μπουν x10!
Δωρεάν μεταφορικά είχει με αγορα πάνω από 60 €. Εάν δεν αγοράζει κάποιος κρέμες γυναικείες πως να μαζέψει τα 60 € εύκολα...
Με το Hondos να δίνει ένα x2 και να λέει οτι έχει και προσφορά μαζεύτηκαν μπόλικα για αγορές. Και δεν είναι μόνο οι κρέμες ακριβές. Υπάρχουν αρκετά άλλα προϊόντα, όπως οι βιταμίνες πχ, που είναι διαθέσιμα σε αυτό το φαρμακείο και κοστίζουν...

paefstra

Member
Για 3 μερες εδινε δωρεαν μεταφορικα στα 25 ευρω.
Εκτος απο κρεμες γυναικειες: αντηλιακες, υγρα φακων επαφης κλπ κλπ. Δεν ξερω αν θα ξαναδουμε 1×100 στα υγρα φακων οπως περσι αλλα και το 1×10 ειναι καλοδεχουμενο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.901
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom