andpsy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λάρνακα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική / Ισλανδία
Την διαδικασία εξαργυρωσης ποντως bonus για εισητηριο;Δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει ομως
Αγοραζεις το κουπονι και μετα;
Την διαδικασία εξαργυρωσης ποντως bonus για εισητηριο;Δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει ομως
Σωστά πλέον η διαθεσιμότητα είναι ακριβώς η ίδια αλλά κι εγώ νομίζω ότι χρόνια πρίν δεν ήταν ίδια τώρα πάντως είναι σίγουρα τα ίδια εισιτήριαΕχω την αίσθηση ότι η διαθεσιμότητα είναι κοινή τόσο για τα μιλια , όσο και για τα bonus. Εάν δεν έχει πόντους, δεν θα έχει μίλια αντίστοιχα.
Alpha Bonus ΕξαργύρωσηΔεν εχω καταλαβει πως λειτουργει ομως
Μα και εγώ θυμάμαι πέρυσι έκλεισα εισιτήριο με πόντους γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο με μίλια. Και θυμάμαι είχα ελέγξει και άλλους προορισμούς που είχε διαθεσιμότητα με πόντους χωρίς να έχει μίλια και το είχα θεωρήσει καβάντζα για τη διατήρηση της κάρτας μου που δίνει μόνο πόντους. Τώρα που το ξαναέψαξα, βλέπω κι εγώ ακριβώς την ίδια διαθεσιμότητα, όπως γράφεις.Σωστά πλέον η διαθεσιμότητα είναι ακριβώς η ίδια αλλά κι εγώ νομίζω ότι χρόνια πρίν δεν ήταν ίδια τώρα πάντως είναι σίγουρα τα ίδια εισιτήρια
Έκανα ηλεκτρονική συναλλαγή από το Pharm24 στις 13/2 με κάρτα Aegean και βλέπω ακόμη Χ1 τους πόντους. Πότε θα μπουν οι επιπλέον πόντοι; Δεν έπρεπε να φανούν στην εφαρμογή μέχρι σήμερα;Οσοι κανετε συναλλαγη, κατα την ωρα της χρεωσης δεν φαινεται το 1×10 αλλα 1×4, ομως αποδιδεται κανονικα.
Εγω τους πηρα αμεσα. Δεν ξερω που κολλησε. Κατ αρχας επρεπε να μη δεις καν ×1 αφου ειναι συνεργατης.Έκανα ηλεκτρονική συναλλαγή από το Pharm24 στις 13/2 με κάρτα Aegean και βλέπω ακόμη Χ1 τους πόντους. Πότε θα μπουν οι επιπλέον πόντοι; Δεν έπρεπε να φανούν στην εφαρμογή μέχρι σήμερα;
Οι πόντοι θα έπρεπε να έχουν μπει άμεσα με τη συναλλαγή x10. Τρεις συναλλαγές έχω κάνει μέχρι σήμερα και σε όλες μπήκαν πόντοι x10. Παίρνεις τηλέφωνο άμεσα.Έκανα ηλεκτρονική συναλλαγή από το Pharm24 στις 13/2 με κάρτα Aegean και βλέπω ακόμη Χ1 τους πόντους. Πότε θα μπουν οι επιπλέον πόντοι; Δεν έπρεπε να φανούν στην εφαρμογή μέχρι σήμερα;
Αυτο με τα δωρεαν μεταφορικα μας εσκισε, κι εγω 3 παραγγελιες εκανα, πηρα τους ποντους κανονικα.Οι πόντοι θα έπρεπε να έχουν μπει άμεσα με τη συναλλαγή x10. Τρεις συναλλαγές έχω κάνει μέχρι σήμερα και σε όλες μπήκαν πόντοι x10. Παίρνεις τηλέφωνο άμεσα.
Εγώ αγόρασα πρώτη φορά από το κατάστημα και μπήκαν χ1 οι πόντοι.Οι πόντοι θα έπρεπε να έχουν μπει άμεσα με τη συναλλαγή x10. Τρεις συναλλαγές έχω κάνει μέχρι σήμερα και σε όλες μπήκαν πόντοι x10. Παίρνεις τηλέφωνο άμεσα.
Δωρεάν μεταφορικά είχει με αγορα πάνω από 60 €. Εάν δεν αγοράζει κάποιος κρέμες γυναικείες πως να μαζέψει τα 60 € εύκολα...Αυτο με τα δωρεαν μεταφορικα μας εσκισε, κι εγω 3 παραγγελιες εκανα, πηρα τους ποντους κανονικα.
Δεν παίζει κανένα ρόλο οτι έκανες πρώτη φορά αγορά. Απο τη στιγμή που είναι συνεργάτης της Alpha και έκανες αγορά με την bonus καρτα σου έπρεπε να μπουν x10!Εγώ αγόρασα πρώτη φορά από το κατάστημα και μπήκαν χ1 οι πόντοι.
Θα μιλήσω με alpha.
Με το Hondos να δίνει ένα x2 και να λέει οτι έχει και προσφορά μαζεύτηκαν μπόλικα για αγορές. Και δεν είναι μόνο οι κρέμες ακριβές. Υπάρχουν αρκετά άλλα προϊόντα, όπως οι βιταμίνες πχ, που είναι διαθέσιμα σε αυτό το φαρμακείο και κοστίζουν...Δωρεάν μεταφορικά είχει με αγορα πάνω από 60 €. Εάν δεν αγοράζει κάποιος κρέμες γυναικείες πως να μαζέψει τα 60 € εύκολα...
Για 3 μερες εδινε δωρεαν μεταφορικα στα 25 ευρω.Δωρεάν μεταφορικά είχει με αγορα πάνω από 60 €. Εάν δεν αγοράζει κάποιος κρέμες γυναικείες πως να μαζέψει τα 60 € εύκολα...