Alpha bank bonus

pan82

Member
Όχι, τελικά πήρα μια άλλη Bosch, δυσκολεύτηκα να διαλέξω. Είχα κρατήσει όμως διάφορα screenshots τα οποία για κάποιον λόγο δεν είχα σβήσει. Τελικά ένα από αυτά ίσως αποδειχτεί χρήσιμο. Δεν είναι και το καλύτερο αλλά έχει όλα τα στοιχεία. Από πότε τραβήχτηκε (πάνω πάνω) μέχρι το 1 προς 100.
ευχαριστώ πολύ φίλε μου κι εγώ πάντα τραβάω δε ξέρω πως τη πάτησα, αλλά είχα δει το τίτλο λευκές συσκευές γενικά είχε και τη στάμπα μέσα πόσους πόντους οπότε δεν έδωσα τόσο σημασία. Ας το έχω όμως γιατί αυτοί είναι ικανοί να με παραπέμψουν στους όρους που δεν αναγράφει για κουζίνες,

katerina**

Member
Ρε παιδιά αγόρασε κάνεις κουζίνα κανονικη pitsos, Bosch, Siemens, neff τη περίοδο του Χ100? Γιατί στους όρους δε γράφει τις κουζίνες βλέπω το θέμα είναι όμως ότι στο σάιτ ειχε σηματοδοτηση κανονικά σε όλες και σε μια bosch που πήρα είχε το στικερ στη σελίδα ότι έδινε 54900 bonus πόντους και επειδή έψαχνα και μέρες μέχρι να καταλήξω ανάμεσα σε τρία μοντέλα είχε και επιλογή στα φίλτρα ποιες ήταν σε black Friday προσφορά και είχαν ολες τη επισήμανση πόσους bonus έδιναν. Και άλλες φορές κρατάω screenshot για ασφάλεια τώρα δε κράτησα. Να δεις που θα μου πουν ότι δε μετέχουν στη προσφορά.
Απλά επειδή έχει μείνει αποθηκευμένη η σελίδα στο ιστορικό βγάζει τίτλο "ALPHA BONUS 1€=100 πόντοι σε κορυφαίες ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens & Neff!" εκτός αν ήταν άλλη προσφορά αυτή
Κουζίνα pitsos αγοράστηκε από κοντινό μου πρόσωπο, οι πόντοι ακόμη αγνοούνται.... Δυστυχώς δεν κρατήθηκε screenshot

Andreas K

Member
Κουζίνα pitsos αγοράστηκε από κοντινό μου πρόσωπο, οι πόντοι ακόμη αγνοούνται.... Δυστυχώς δεν κρατήθηκε screenshot
Κι εδώ θα επανέλθω σαν γνήσιος ψυχαναγκας που έχει κρατήσει και κάποια screenshots από κουζίνες pitsos άσχετα αν τελικά κατέληξα σε Bosch. Μάθε τον κωδικό προϊόντος μπας και το εχω

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Ερώτηση , δεν ξέρω αν έχει υποθεί στο παρελθόν. Πήρα τηλ. αλλά δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν στην ερώτηση μου.
Αν ανοίξει λογαριασμό η κοπέλα μου και βγάλει μια κάρτα, οι πόντοι περνάνε μόνο σε εκείνη την κάρτα και μετά πρέπει ,να μου τους μεταφέρει στην δική μου "bonus aegean" ?
Αν βγάλω και εγώ μια κάρτα στο όνομα μου ,ενώ θα έχουμε ίδιο λογαριασμό οι πόντοι θα είναι "ονομαστικοί" ?

adiaforos

Member
Αν ανοίξει λογαριασμό η κοπέλα μου και βγάλει μια κάρτα, οι πόντοι περνάνε μόνο σε εκείνη την κάρτα και μετά πρέπει ,να μου τους μεταφέρει στην δική μου "bonus aegean" ?
Αν βγάλω και εγώ μια κάρτα στο όνομα μου ,ενώ θα έχουμε ίδιο λογαριασμό οι πόντοι θα είναι "ονομαστικοί" ?
Οι πόντοι μεταφέρονται σε όποιον θες, όσες φορές θες. Αυτό με τον ίδιο λογαριασμό δεν το κατάλαβα, διαφορετικοί είναι οι λογαριασμοί.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Οι πόντοι μεταφέρονται σε όποιον θες, όσες φορές θες.
Σόκ!
Η υπάλληλος δεν μου είπε κάτι τέτοιο.Μου είπε ουσιαστικά ότι πρέπει να έχω 2 κάρτες 1 λογαριασμό και η κάθε κάρτα θα έχει τους πόντους και δεν μπορώ να τους μεταφέρω.
Πάλι καλά, δηλαδή που ρώτησα εδώ.

Σ'ευχαριστώ πολύ.

pan82

Member
Ερώτηση , δεν ξέρω αν έχει υποθεί στο παρελθόν. Πήρα τηλ. αλλά δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν στην ερώτηση μου.
Mιλάς πάντα για χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με κάποιο κοινό λογαριασμό σωστά; Οι πόντοι που μαζεύονται από κάθε κάρτα μένουν σε αυτή και είναι διαφορετικός bonus Λογαριασμός για το καθένα, μπορούν θεωρητικά να μεταφερθούν σε άλλη κάρτα πχ στη δική σου αν βγάλεις αλλά δε θα μπορούν να μετατραπούν σε μίλια μετά τη μεταφορά αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αν όχι και θέλεις απλά να τους κρατήσεις ως bonus μεταφέρονται εύκολα σε όποια κάρτα θες

Σόκ!
Η υπάλληλος δεν μου είπε κάτι τέτοιο.Μου είπε ουσιαστικά ότι πρέπει να έχω 2 κάρτες 1 λογαριασμό και η κάθε κάρτα θα έχει τους πόντους και δεν μπορώ να τους μεταφέρω.
Πάλι καλά, δηλαδή που ρώτησα εδώ.

Σ'ευχαριστώ πολύ.
σωστά στα είπε αν μιλάμε για aegean bonus credit αν γενικά για bonus όπως είπαμε μεταφέρονται ναι απλά οι κάρτα είναι πάντα ονομαστική οπότε θεωρητικά γι αυτό σου είπε ότι θέλεις ξεχωριστή κάρτα ο καθένας

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Mιλάς πάντα για χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με κάποιο κοινό λογαριασμό σωστά; Οι πόντοι που μαζεύονται από κάθε κάρτα μένουν σε αυτή και είναι διαφορετικός bonus Λογαριασμός για το καθένα, μπορούν θεωρητικά να μεταφερθούν σε άλλη κάρτα πχ στη δική σου αν βγάλεις αλλά δε θα μπορούν να μετατραπούν σε μίλια μετά τη μεταφορά αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αν όχι και θέλεις απλά να τους κρατήσεις ως bonus μεταφέρονται εύκολα σε όποια κάρτα θες
Με ενδιαφέρει αποκλειστικά για μίλια, τίποτα άλλο. Όπως έχει αυτές τις διάφορες promo καταστάσεις με κωτσόβολο κτλ. να τα εκμεταλευτώ και να βγάλω "μίλια".

adiaforos

Member
Σόκ!
Πάλι καλά, δηλαδή που ρώτησα εδώ..
Έκανα επεξεργασία αλλά δεν σε πρόλαβα. Μιλάς για bonus πόντους και όχι μίλια, σωστά; Οι bonus πόντοι μεταφέρονται, όπως απάντησα, χωρίς περιορισμούς. Αν μετατρέπονται σε μίλια είναι κάτι διαφορετικό: Σε μίλια μετατρέπονται μόνο οι πόντοι που έχεις συλλέξει με κάρτες της Aegean.
Επίσης, αν μετατρέπονται σε μίλια πόντοι που έχουν συλλεχθεί με κάρτες της Aegean από τρίτον και έχουν μεταφερθεί σε σένα, η απάντηση είναι μάλλον όχι.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Έκανα επεξεργασία αλλά δεν σε πρόλαβα. Μιλάς για bonus πόντους και όχι μίλια, σωστά; Οι bonus πόντοι μεταφέρονται, όπως απάντησα, χωρίς περιορισμούς. Αν μετατρέπονται σε μίλια είναι κάτι διαφορετικό: Σε μίλια μετατρέπονται μόνο οι πόντοι που έχεις συλλέξει με κάρτες της Aegean.
Επίσης, αν μετατρέπονται σε μίλια πόντοι που έχουν συλλεχθεί με κάρτες της Aegean από τρίτον και έχουν μεταφερθεί σε σένα, η απάντηση είναι μάλλον όχι.
Οκ θα πω την χαζομάρα μου, μήπως τα έχω καταλάβει διαφορετικά.

Θέλω να πάω ενα Χ ταξίδι με Star Aliance (Turkish ας πούμε) και επειδή είναι μακρυνό θα ήθελα να ΄έχω κάποιο upgrade ή να το κλείσω κιόλας ακόμα με πόντους . Να έχω κέρδος δηλαδή από το να τα πληρώσω σε μετρητά.
Τότε ποια είναι η σωστή κίνηση ;

adiaforos

Member
OK, υπάρχουν award εισιτήρια της Aegean με bonus πόντους που δεν έχει καμία σημασία από πού συλλέχθηκαν οι πόντοι αυτοί. Τα εισιτήρια αυτά είναι comofort flex ή business. Η εξαργύρωση γίνεται εδώ:
Alpha Bonus Εξαργύρωση
Και υπάρχουν award εισιτήρια της Aegean και της Star Alliance με μίλια. Κάποια μίλια μπορεί να προέρχονται από μετατροπή bonus πόντων που έχεις συλλέξει με κάρτα της Aegean. Η εξαργύρωση γίνεται από τον miles & bonus λογαριασμό σου στην Aegean.
Ο πρώτος τρόπος απαιτεί διπλάσιους σχεδόν πόντους από ότι τα αντίστοιχα μίλια στον 2ο, αλλά άν κάποιος έχει κάρτα που δίνει διπλάσιους πόντους και δεν μπορεί να τους μετατρέψει σε μίλια, ίσως τον συμφέρει.
Θέλω να πάω ενα Χ ταξίδι με Star Aliance (Turkish ας πούμε) και επειδή είναι μακρυνό θα ήθελα να ΄έχω κάποιο upgrade ή να το κλείσω κιόλας ακόμα με πόντους . Να έχω κέρδος δηλαδή από το να τα πληρώσω σε μετρητά.
Δεν το κλείνεις με πόντους, αλλά με μίλια. Με τον 2ο τρόπο, δηλαδή από τον miles & bonus λογαριασμό σου στην Aegean. Οπότε χρειάζεσαι κάρτα της Aegean με την οποία θα συλλέγεις πόντους και θα τους μετατρέπεις σε μίλια. Η κοπέλα σου μπορεί να σου κλείσει εισιτήρια με τα δικά της μίλια, από τον δικό της λογαριασμό miles & bonus (αν έχει επαρκή). Η κοπέλα σου μπορεί επίσης να σου στείλει τα μίλια της, αλλά είναι με πληρωμή και ασύμφορο. Αν σου στείλει τους πόντους που συνέλεξε με κάρτα της Aegean αντί να τους μετατρέψει σε μίλια της, η μεταφορά γίνεται δωρεάν αλλά εσύ δεν μπορείς να τους μετατρέψεις σε μίλια. Να ξεδιαλύνεις τη διαφορά μεταξύ bonus πόντων (πρόγραμμα πιστότητας της ALPHA BANK με πλήθος συνεργατών, ένας εκ των οποίων η Aegean) και μιλίων.

Last edited:

tatooine

Member
Οκ θα πω την χαζομάρα μου, μήπως τα έχω καταλάβει διαφορετικά.

Μπορείς να αγοράσεις εισιτήρια σε διακεκριμένη θέση εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και έχεις τα απαραίτητα μίλια για τον ναύλο.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις αναβάθμιση θέσης σε εταιρεία της συμμαχίας μέσα από την εφαρμογή της αιγαίου, σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, σχεδόν αδύνατον.
Εναλλακτικά μπορείς πληρώνοντας, στο γκισέ κατά το τσεκ ιν, εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις. Ζητάς αναβάθμιση με πληρωμή που μπορεί να κοστίσει και μερικές χιλιάδες εύρω ανάλογα με τον προορισμό. Δεν χαρίζουν τις αναβαθμίσεις. Φτηνές αναβαθμίσεις μπορείς να βρει ίσως από ασιατικούς προορισμούς προς Ευρώπη και πάλι το 500άρικο θα το δώσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.813
Μέλη
39.545
Νεότερο μέλος
olivia123!!

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom