Alpha bank bonus

tatooine

Member
Με ενδιαφέρει αποκλειστικά για μίλια, τίποτα άλλο. Όπως έχει αυτές τις διάφορες promo καταστάσεις με κωτσόβολο κτλ. να τα εκμεταλευτώ και να βγάλω "μίλια".
Μονόδρομος είναι ΜΟΝΟ οι πιστωτικές της αιγαίου. Βγάζετε από μια εσύ και η κοπέλα σου, μετατρέπετε ο καθένας ξεχωριστά από τον λογαριασμό της αιγαίου τους πόντους σε μίλια και ενώνετε τα μίλια σας μέσω τουγκεδερ λογαριασμού, τόσο απλά. Μακριά από την χρεωστική.
Οι πόντοι αποκτημένοι με κάρτα της αιγαίου είναι μετατρέψιμοι σε μίλια μόνο από την συγκεκριμένη κάρτα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της αιγαίου. Αν τους μεταφέρεις σε τρίτη κάρτα θα είναι απλοί πόντοι ακόμα και αν εκείνη η κάρτα έχει δυνατότητα μετατροπής.

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή

pan82

Member
Σε ευχαριστώ. Αρα μου ειπαν ψέματα στο κατάστημα. Κρίμα. Εύχομαι καλή τύχη σε σένα και τους υπόλοιπους με τους πόντους σας!
Με kotsovolo μίλησες δηλαδή. Φαντάζομαι ότι μιλάμε με την alpha bank απευθείας σε περίπτωση μη πίστωσης bonus πόντων. Δε μου έχει τύχει αλλά νομίζω εκεί καλούμε και το ελέγχουν. Για πείτε ρε παιδιά alpha καλούμε η Κωτσόβολο;

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Με kotsovolo μίλησες δηλαδή. Φαντάζομαι ότι μιλάμε με την alpha bank απευθείας σε περίπτωση μη πίστωσης bonus πόντων. Δε μου έχει τύχει αλλά νομίζω εκεί καλούμε και το ελέγχουν. Για πείτε ρε παιδιά alpha καλούμε η Κωτσόβολο;
Εγώ μίλησα με Κωτσόβολο. Συμπλήρωσα τη φορμα στο site τους και μετά μέσω e-mail. Θα μιλήσω όμως και με Alpha Bank γιατί δεν μου μπήκαν ούτε οι 1€=40 πόντοι που θα έπρεπε.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.813
Μέλη
39.545
Νεότερο μέλος
olivia123!!

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom