Alpha bank bonus

GTS

Member
Κι εμένα μόλις αφού προσπάθησα να μιλήσω με την τραγική "εξυπηρέτηση" της τράπεζας.

tatooine

Member
το προβληματακι ειναι οτι εχουν ανεβει μεν πολυ τα μπονους (διπλασια) εχουν πεσει τα επιτοκια πολύ ομως (απο 1% σε 0,30%)
Αυτό περιμένει όλος ο κόσμος με στεγαστικά να πέσουν και εκεί.

jimp

Member
Κι εμένα μόλις αφού προσπάθησα να μιλήσω με την τραγική "εξυπηρέτηση" της τράπεζας.
Εγώ κατάφερα και έπιασα γραμμή αμέσως και μου είπαν πως οι πόντοι που ήταν να αποδοθούν στις 15/1 θα αποδοθούν μέχρι αύριο το μεσημέρι.

GTS

Member
Εγώ κατάφερα και έπιασα γραμμή αμέσως και μου είπαν πως οι πόντοι που ήταν να αποδοθούν στις 15/1 θα αποδοθούν μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Γραμμή έπιασα, τη 1η φορά έκλεισε η γραμμή, τη 2η περίμενα κανά μισάωρο στην αναμονή. Τέλος πάντων, οι πόντοι μπήκαν.

aikaterinib

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who Knows
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
αγαπητές αγαπητοί,

εκεινο το επι εκατό απο τον κωτσόβολο, έλεγαν για πιστωση ποντων την 15η ιανουαρίου.

υπάρχει καποια που το δικαιουτο; Εχουν πιστωθει τα ποντάκια;
Ναι τα εβαλαν σημερα

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Έχετε ψωνίσει από αυτο το καταστημα στο παρελθον; Ηρθε σε καλο timing με καποιες αλλαγες που θελω να κανω στο σπιτι αλλά δε ξερω εάν είναι υπερβολικες οι τιμες του ή φυσιολογικες.

1737032556854.png

paefstra

Member
Έχετε ψωνίσει από αυτο το καταστημα στο παρελθον; Ηρθε σε καλο timing με καποιες αλλαγες που θελω να κανω στο σπιτι αλλά δε ξερω εάν είναι υπερβολικες οι τιμες του ή φυσιολογικες.

View attachment 486134
Ναι εγω. Ψωνισα κατι πραγματα σε "υπερβολικη" τιμη πριν 20 χρονια και ακομη φαινονται να φαινονται καινουρια. Ο,τι δινεις παιρνεις εδω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.805
Μέλη
39.537
Νεότερο μέλος
Αρωνη Αγγελινα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom