GTS
Member
Κι εμένα μόλις αφού προσπάθησα να μιλήσω με την τραγική "εξυπηρέτηση" της τράπεζας.
Αυτό περιμένει όλος ο κόσμος με στεγαστικά να πέσουν και εκεί.το προβληματακι ειναι οτι εχουν ανεβει μεν πολυ τα μπονους (διπλασια) εχουν πεσει τα επιτοκια πολύ ομως (απο 1% σε 0,30%)
Εγώ κατάφερα και έπιασα γραμμή αμέσως και μου είπαν πως οι πόντοι που ήταν να αποδοθούν στις 15/1 θα αποδοθούν μέχρι αύριο το μεσημέρι.Κι εμένα μόλις αφού προσπάθησα να μιλήσω με την τραγική "εξυπηρέτηση" της τράπεζας.
Δε θυμάμαι μέρα ακριβώς. Ήταν σε προσφορά για smartwatch huawei, έτρεξε 25-30 ΝοεμβρίουΠότε έκανες την αγορά;
Γραμμή έπιασα, τη 1η φορά έκλεισε η γραμμή, τη 2η περίμενα κανά μισάωρο στην αναμονή. Τέλος πάντων, οι πόντοι μπήκαν.Εγώ κατάφερα και έπιασα γραμμή αμέσως και μου είπαν πως οι πόντοι που ήταν να αποδοθούν στις 15/1 θα αποδοθούν μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Ναι τα εβαλαν σημερααγαπητές αγαπητοί,
εκεινο το επι εκατό απο τον κωτσόβολο, έλεγαν για πιστωση ποντων την 15η ιανουαρίου.
υπάρχει καποια που το δικαιουτο; Εχουν πιστωθει τα ποντάκια;
Και μετα να ξαναρχισει ο κυκλος της ανοδου που θα φερει θηλια στον λαιμο στους δανειζομενους με κυμαινομενο.Αυτό περιμένει όλος ο κόσμος με στεγαστικά να πέσουν και εκεί.
Ναι εγω. Ψωνισα κατι πραγματα σε "υπερβολικη" τιμη πριν 20 χρονια και ακομη φαινονται να φαινονται καινουρια. Ο,τι δινεις παιρνεις εδω.Έχετε ψωνίσει από αυτο το καταστημα στο παρελθον; Ηρθε σε καλο timing με καποιες αλλαγες που θελω να κανω στο σπιτι αλλά δε ξερω εάν είναι υπερβολικες οι τιμες του ή φυσιολογικες.
View attachment 486134
Εμένα όμως ακόμα τίποτα. Είχα ψωνίσει πριν την black Friday που εδινε x100 δεν κάτι προϊόντα Bosch,Neff κτλ.Γραμμή έπιασα, τη 1η φορά έκλεισε η γραμμή, τη 2η περίμενα κανά μισάωρο στην αναμονή. Τέλος πάντων, οι πόντοι μπήκαν.