• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

Яна

Member
Παιδιά, αν έχω αγοράσει ένα προϊόν εξαργυρώνοντας πόντους για μείωση τιμής και τελικά θέλω να επιστρέψω αυτό το προϊόν με ακύρωση συναλλαγής, τι γίνεται με τους πόντους που εχω δώσει;

vangelis69

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
Παιδιά, αν έχω αγοράσει ένα προϊόν εξαργυρώνοντας πόντους για μείωση τιμής και τελικά θέλω να επιστρέψω αυτό το προϊόν με ακύρωση συναλλαγής, τι γίνεται με τους πόντους που εχω δώσει;
Οι ποντοι σου επιστρεφονται πολύ απλά!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
οταν εχεις προθεσμιακη με μπονους και βγαζει προσφορα με διπλους μπονους αξιζει να την σπασεις και να κανεις καινουργια? νομιζω καπου διαβασα ενα μελος το κανει συνεχια αυτο, η paefstra αν θυμαμαι καλα?

connosp

Member
οταν εχεις προθεσμιακη με μπονους και βγαζει προσφορα με διπλους μπονους αξιζει να την σπασεις και να κανεις καινουργια? νομιζω καπου διαβασα ενα μελος το κανει συνεχια αυτο, η paefstra αν θυμαμαι καλα?
Προσωπικά το έκανα πριν λίγο, χάνεις από το αρχικό κεφάλαιο αλλά θεωρώ ότι συμφέρει γιατί δίνει πολλά μπόνους.

paefstra

Member
Ναι χανω μονο τοκους. Εν προκειμενω εχασα μονο τοκους 1 μηνα και πηρα τα bonus ενος μηνα πριν τη σπασω.
Πριν οριστοκοποιησεις το σπασιμο σου λεει ποσο μειωμενο ποσο θα παρεις. Σε μενα ηταν 7,κατι ευρω.

Last edited:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
το προβληματακι ειναι οτι εχουν ανεβει μεν πολυ τα μπονους (διπλασια) εχουν πεσει τα επιτοκια πολύ ομως (απο 1% σε 0,30%)

paefstra

Member
το προβληματακι ειναι οτι εχουν ανεβει μεν πολυ τα μπονους (διπλασια) εχουν πεσει τα επιτοκια πολύ ομως (απο 1% σε 0,30%)
Πραγμα που σημαινει οτι θα σπαμε με αμελητεο προστιμο και θα παιρνουμε μονο bonus.
Ειναι οκ για τελευταια αρπαχτη με τα διπλα bonus αλλα εγω δεν θα συνεχισω να ασχολουμαι οπως παλιοτερα σε αυτο το πλαισιο.
2,83% τα εντοκα δημοσιου και αφορολογητα. Προτιμω να παιρνω τα λεφτα για τα ξενοδοχεια.

Last edited:

giannis228

Member
Ναι χανω μονο τοκους. Εν προκειμενω εχασα μονο τοκους 1 μηνα και πηρα τα bonus ενος μηνα πριν τη σπασω.
Πριν οριστοκοποιησεις το σπασιμο σου λεει ποσο μειωμενο ποσο θα παρεις. Σε μενα ηταν 7,κατι ευρω.
paefstra να σε ρωτησω αυτο που λες οτι σου γραφει ειναι το τελικο που θα παρεις ? η μετα σου παιρνουν και χρηματα για προστιμο για το σπασιμο

paefstra

Member
paefstra να σε ρωτησω αυτο που λες οτι σου γραφει ειναι το τελικο που θα παρεις ? η μετα σου παιρνουν και χρηματα για προστιμο για το σπασιμο
Λιγο πριν οριστικοποιησεις και πατησεις αποδοχη στο σπασιμο σου λεει ποσα θα κρατησει αναλυτικα και το τελικο ποσο. Αν εχεις βαλει 10.000 θα σου δωσει 9.990 πχ. Δεν παιρνει κατι μετα.

giannis228

Member
Λιγο πριν οριστικοποιησεις και πατησεις αποδοχη στο σπασιμο σου λεει ποσα θα κρατησει αναλυτικα και το τελικο ποσο. Αν εχεις βαλει 10.000 θα σου δωσει 9.990 πχ. Δεν παιρνει κατι μετα.
ναι οκ το κεφαλαιο λεει 9987 οτι θα μεινουν ... ομως θα παρει και τουσ τοκους που μου εχει δωσει? γιατι ετσι λεει

paefstra

Member
ναι οκ το κεφαλαιο λεει 9987 οτι θα μεινουν ... ομως θα παρει και τουσ τοκους που μου εχει δωσει? γιατι ετσι λεει
Μα τα γραφει αναλυτικα. Σου κραταει τοκους 2 μηνων. Αυτη ειναι η διαφορα 13 ευρω απο τις 10.000.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
τελικα το εσπασα και εκανα ενα ετησιο με πολλά μπόνους , τα χρειαζομαι τα μπονους για να τα χρησιμοποιω σε πτησεις της aegean και να μην χαλαω μιλια να τα κραταω για μακρυνες πτησεις... βλέπω η αιγαιου σε 1-2 χρονια ξεκινάει και ινδια θα εχει ενδιαφερον νομιζω

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.778
Μέλη
39.511
Νεότερο μέλος
Bdeves

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom