Οι ποντοι σου επιστρεφονται πολύ απλά!Παιδιά, αν έχω αγοράσει ένα προϊόν εξαργυρώνοντας πόντους για μείωση τιμής και τελικά θέλω να επιστρέψω αυτό το προϊόν με ακύρωση συναλλαγής, τι γίνεται με τους πόντους που εχω δώσει;
Προσωπικά το έκανα πριν λίγο, χάνεις από το αρχικό κεφάλαιο αλλά θεωρώ ότι συμφέρει γιατί δίνει πολλά μπόνους.οταν εχεις προθεσμιακη με μπονους και βγαζει προσφορα με διπλους μπονους αξιζει να την σπασεις και να κανεις καινουργια? νομιζω καπου διαβασα ενα μελος το κανει συνεχια αυτο, η paefstra αν θυμαμαι καλα?
Ναι χανω μονο τοκους. Εν προκειμενω εχασα μονο τοκους 1 μηνα και πηρα τα bonus ενος μηνα πριν τη σπασω.οταν εχεις προθεσμιακη με μπονους και βγαζει προσφορα με διπλους μπονους αξιζει να την σπασεις και να κανεις καινουργια? νομιζω καπου διαβασα ενα μελος το κανει συνεχια αυτο, η paefstra αν θυμαμαι καλα?
Πραγμα που σημαινει οτι θα σπαμε με αμελητεο προστιμο και θα παιρνουμε μονο bonus.το προβληματακι ειναι οτι εχουν ανεβει μεν πολυ τα μπονους (διπλασια) εχουν πεσει τα επιτοκια πολύ ομως (απο 1% σε 0,30%)
paefstra να σε ρωτησω αυτο που λες οτι σου γραφει ειναι το τελικο που θα παρεις ? η μετα σου παιρνουν και χρηματα για προστιμο για το σπασιμοΝαι χανω μονο τοκους. Εν προκειμενω εχασα μονο τοκους 1 μηνα και πηρα τα bonus ενος μηνα πριν τη σπασω.
Πριν οριστοκοποιησεις το σπασιμο σου λεει ποσο μειωμενο ποσο θα παρεις. Σε μενα ηταν 7,κατι ευρω.
Λιγο πριν οριστικοποιησεις και πατησεις αποδοχη στο σπασιμο σου λεει ποσα θα κρατησει αναλυτικα και το τελικο ποσο. Αν εχεις βαλει 10.000 θα σου δωσει 9.990 πχ. Δεν παιρνει κατι μετα.paefstra να σε ρωτησω αυτο που λες οτι σου γραφει ειναι το τελικο που θα παρεις ? η μετα σου παιρνουν και χρηματα για προστιμο για το σπασιμο
ναι οκ το κεφαλαιο λεει 9987 οτι θα μεινουν ... ομως θα παρει και τουσ τοκους που μου εχει δωσει? γιατι ετσι λεειΛιγο πριν οριστικοποιησεις και πατησεις αποδοχη στο σπασιμο σου λεει ποσα θα κρατησει αναλυτικα και το τελικο ποσο. Αν εχεις βαλει 10.000 θα σου δωσει 9.990 πχ. Δεν παιρνει κατι μετα.
Μα τα γραφει αναλυτικα. Σου κραταει τοκους 2 μηνων. Αυτη ειναι η διαφορα 13 ευρω απο τις 10.000.ναι οκ το κεφαλαιο λεει 9987 οτι θα μεινουν ... ομως θα παρει και τουσ τοκους που μου εχει δωσει? γιατι ετσι λεει