• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

GTS

Member
Βλέπετε να βγάζει καμιά προσφορά για προθεσμιακή? Έχει κάποιος/α καμία πληροφόρηση;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Έχω να πάω από τότε που δεν έιχα μούσια. Όμως, ο συνδυασμός της προσφοράς με την επίσκεψή μου στην πρωτεύουσα το επιτάσσει.
Πείτε κανένα καλό υποκατάστημα από θέμα τοποθεσίας και άνεσης (θα έχουμε παιδιά) και προτείνετε κάτι που να τρώγεται!!! ευχαριστώ
Γενικα δε μου αρεσουν. Οσες φορες παω παιρνω συγκεκριμενα πραγματα. Τα glazed prok chops και glazed ribs ειναι πολυ καλα. Θεωρω ομως οτι ολα οσα εχει στην κατηγορια grill θα ειναι καλα. Τα burgers τα εχει χαλασει χρονια.
Edit: στο golden παω εγω

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θα πάω να τα τιμήσω κι εγώ τα Fridays, έχει κάτω από το σπίτι μας και δεν έχω πάει ποτέ. Τίποτε το υγιεινό έχουν ή είναι όλα πλαστικατζούρες;

paefstra

Member
Έχω να πάω από τότε που δεν έιχα μούσια. Όμως, ο συνδυασμός της προσφοράς με την επίσκεψή μου στην πρωτεύουσα το επιτάσσει.
Πείτε κανένα καλό υποκατάστημα από θέμα τοποθεσίας και άνεσης (θα έχουμε παιδιά) και προτείνετε κάτι που να τρώγεται!!! ευχαριστώ
Στο Κολωνακι δεν βουλιαζει απο κοσμο και εχει και ησυχο αιθριο εξω αν εχει καλουτσικο καιρο. Απο Συνταγμα περπατιεται σε 10 λ.
Λιγο καλυτερο να ηταν το φαι, θα επαιρνα βραδυ παρα βραδυ take away να γλιτωσω 10 ωρες μαγειρεμα και μειωση κοστους απο το σουπερμαρκετ. Αλλα δεν μ αρεσει δυστυχως.

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

paefstra

Member
Βλέπετε να βγάζει καμιά προσφορά για προθεσμιακή? Έχει κάποιος/α καμία πληροφόρηση;
Πολυ ανταγωνιστικοτερα τα εντοκα γραμματια Δημοσιου οσο προλαβαινει κανεις τα ψηλα επιτοκια που ειναι και αφορολογητα παρα προθεσμιακη που φορολογειται και αντε να δωσει ενα εισιτηριο ανα 10.000 ευρω, αυτη τη στιγμη ουτε καν ενα κοντινο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.689
Μέλη
39.431
Νεότερο μέλος
Filippos Kal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom