GTS
Member
Βλέπετε να βγάζει καμιά προσφορά για προθεσμιακή? Έχει κάποιος/α καμία πληροφόρηση;
4 ποντοι 5 μίλια προφανώς εννοεί.Το +25% τι επεισόδιο είναι που έχασα;
Γενικα δε μου αρεσουν. Οσες φορες παω παιρνω συγκεκριμενα πραγματα. Τα glazed prok chops και glazed ribs ειναι πολυ καλα. Θεωρω ομως οτι ολα οσα εχει στην κατηγορια grill θα ειναι καλα. Τα burgers τα εχει χαλασει χρονια.Έχω να πάω από τότε που δεν έιχα μούσια. Όμως, ο συνδυασμός της προσφοράς με την επίσκεψή μου στην πρωτεύουσα το επιτάσσει.
Πείτε κανένα καλό υποκατάστημα από θέμα τοποθεσίας και άνεσης (θα έχουμε παιδιά) και προτείνετε κάτι που να τρώγεται!!! ευχαριστώ
Δε νομίζω, αυτό το έχει υπολογίσει ως "20% από την αιγαίου". Κάτι άλλο θέλει να πει ο ποιητής.4 ποντοι 5 μίλια προφανώς εννοεί.
Το 20% πιστεύω είναι η προωθητική που δίνει 2 φορές τον χρόνο για μετατροπή μιλίων.Δε νομίζω, αυτό το έχει υπολογίσει ως "20% από την αιγαίου". Κάτι άλλο θέλει να πει ο ποιητής.
Αυτό λέω, τρέχει τώρα;Το 20% πιστεύω είναι η προωθητική που δίνει 2 φορές τον χρόνο για μετατροπή μιλίων.
ΌχιΑυτό λέω, τρέχει τώρα;
Αν εχεις premium aegean visa και μετατρεψεις σε μιλια τους ποντουςΤο +25% τι επεισόδιο είναι που έχασα;
Στο Κολωνακι δεν βουλιαζει απο κοσμο και εχει και ησυχο αιθριο εξω αν εχει καλουτσικο καιρο. Απο Συνταγμα περπατιεται σε 10 λ.Έχω να πάω από τότε που δεν έιχα μούσια. Όμως, ο συνδυασμός της προσφοράς με την επίσκεψή μου στην πρωτεύουσα το επιτάσσει.
Πείτε κανένα καλό υποκατάστημα από θέμα τοποθεσίας και άνεσης (θα έχουμε παιδιά) και προτείνετε κάτι που να τρώγεται!!! ευχαριστώ
Πολυ ανταγωνιστικοτερα τα εντοκα γραμματια Δημοσιου οσο προλαβαινει κανεις τα ψηλα επιτοκια που ειναι και αφορολογητα παρα προθεσμιακη που φορολογειται και αντε να δωσει ενα εισιτηριο ανα 10.000 ευρω, αυτη τη στιγμη ουτε καν ενα κοντινο.Βλέπετε να βγάζει καμιά προσφορά για προθεσμιακή? Έχει κάποιος/α καμία πληροφόρηση;