• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

giannis228

Member
Τσου, αυτό είναι το 20% που ήδη το έχει συνυπολογίσει, αναφέρει κι ένα έξτρα μπόνους 20%
Εσυ για το 25% ρωτησες τι ειναι και σου απαντησα ! Το 20% ειναι οταν βγαζει προσφορα η aegean δινει εξτρα 20% μιλια στη συναλλαγη

giannis228

Member
Πολυ ανταγωνιστικοτερα τα εντοκα γραμματια Δημοσιου οσο προλαβαινει κανεις τα ψηλα επιτοκια που ειναι και αφορολογητα παρα προθεσμιακη που φορολογειται και αντε να δωσει ενα εισιτηριο ανα 10.000 ευρω, αυτη τη στιγμη ουτε καν ενα κοντινο.
Ποσο δινουν και απο που τα αγοραζεις; Μπορεις να μας στειλεις λινκ;

paefstra

Member
Ποσο δινουν και απο που τα αγοραζεις; Μπορεις να μας στειλεις λινκ;
Απο Αλφα και οποια αλλη τραπεζα πουλαει προιοντα της Τραπεζας της Ελλαδος χωρις προμηθεια.
Μπες Τραπεζα της Ελλαδος, δεν εχω αλλο λινκ, θα δεις τα παντα.
Κοντα στα 250 ευρω ανα 10.000 αφορολογητα και προπληρωτεα.

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
2 γεμίσματα 20Κ με διαφορετικές κάρτες...
Ατάκα του οδηγού σήμερα το πρωί:

«Μα τι πάθατε όλοι αυτή την εβδομάδα και παραγγείλατε μαζικά, για να κάνετε το 10χίλιαρο αεροπορικά εισιτήρια; Ο μόνος είμαι στη Θεσσαλονίκη με βυτίο ΒΡ και Pos Alpha και τρέχω αριστερά -δεξιά».

- Αποκλείεται, για τέτοιους μας έχεις; :haha:

Zinoviap

Member
Στο fridays στην Μαρίνα Φλοίσβου είναι άνετα κ είναι δίπλα κ το θωρηκτο αβερωφ αν θελετε να το επισκεφτείτε με τα παιδια
Εχει και napolitivo διπλα αν προτιματε ιταλοκατασταση

GTS

Member
Πολυ ανταγωνιστικοτερα τα εντοκα γραμματια Δημοσιου οσο προλαβαινει κανεις τα ψηλα επιτοκια που ειναι και αφορολογητα παρα προθεσμιακη που φορολογειται και αντε να δωσει ενα εισιτηριο ανα 10.000 ευρω, αυτη τη στιγμη ουτε καν ενα κοντινο.
Δε διαφωνώ, αλλά στα έντοκα αν χρειαστείς τα λεφτά? Στη προθεσμιακή τα έχεις σε 2 λεπτά.

paefstra

Member
Δε διαφωνώ, αλλά στα έντοκα αν χρειαστείς τα λεφτά? Στη προθεσμιακή τα έχεις σε 2 λεπτά.
Υπαρχει δευτερογενης αγορα, αλλα δεν εχω ασχοληθει.
Σε προθεσμιακη μονο ο,τι προοριζεται για σπασιμο για μενα. Το 0,5% ειναι πολυ λιγο πλεον, σπας και δεν χανεις τιποτε.

Mary Stardust

Member
Θα πάω να τα τιμήσω κι εγώ τα Fridays, έχει κάτω από το σπίτι μας και δεν έχω πάει ποτέ. Τίποτε το υγιεινό έχουν ή είναι όλα πλαστικατζούρες;
Έχει κάτι ωραίες σαλάτες. Τελευταία προτιμώ το ginger green bowl με κινόα. Και προσθέτω και κάτι απο κρέας η σολομό.
Screenshot_20241204_134821_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20241204_134811_com.android.chrome.jpg

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

tatooine

Member
Τσου, αυτό είναι το 20% που ήδη το έχει συνυπολογίσει, αναφέρει κι ένα έξτρα μπόνους 20%
25% είναι στη μετατροπή, στους 100 πόντους παίρνουμε 125 μίλια 4 πο. 20% δυο φορές τον χρόνο όταν το κάνει από την αιγαίου.

Ατάκα του οδηγού σήμερα το πρωί:

«Μα τι πάθατε όλοι αυτή την εβδομάδα και παραγγείλατε μαζικά, για να κάνετε το 10χίλιαρο αεροπορικά εισιτήρια; Ο μόνος είμαι στη Θεσσαλονίκη με βυτίο ΒΡ και Pos Alpha και τρέχω αριστερά -δεξιά».

- Αποκλείεται, για τέτοιους μας έχεις; :haha:
Ευτυχώς που υπάρχει χώρος στα ντεπόζιτα.
Προσωπικά δεν κυνηγάω καθόλου πόντους.
🤣🤣🤣

tatooine

Member

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.689
Μέλη