poised
Member
Ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί οι πόντοιΑν μετατρέψει κάποιος bonus σε μίλια κι εν συνεχεία ακυρωθεί συναλλαγή από την οποία "μαζεύτηκαν" οι bonus πόντοι
Ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί οι πόντοιΑν μετατρέψει κάποιος bonus σε μίλια κι εν συνεχεία ακυρωθεί συναλλαγή από την οποία "μαζεύτηκαν" οι bonus πόντοι
Συγγνώμη αλλά που βρήκες τόσο φθηνό υδραυλικό;Εγω ζηλευω τον υδραυλικο μου, 30 ευρω σε μιση ωρα χωρις αποδειξη, να τα βρασει τα μιλια. Ολοι καποιον ζηλευουμε.
Ψαχνω πτηση και για 2 εισιτηρια χρειαζομαι 18.000 μιλια και 60€ φορους. Στην ιδια πτηση αν βαλω 3 εισιτηρια μου δινει διαθεσιμοτητα αλλα ξαφνικα θελω 45.000 μιλια και 300€ φορους. Με ποια λογικη; Σταθεροι δεν θα επρεπε ειναι οι φοροι κ τα μιλια και απλα ή να δινει διαθεσιμοτητα ή οχι;Οι φοροι ειναι σταθεροι, το θεμα ειναι να βρεις διαθεσιμοτητες πηγαινε ελα για πολλα ατομα, κατι παρα πολυ δυσκολο.
45000 δια 3 ειναι 15.000 μιλια ο καθενας, δηλαδη σου δινει εισιτηρια με Star Alliance, κι οχι με Aegean, με ενδιαμεση σταση και φορους ο,τι ζηταει καθε μια απο τις εταιρειες- που δεν ειναι η Aegean.Ψαχνω πτηση και για 2 εισιτηρια χρειαζομαι 18.000 μιλια και 60€ φορους. Στην ιδια πτηση αν βαλω 3 εισιτηρια μου δινει διαθεσιμοτητα αλλα ξαφνικα θελω 45.000 μιλια και 300€ φορους. Με ποια λογικη; Σταθεροι δεν θα επρεπε ειναι οι φοροι κ τα μιλια και απλα ή να δινει διαθεσιμοτητα ή οχι;
Νομιζω οτι ειναι με αιγαιου κ στις 2 περιπτωσεις. Θα το ψαξω παλι κ θα σου πω.45000 δια 3 ειναι 15.000 μιλια ο καθενας, δηλαδη σου δινει εισιτηρια με Star Alliance, κι οχι με Aegean, με ενδιαμεση σταση και φορους ο,τι ζηταει καθε μια απο τις εταιρειες- που δεν ειναι η Aegean.
Δεν σου δινει απ' ευθειας, δεν εχει διαθεσιμοτητα για 3 ατομα. Ο,τι ακριβως ειπα πιο πανω, ειναι πολυ δυσκολο να βρεις για πανω απο δυο ατομα.
Βγαζει αραγε καλυτερη προσφορα απο το +50% που παιζει τωρα?να περιμενω ή να παω για αγορες?Το Hondos θα βγάλει καμια προσφορά για συλλογή μπόνους; Έχω μείνει χωρίς σαμπουάν γαμώτο!
Δεν έχω δει ποτέ καλύτερη προσφορά από το +50% επιπλέον πόντους σε Hondos και ΑΒ. Έχω δει μόνο την ενέργεια με εξαργύρωση των μισών πόντων για να πάρεις την έκπτωση 20 % επί της συνολικής τιμής της αγοράς.Βγαζει αραγε καλυτερη προσφορα απο το +50% που παιζει τωρα?να περιμενω ή να παω για αγορες?
Ναι ελεγα μηπως παιζει κανενα ×100 οπως στο κωτσοβολο που απ οτι εχω καταλαβει κανει που κ που...οποτε βουρ για αγορεες!Δεν έχω δει ποτέ καλύτερη προσφορά από το +50% επιπλέον πόντους σε Hondos και ΑΒ. Έχω δει μόνο την ενέργεια με εξαργύρωση των μισών πόντων για να πάρεις την έκπτωση 20 % επί της συνολικής τιμής της αγοράς.
Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να πάρουμε είδη προσωπικής υγιεινής, εφόσον τα βρούμε σε καλές τιμές και έκπτωση τουλάχιστον 40%.
Έχω την εντύπωση πως ο Χόντος πέρυσι είχε βγάλει Χ8Βγαζει αραγε καλυτερη προσφορα απο το +50% που παιζει τωρα?να περιμενω ή να παω για αγορες?
Βγάζει 1€=20 μπόνους. Παλιά νομίζω έβγαζε και καλύτερη προσφορά στυλ Κωτσοβολου 1€=100 ή κάτι τέτοιο, αλλά την έχει κόψει πλέον... Εγώ αυτή περιμένω. Πήγα πήρα ένα σαμπουάν όμως, μη μείνω άπλυτηΒγαζει αραγε καλυτερη προσφορα απο το +50% που παιζει τωρα?να περιμενω ή να παω για αγορες?
Ποτε δεν βγαζει τοσο. Το καλυτερο που εχω δει ειναι ×20 τη μερα της γυναικας.Ναι ελεγα μηπως παιζει κανενα ×100 οπως στο κωτσοβολο που απ οτι εχω καταλαβει κανει που κ που...οποτε βουρ για αγορεες!
Έβγαζε παλιά καλύτερη προσφορά απο το χ20. Αλλά δεν θυμάμαι πόσο ήτανΠοτε δεν βγαζει τοσο. Το καλυτερο που εχω δει ειναι ×20 τη μερα της γυναικας.
Βουρ pre christmas χωρις εκπτωσεις στα καλλυντικα, οχι.