• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alpha bank bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Βγαζει αραγε καλυτερη προσφορα απο το +50% που παιζει τωρα?να περιμενω ή να παω για αγορες?:confused:
Δεν έχω δει ποτέ καλύτερη προσφορά από το +50% επιπλέον πόντους σε Hondos και ΑΒ. Έχω δει μόνο την ενέργεια με εξαργύρωση των μισών πόντων για να πάρεις την έκπτωση 20 % επί της συνολικής τιμής της αγοράς.
Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να πάρουμε είδη προσωπικής υγιεινής, εφόσον τα βρούμε σε καλές τιμές και έκπτωση τουλάχιστον 40%.

maria91

Member
Δεν έχω δει ποτέ καλύτερη προσφορά από το +50% επιπλέον πόντους σε Hondos και ΑΒ. Έχω δει μόνο την ενέργεια με εξαργύρωση των μισών πόντων για να πάρεις την έκπτωση 20 % επί της συνολικής τιμής της αγοράς.
Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να πάρουμε είδη προσωπικής υγιεινής, εφόσον τα βρούμε σε καλές τιμές και έκπτωση τουλάχιστον 40%.
Ναι ελεγα μηπως παιζει κανενα ×100 οπως στο κωτσοβολο που απ οτι εχω καταλαβει κανει που κ που...οποτε βουρ για αγορεες!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Βγαζει αραγε καλυτερη προσφορα απο το +50% που παιζει τωρα?να περιμενω ή να παω για αγορες?:confused:
Βγάζει 1€=20 μπόνους. Παλιά νομίζω έβγαζε και καλύτερη προσφορά στυλ Κωτσοβολου 1€=100 ή κάτι τέτοιο, αλλά την έχει κόψει πλέον... Εγώ αυτή περιμένω. Πήγα πήρα ένα σαμπουάν όμως, μη μείνω άπλυτη :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα