• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alpha bank bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Βγαζει αραγε καλυτερη προσφορα απο το +50% που παιζει τωρα?να περιμενω ή να παω για αγορες?:confused:
Δεν έχω δει ποτέ καλύτερη προσφορά από το +50% επιπλέον πόντους σε Hondos και ΑΒ. Έχω δει μόνο την ενέργεια με εξαργύρωση των μισών πόντων για να πάρεις την έκπτωση 20 % επί της συνολικής τιμής της αγοράς.
Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να πάρουμε είδη προσωπικής υγιεινής, εφόσον τα βρούμε σε καλές τιμές και έκπτωση τουλάχιστον 40%.

maria91

Member
Δεν έχω δει ποτέ καλύτερη προσφορά από το +50% επιπλέον πόντους σε Hondos και ΑΒ. Έχω δει μόνο την ενέργεια με εξαργύρωση των μισών πόντων για να πάρεις την έκπτωση 20 % επί της συνολικής τιμής της αγοράς.
Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να πάρουμε είδη προσωπικής υγιεινής, εφόσον τα βρούμε σε καλές τιμές και έκπτωση τουλάχιστον 40%.
Ναι ελεγα μηπως παιζει κανενα ×100 οπως στο κωτσοβολο που απ οτι εχω καταλαβει κανει που κ που...οποτε βουρ για αγορεες!

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Βγαζει αραγε καλυτερη προσφορα απο το +50% που παιζει τωρα?να περιμενω ή να παω για αγορες?:confused:
Έχω την εντύπωση πως ο Χόντος πέρυσι είχε βγάλει Χ8

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Βγάζει 1€=20 μπόνους. Παλιά νομίζω έβγαζε και καλύτερη προσφορά στυλ Κωτσοβολου 1€=100 ή κάτι τέτοιο, αλλά την έχει κόψει πλέον... Εγώ αυτή περιμένω. Πήγα πήρα ένα σαμπουάν όμως, μη μείνω άπλυτη :haha:

paefstra

Member
Ναι ελεγα μηπως παιζει κανενα ×100 οπως στο κωτσοβολο που απ οτι εχω καταλαβει κανει που κ που...οποτε βουρ για αγορεες!
Ποτε δεν βγαζει τοσο. Το καλυτερο που εχω δει ειναι ×20 τη μερα της γυναικας.
Βουρ pre christmas χωρις εκπτωσεις στα καλλυντικα, οχι.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ποτε δεν βγαζει τοσο. Το καλυτερο που εχω δει ειναι ×20 τη μερα της γυναικας.
Βουρ pre christmas χωρις εκπτωσεις στα καλλυντικα, οχι.
Έβγαζε παλιά καλύτερη προσφορά απο το χ20. Αλλά δεν θυμάμαι πόσο ήταν

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα