• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Volotea Προσφορές και νέα δρομολόγια Volotea

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Καλησπέρα,

η Volotea ανακοίνωσε πρόγραμμα φτηνών πτήσεων για φέτος το καλοκαίρι (από 12/6 και μετά)
Νέοι προορισμοί από Αθήνα: Cagliari, Lyon, Marseille, Split.

https://www.volotea.com/en/

blade_

Member
Ωραιο!αν και δε βρηκα πολλα φθηνα και θα ηθελα για εξωτερικο απο Θεσσαλονικη,πολυ καλη φαση

adiaforos

Member
Το ειχαμε παρει μέ 1 ευρω επι κοβιντ, τωρα μισοτιμης για 48 ωρες.
Πέρυσι που το πήρα με 29,99€ πάντως μου έβγαλε διάρκεια 2 έτη, χωρίς να προκύπτει από πουθενά. Βέβαια ξέχασα να δω τους όρους στα αγγλικά, γιατί η ελληνική απόδοση έχει πάντα προβλήματα, αλλά δεν με χάλασε. Αυτή τη στιγμή γράφει "?χετε 387 ημ?ρες μ?χρι τη λ?ξη της συνδρομ?ς σας." (το λάθος encoding είναι της Volotea), αλλά από την άλλη δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν τελικά λήξει στο ένα έτος.

paefstra

Member
Πέρυσι που το πήρα με 29,99€ πάντως μου έβγαλε διάρκεια 2 έτη, χωρίς να προκύπτει από πουθενά. Βέβαια ξέχασα να δω τους όρους στα αγγλικά, γιατί η ελληνική απόδοση έχει πάντα προβλήματα, αλλά δεν με χάλασε. Αυτή τη στιγμή γράφει "?χετε 387 ημ?ρες μ?χρι τη λ?ξη της συνδρομ?ς σας." (το λάθος encoding είναι της Volotea), αλλά από την άλλη δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν τελικά λήξει στο ένα έτος.
Σου εδωσε και το 20ρικο δωρο για γενεθλια? Και τα δυο χρονια?
Εμενα δεν με βολεψε καθολου γιατι εχοντας γενεθλια Σεπτεμβρη που σταματαει τα εποχικα δεν μπορεσα να το φαω.

adiaforos

Member
Σου εδωσε και το 20ρικο δωρο για γενεθλια? Και τα δυο χρονια?
Εμενα δεν με βολεψε καθολου γιατι εχοντας γενεθλια Σεπτεμβρη που σταματαει τα εποχικα δεν μπορεσα να το φαω.
Τον πρώτο χρόνο ναι, ο δεύτερος δεν έχει ξεκινήσει να τρέχει ακόμα!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Αγόρασε κάποιος με 29.99 χωρίς να έχει λήξει η συνδρομή του;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα