Με το διπλασιασμό ειναιΟι πόντοι που αναφέρει στις προθεσμιακές είναι υπολογισμένοι με την προσφορά του διπλασιασμού ή τα διπλασιάζει μετά;
Με το διπλασιασμό ειναιΟι πόντοι που αναφέρει στις προθεσμιακές είναι υπολογισμένοι με την προσφορά του διπλασιασμού ή τα διπλασιάζει μετά;
Οι πόντοι που δείχνει αυτή τη στιγμή είναι ίδιοι με αυτούς που έδειχνε και πριν τις 01/08. Παράδειγμα για 3μηνη προθεσμιακή έδινε 7800 στη πρώτη σκάλα και τόσα δείχνει και τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω που φαίνεται ο διπλασιασμός και στη προσφορά δεν αναφέρει πως θα αποδοθούν.Οι πόντοι που αναφέρει στις προθεσμιακές είναι υπολογισμένοι με την προσφορά του διπλασιασμού ή τα διπλασιάζει μετά;
Όχι οι πόντοι είναι ήδη διπλασιασμενοι και μέσα στο pdf αναγράφει ξεκαθαρα ότι ισχύουν από 5/8. Πριν τις 5/8 έδινε τους μισούς έχω βάλει και τη φωτο για επιβεβαίωση. Οι πόντοι αποδίδονται κάθε μήνα μαζί με τον αντίστοιχο τόκοΟι πόντοι που δείχνει αυτή τη στιγμή είναι ίδιοι με αυτούς που έδειχνε και πριν τις 01/08. Παράδειγμα για 3μηνη προθεσμιακή έδινε 7800 στη πρώτη σκάλα και τόσα δείχνει και τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω που φαίνεται ο διπλασιασμός και στη προσφορά δεν αναφέρει πως θα αποδοθούν.
Μέσα στο 2024 έτρεχε κάποια άλλη προσφορά για προθεσμιακές;Όχι οι πόντοι είναι ήδη διπλασιασμενοι και μέσα στο pdf αναγράφει ξεκαθαρα ότι ισχύουν από 5/8. Πριν τις 5/8 έδινε τους μισούς έχω βάλει και τη φωτο για επιβεβαίωση. Οι πόντοι αποδίδονται κάθε μήνα μαζί με τον αντίστοιχο τόκο
Δες εδώΜέσα στο 2024 έτρεχε κάποια άλλη προσφορά για προθεσμιακές;
Απο τον Μάρτιο και μετά δεν θυμάμαι να υπήρχε κάποια προσφορά που να δίνει τους πόντους που φαίνονται αυτή τη στιγμή στη τρέχουσα προσφορά. Οπότε εγώ γιατί παίρνω τους μπόνους της τρέχουσας προσφοράς απο παλιά προθεσμιακή; Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει την απορία γιατί ή εγώ κάτι δεν θυμάμαι σωστά με παλιές προσφορές ή οι έξτρα πόντοι στη τρέχουσα προσφορά θα αποδοθούν μετά.Η προηγούμενη μεγάλη προσφορά {μεγαλύτερη από τη τρέχουσα) ήταν πέρσι το φθινόπωρο.
Είχε βάλει ακριβώς τήν ίδια προσφορά με διπλασιασμο πόντων (και τους ίδιους πόντους ακριβώς) τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου για το Πάσχα. Προφανώς σε αυτή τη προσφορά είχες κάνει τη προθεσμιακη σου για αυτό δε βλέπεις διαφοράΑπο τον Μάρτιο και μετά δεν θυμάμαι να υπήρχε κάποια προσφορά που να δίνει τους πόντους που φαίνονται αυτή τη στιγμή στη τρέχουσα προσφορά. Οπότε εγώ γιατί παίρνω τους μπόνους της τρέχουσας προσφοράς απο παλιά προθεσμιακή; Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει την απορία γιατί ή εγώ κάτι δεν θυμάμαι σωστά με παλιές προσφορές ή οι έξτρα πόντοι στη τρέχουσα προσφορά θα αποδοθούν μετά.
Μπορείς μήπως να βρεις αυτή τη προσφορά; Έχω ψάξει στην Άλφα και δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη παλιότερη προσφορά και εκεί έχω κολλήσει... Και τα μάτια μου δεν κάνουν πουλάκια, ξέρω τι βλέπωΕίχε βάλει ακριβώς τήν ίδια προσφορά με διπλασιασμο πόντων (και τους ίδιους πόντους ακριβώς) τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου για το Πάσχα. Προφανώς σε αυτή τη προσφορά είχες κάνει τη προθεσμιακη σου για αυτό δε βλέπεις διαφορά
Αρχες Μαιου του 2024 μπηκα με 10.000 για 6 μηνες που εδινε διπλασιους. Παιρνω 4.300 τον μηνα.Μπορείς μήπως να βρεις αυτή τη προσφορά; Έχω ψάξει στην Άλφα και δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη παλιότερη προσφορά και εκεί έχω κολλήσει... Και τα μάτια μου δεν κάνουν πουλάκια, ξέρω τι βλέπω
Mα την έγραψα ήταν καρμπον η προσφορά που έχει και σήμερα. Διπλούς πόντους. Θα το δείς και στο web banking γιατί πάντα η alpha στέλνει μήνυμα ενημερωτικόΜπορείς μήπως να βρεις αυτή τη προσφορά; Έχω ψάξει στην Άλφα και δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη παλιότερη προσφορά και εκεί έχω κολλήσει... Και τα μάτια μου δεν κάνουν πουλάκια, ξέρω τι βλέπω
View attachment 470349