• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ακόμη περιμένω να πάρω τους πόντους χ 100 από τον Κωτσοβολο για αγορά κλιματιστικού. Πήρα τηλ στην Άλφα και μου είπαν ότι θα μου δοθούν όταν βγει ο νέος λογαριασμός της πιστωτικής κάρτας. Για να δούμε.

GTS

Member
Κι εγώ ακόμα περιμένω αλλά σε μένα δεν μου είπαν το ποτε, απλά ότι θα εξεταστεί.

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Μα τους πόντους τους παίρνεις πίσω κανονικά αυτό έγραψα απλά κόλλησε το σύστημα, έχει τύχει να μου επιστραφούν και μένα μετά από κάνα μήνα και ένα σωρό τηλέφωνα και μέιλ.

Γενικά θέλει παρακολούθηση, εμένα πχ τη προηγούμενη βδομάδα δε μπήκαν οι πόντοι της δεκάτης δόσης του Κωτσόβολου που ήταν και 3000 γιατί ήταν από αεροδρόμιο πόντοι x40. Οπότε τηλέφωνο και πρώτη φορά στα χρονικά μπήκαν μετά από κάνα τρίωρο και αντί για 3000 μου έβαλαν 4500 μάλλον για ψυχική οδύνη :p

Για το occhio συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά έχει γραφτεί εδώ ότι μόνο τα συμβεβλημένα κατάστηματα δίνουν πόντους x 100 όσα έχουν τερματικό της alpha πάντα ρωτάμε πιο πρίν, το κατάστημα που λες δεν αναγράφεται στο σάιτ της alpha δεν έχει συνεργασία με alpha δυστυχώς
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Μα είπα ότι ενδιαφέρομαι για την προσφορά και. ρώτησα για το τερματικό της αλφα. Κι ενώ είχε 3 μου έδειξε αυτό της άλφα. Μεγάλη γκαντεμιά

pan82

Member
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Μα είπα ότι ενδιαφέρομαι για την προσφορά και. ρώτησα για το τερματικό της αλφα. Κι ενώ είχε 3 μου έδειξε αυτό της άλφα. Μεγάλη γκαντεμιά
Δηλαδή είχε τερματικό και σου έβγαλε και επιτόπου πόντους; Αλλά πήρες το ποσό Χ=1 σαν μη συνεργάτης η Χ2? Πολύ περίεργο αυτό πάντως

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Δηλαδή είχε τερματικό και σου έβγαλε και επιτόπου πόντους; Αλλά πήρες το ποσό Χ=1 σαν μη συνεργάτης η Χ2? Πολύ περίεργο αυτό πάντως
Το πήρα Χ1. Θα κάνω προσπαθεια αυριο με τηλεφωνο... κουραστικό είναι αθτό το κυνήγι

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τις προάλλες που έκανα παραγγελία απο το styloptic μπήκαν μόνο οι πόντοι χ100 και δεν έβαλαν τους πόντους χ2 της συνεργασίας.

paefstra

Member
Τις προάλλες που έκανα παραγγελία απο το styloptic μπήκαν μόνο οι πόντοι χ100 και δεν έβαλαν τους πόντους χ2 της συνεργασίας.
Σε δυο αγορες απο δυο διαφορετικα καταστηματα στην αποδειξη του τερματικου φαινονταν χωρισμενοι σε δυο μερη οι ποντοι, δηλαδη το ποσο επι 2 και οι υπολοιποι. Το αθροισμα εδινε αποτελεσμα χ100, Ετσι μπαινουν.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σε δυο αγορες απο δυο διαφορετικα καταστηματα στην αποδειξη του τερματικου φαινονταν χωρισμενοι σε δυο μερη οι ποντοι, δηλαδη το ποσο επι 2 και οι υπολοιποι. Το αθροισμα εδινε αποτελεσμα χ100, Ετσι μπαινουν.
Έκανα αγορά 23€ και πήρα 2300 πόντους. That's it....

pan82

Member
Nεα προσφορά φαγητου με πόντους Χ50 σε συγκεκριμένους συνεργάτες για όλο τον Ιούλιο. Πάντως γενικά έχει αρχίσει έντονα πλέον το Χ50 η τό Χ100 που κάποτε με το ζόρι έφτανε το Χ20. Βλέπω νέα μείωση της αναλογίας κέρδους από bonus πόντους στο άμεσο μέλλον...

Attachments

giannis228

Member
Nεα προσφορά φαγητου με πόντους Χ50 σε συγκεκριμένους συνεργάτες για όλο τον Ιούλιο. Πάντως γενικά έχει αρχίσει έντονα πλέον το Χ50 η τό Χ100 που κάποτε με το ζόρι έφτανε το Χ20. Βλέπω νέα μείωση της αναλογίας κέρδους από bonus πόντους στο άμεσο μέλλον...
Έως 15.000 Alpha Bonus πόντοι με νέο online λογαριασμό & 3.000 Bonus πόντοι με εγγραφή στο e-Banking | Alpha Bank - Lagonika.gr

paefstra

Member
Nεα προσφορά φαγητου με πόντους Χ50 σε συγκεκριμένους συνεργάτες για όλο τον Ιούλιο.

Βλέπω νέα μείωση της αναλογίας κέρδους από bonus πόντους στο άμεσο μέλλον...
Αφου αν πληρωσεις με Aegean bonus visa γινονται μιλια.

pan82

Member
Την είδα αλλά φαντάζομαι δε μπορεί να υπάρχει κάποιος στο forum που να μην έχει λογαριασμό στην alpha. :p
Αφου αν πληρωσεις με Aegean bonus visa γινονται μιλια.
Λέω για τους υπόλοιπους πόντους που ξεμένουν σε bonus ότι πιθανόν θα χάσουν αξία... Καλά όχι τους απαγορεύει να αλλάξουν και την αναλογία μετατροπής κάποια στιγμή φυσικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα