Α. Έχουμε εικόνα κάποια από αυτά που να είναι σίγουρα; Μην τρέχουμε τζάμπα.Και κάποια ούτε καν, ρωτάμε πριν τη συναλλαγή αν παίζουν με τερματικό alpha Bank γιατί μόνο τα καταστήματα που έχουν μετράει τη συναλλαγή σαν συνεργάτης
Α. Έχουμε εικόνα κάποια από αυτά που να είναι σίγουρα; Μην τρέχουμε τζάμπα.Και κάποια ούτε καν, ρωτάμε πριν τη συναλλαγή αν παίζουν με τερματικό alpha Bank γιατί μόνο τα καταστήματα που έχουν μετράει τη συναλλαγή σαν συνεργάτης
Τα λέει μέσα στην εφαρμογή της bonus τα συγκεκριμένα καταστηματα.Α. Έχουμε εικόνα κάποια από αυτά που να είναι σίγουρα; Μην τρέχουμε τζάμπα.
Λέει στη εφαρμογή ποια καταστήματα έχουν τερματικό της Alpha? Αυτό εννοούσα.Τα λέει μέσα στην εφαρμογή της bonus τα συγκεκριμένα καταστηματα.
Για Occhio σίγουρα δοκιμασμένα με αγορά Χ 100 από μένα και γνωστούς είναι το κατάστημα στο golden hall και τα καταστήματα στη Νέα Σμύρνη
Φυσικά και τα λέειΛέει στη εφαρμογή ποια καταστήματα έχουν τερματικό της Alpha? Αυτό εννοούσα.
δεν καταλαβαινω ... δηλαδη στο eye q δεν θα παρω επι 100 ποντους απο ολα τα καταστηματα ? στην εφαρμογη γραφει μονο τα δυο ...Φυσικά και τα λέει
στο συγκεκριμένο νομίζω μετέχουν όλα λογικά εκτός του site, δε ξέρω στην εφαρμογή πολλές φορές δε τα αναγράφει σωστά εγώ εμπιστεύομαι το σαιτ.δεν καταλαβαινω ... δηλαδη στο eye q δεν θα παρω επι 100 ποντους απο ολα τα καταστηματα ? στην εφαρμογη γραφει μονο τα δυο ...
Εγώ πάλι αυτή τη περίοδο που τρέχει η προσφορά με μισους ποντους διστάζω να κλείσω μόνο κ μόνο γιατί διάβασα στους όρους ότι σε εισιτήρια που αγοράστηκαν με προσφορά αν ακυρώσεις υπάρχει πιθανότητα να μην σου επιστραφούν οι πόντοι όπωςγίνεταιμε τα μίλια...ισχύει αυτό? Έχει ακυρώσει κάνεις τέτοια εισιτήρια? Σορρυ aegean, δε χαρίζω πόντουςΣτις ακυρώσεις εισιτηρίων που γίνονται την περίοδο που τρέχει το πρόγραμμα προσαύξησης πόντων κατά 50% ΄, εάν τα εισιτήρια αγοράσθηκαν εκτός της περιόδου αυτής, αφαιρούνται περισσότεροι πόντοι κατά 50%, οπότε ζητάμε τηλεφωνικά να γίνει η διόρθωση.
Σε ποιους όρους το λέει αυτό; Έχω ακυρώσει με μίλια και προσφορές και μια χαρά πήρα την επιστροφή. Μου φαίνεται λίγο αδυνατο να συμβαίνει κάτι τέτοιο πάντωςΕγώ πάλι αυτή τη περίοδο που τρέχει η προσφορά με μισους ποντους διστάζω να κλείσω μόνο κ μόνο γιατί διάβασα στους όρους ότι σε εισιτήρια που αγοράστηκαν με προσφορά αν ακυρώσεις υπάρχει πιθανότητα να μην σου επιστραφούν οι πόντοι όπωςγίνεταιμε τα μίλια...ισχύει αυτό? Έχει ακυρώσει κάνεις τέτοια εισιτήρια? Σορρυ aegean, δε χαρίζω πόντους
Σε ποιους όρους το λέει αυτό; Έχω ακυρώσει με μίλια και προσφορές και μια χαρά πήρα την επιστροφή. Μου φαίνεται λίγο αδυνατο να συμβαίνει κάτι τέτοιο πάντως