• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

Spros

Member
Με τους πόντους του Κώτσου που δεν πήραμε από 15/6 κάνατε τίποτα;
Καλησπέρα,
Πήρα τηλέφωνο εξυπηρέτηση Alpha την Τρίτη και μου είπαν πως άνοιξαν αίτημα και συνήθως η επεξεργασία κρατάει 4 εργάσιμες. Αν έχω κάποιο update θα ενημερώσω..

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εκτός απο το Styloptic έχει κάνει καποιος αγορά ηλεκτρονικά απο τα υπόλοιπα καταστήματα για να πάρει τους bonus χ 100; Τους φακούς που παίρνω δεν τους έχει το Styloptic

Яна

Member
Εκτός απο το Styloptic έχει κάνει καποιος αγορά ηλεκτρονικά απο τα υπόλοιπα καταστήματα για να πάρει τους bonus χ 100; Τους φακούς που παίρνω δεν τους έχει το Styloptic
Τα υπόλοιπα είναι μόνο δια ζώσης.

Яна

Member
Και κάποια ούτε καν, ρωτάμε πριν τη συναλλαγή αν παίζουν με τερματικό alpha Bank γιατί μόνο τα καταστήματα που έχουν μετράει τη συναλλαγή σαν συνεργάτης
Α. Έχουμε εικόνα κάποια από αυτά που να είναι σίγουρα; Μην τρέχουμε τζάμπα.

pan82

Member
Α. Έχουμε εικόνα κάποια από αυτά που να είναι σίγουρα; Μην τρέχουμε τζάμπα.
Τα λέει μέσα στην εφαρμογή της bonus τα συγκεκριμένα καταστηματα.
Για Occhio σίγουρα δοκιμασμένα με αγορά Χ 100 από μένα και γνωστούς είναι το κατάστημα στο golden hall και τα καταστήματα στη Νέα Σμύρνη

Яна

Member
Τα λέει μέσα στην εφαρμογή της bonus τα συγκεκριμένα καταστηματα.
Για Occhio σίγουρα δοκιμασμένα με αγορά Χ 100 από μένα και γνωστούς είναι το κατάστημα στο golden hall και τα καταστήματα στη Νέα Σμύρνη
Λέει στη εφαρμογή ποια καταστήματα έχουν τερματικό της Alpha? Αυτό εννοούσα.

pan82

Member
δεν καταλαβαινω ... δηλαδη στο eye q δεν θα παρω επι 100 ποντους απο ολα τα καταστηματα ? στην εφαρμογη γραφει μονο τα δυο ...
στο συγκεκριμένο νομίζω μετέχουν όλα λογικά εκτός του site, δε ξέρω στην εφαρμογή πολλές φορές δε τα αναγράφει σωστά εγώ εμπιστεύομαι το σαιτ.
https://www.alpha.gr/el/idiotes/Bonus/sunergates/eye-q-sykaras

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος