• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πόσο καιρό κάνουν να εμφανιστούν οι πόντοι από συναλλαγές σε επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες του προγράμματος;

paefstra

Member
Οσοι ανοιξατε λογαριασμο μισθοδοσιας δημοσιου η συντσξης στην Αλφα, ρωτηστε αν δικαιουστε καποια πιστωτικη bonus (οχι της Aegean) δωρεαν χωρις συνδρομη. Αυτο εμαθα χθες μετα απο επισκεψη στην Τραπεζα που υπαλληλος αδυνατουσε να θυμηθει οτι υπαρχουν δωρεαν πιστωτικες απο τις εποχες ΠΑΣΟΚ προ 20ετιας και επεμενε οτι ειναι "αυτη που δινει δωρεαν ο λογαριασμος μισθοδοσιας".

pan82

Member
Οσοι ανοιξατε λογαριασμο μισθοδοσιας δημοσιου η συντσξης στην Αλφα, ρωτηστε αν δικαιουστε καποια πιστωτικη bonus (οχι της Aegean) δωρεαν χωρις συνδρομη. Αυτο εμαθα χθες μετα απο επισκεψη στην Τραπεζα που υπαλληλος αδυνατουσε να θυμηθει οτι υπαρχουν δωρεαν πιστωτικες απο τις εποχες ΠΑΣΟΚ προ 20ετιας και επεμενε οτι ειναι "αυτη που δινει δωρεαν ο λογαριασμος μισθοδοσιας".
Ναι ισχύει με λογαριασμό μισθοδοσίας στη τράπεζα δικαιούσαι δωρεάν μια πιστωτική κάρτα χωρίς συνδρομή. Νομίζω και στο e-banking αν πας να κάνεις έκδοση σου λέει δωρεάν στην απλή visa και την απλή MasterCard μόνο την απλή aegean τη πληρώνεις.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Άνοιξαν τα κουπόνια απο green city! Σπεύσατε!

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Έχουν βγει τα κουπόνια από green city τρέχουμε !!!

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Εξαργύρωσα κατι ξεχασμένους πόντους που είχα, τωρα θέλω να παραδωσω και ενα aircondition που εχω μπας και εξαργυρωσουμε ξανά τον άλλον μήνα!

paefstra

Member
Εφτασα τον στοχο μου, ενα business μακρινο του 500ευρου, αλλα εξακολουθω να μαζευω πολλα κιλα χαρτιου και σχολικων. Θελω να σταματησω αλλα δεν μπορω. Με βλεπω να καταληγω στους ΑΑ (Ανωνυμους Ανακυκλωτες).
Screenshot_20240601_123623_Bonus.jpg

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Να ρωτήσω άλλη μια για το πότε εμφανίζονται οι πόντοι από επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες του προγράμματος; Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές από 20/5 και δεν έχει μπει κανένας πόντος, εκτός από αυτούς από συναλλαγές που έγιναν σε συνεργάτες.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Σε εμένα άλλοτε άμεσα, άλλοτε σε 3-4 μέρες, π.χ. από το BOX, σε 3-4 μέρες, από BP,AB άμεσα, από Vodafone, 1-2 μέρες.
Από μη συνεργάτες 3-4 μέρες.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Άρα δεν είναι λογικό να εχουν καθυστερήσει τόσο. Θα πάρω τηλέφωνο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα