Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
ΝαιΣ' ευχαριστώ πολύ! Κι είναι αυτοί οι 100 πόντοι που διαπίστωσες εσύ πως δεν γίνονται μίλια ε?
ΝαιΣ' ευχαριστώ πολύ! Κι είναι αυτοί οι 100 πόντοι που διαπίστωσες εσύ πως δεν γίνονται μίλια ε?
Μάλλον πόντους εννοείς, κ όχι μίλια ε? Όταν τους λάβεις τους πόντους, πες σε παρακαλώ αν κατάφερες να τους μετατρέψεις σε μίλια, γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι ισχύει πλέον, μετά την αλλαγή των όρων... Διαβάζω αντικρουόμενες πληροφορίες15/07 υποτίθεται θα είχαν μπει 50.000 μίλια από προωθητική ενέργεια για αγορά κινητού.
Φυσικά δεν μπήκαν ποτέ, τηλέφωνο στην alpha, δεν απαντάνε, ξανά τηλέφωνο, ξανά και ξανά.
1 ώρα να καταλάβει το προσωπικό γιατί μιλάμε, άλλο ένα μισάωρο να ελέγξει, άντε να με ξαναρωτησει τι πήρα και αν κάνω λάθος, άντε μετά αναμονή και τέλος να μου ξαναζητησει τα στοιχεία για επικοινωνήσει μαζί μου όταν έχει νεότερα.
Δεν γίνεται δουλειά έτσι.
Ναι πόντους, συγγνώμη. Από τα νεύρα μου που προσπαθώ να βγάλω άκρη όλο το πρωί με τα τηλέφωνα.Μάλλον πόντους εννοείς, κ όχι μίλια ε? Όταν τους λάβεις τους πόντους, πες σε παρακαλώ αν κατάφερες να τους μετατρέψεις σε μίλια, γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι ισχύει πλέον, μετά την αλλαγή των όρων... Διαβάζω αντικρουόμενες πληροφορίες
τελικα σου τα εβαλαν? μεταρεπονται κανονικα ?Ναι πόντους, συγγνώμη. Από τα νεύρα μου που προσπαθώ να βγάλω άκρη όλο το πρωί με τα τηλέφωνα.
Μου τους έβαλαν ναι αλλά ακόμα δεν έκανα μετατροπή, θα επανέλθωτελικα σου τα εβαλαν? μεταρεπονται κανονικα ?
Στο εξωτερικό εννοείς; Δεν θα πάρεις παραπάνω πόντους, πλην τους 350 ως 1.500 ανά κράτηση, αναλόγως τις ημέρες της κράτησης και την κατηγορία, κι εφόσον κλείσεις με Hertz και όχι θυγατρική της.Παιδιά αν νοικιάσω αμάξι μέσω της Aegean από Hertz και πληρώσω με την κάρτα θα πάρω τους πόντους επί 4 ή επί 1;
Λοιπόν όλα καλά, οι πόντοι έγιναν μίλια.τελικα σου τα εβαλαν? μεταρεπονται κανονικα ?