Νομίζω πέρα από τη black friday δε θυμάμαι παλιότερα να έχει βάλει ποτέ τόσο υψηλό bonus συνηθώς διπλασιασμό ή μέχρι Χ20 θυμάμαι.Καλημέρα! Επειδή είναι η πρώτη μου χρονιά στο Bonus, θυμάται κανείς να μου πει αν ο Κωτσοβολος βάζει τίποτα πρόσφορες τις γιορτινές μέρες όπως π.χ την Black Friday x50 ;
Αφού μείωσαν στο 25% τις αποδόσεις (τόκων και πόντων), τώρα δίνουν +20% στους πόντους για να περιοριστεί η μείωση στο 30% της απόδοσης (των πόντων, όπως ίσχυε πριν ένα χρόνο). Χέστηκε η Φατμέ και πασαλείφτηκε ο Χασάνης...Tελικά έβαλε και φέτος αν και καθυστερημένα το παραδοσιακό +20% στις κουτσουρεμένες πλέον προθεσμιακές.
Εγώ το ξέρω Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί ΤζαμίΑφού μείωσαν στο 25% τις αποδόσεις (τόκων και πόντων), τώρα δίνουν +20% στους πόντους για να περιοριστεί η μείωση στο 30% της απόδοσης (των πόντων, όπως ίσχυε πριν ένα χρόνο). Χέστηκε η Φατμέ και πασαλείφτηκε ο Χασάνης...
Πάντως το χέσιμο δεν το γλιτώνουμε.Εγώ το ξέρω Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί
Δεν υπάρχει καμία παγίδα. Το πρόβλημα με τους πόντους από τον Κοτσωβολο υπήρχε πάντα και θα συνεχίσει να υπάρχει. Όταν οι ποντοι δεν μπαίνουν αυτόματα, πρέπει να μπουν με ανθρώπινο χέρι . Για να μπουν με ανθρώπινο χέρι οι ποντοι χιλιάδων πελατών και σε περίοδο Χριστουγέννων θέλει χρόνο και υπομονή...Παιδιά θέλω τη βοήθεια του κοινού..από τις 15 Δεκέμβρη περιμένω τους πόντους της alpfa bank από αγορά αφυγραντήρα από το Κοτσωβολο και ακόμα τίποτα.Μιλησα με τρείς υπαλλήλους, με το τμήμα παραπόνων , και πάντα η ίδια απάντηση...(το αίτημα σας στάλθηκε κατεπηγων και σύντομα θα πάρετε τους πόντους ) από τις 16 Δεκέμβρη η ίδια κοροϊδία.
Θέλω μετατρέψω τους πόντους σε μίλια και δεν νομίζω να προλάβω σε δύο μέρες..Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι είδους παγίδα. είναι αυτή και που μπορώ να βρω το δίκιο μου
Πόσο καιρό τους είχες; Μήπως έληξαν;Καλημέρα σήμερα έγινε κάτι παράξενο είχα μέχρι χτες 95.000 πόντους στον my bonus λογαριασμό μου σήμερα το πρωί δεν είχα κανέναν.
Μπήκα στην εφαρμογή και είδα ότι 4000 πόντοι είχαν πάει στην Aegean (λόγο τελευταίας Κυριακή του μηνά, είχαν συλλεχθεί από την κάρτα Aegean )
Πήρα τηλ στην alpha bank για να μάθω που πήγαν οι υπόλοιποι 91.000 πόντοι….
Και η απάντηση ήταν ότι μεταφέρθηκαν και αυτοί στην Aegean. (φυσικά χωρίς δική μου εντολή)
Έγινε και σε κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ αυτό??
Δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στο τηλεφωνικό κέντρο της alpha,