paefstra
Member
Το κανω σε Attica, δεν ηξερα οτι γινεται και σε σουπερμαρκετ!οταν δινει διπλους ποντους μπορεις να αγορασεις δωροεπιταγες .
Με αυτο τον τροπο παιρνεις διπλους ποντους και ψωνιζεις οταν θελεις.
Το κανω σε Attica, δεν ηξερα οτι γινεται και σε σουπερμαρκετ!οταν δινει διπλους ποντους μπορεις να αγορασεις δωροεπιταγες .
Με αυτο τον τροπο παιρνεις διπλους ποντους και ψωνιζεις οταν θελεις.
Μπορείς όμως να τα κάνεις δωρεά σε όσους αγαπάςΤζανκηδες των μιλίων, μαθαίνω από σας καθημερινά, έστω και ν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ζώντας εκτός Ελλάδος.
Δεν αγαπώ και πολλούς στην Ελλάδα αλλά κάποιον θα βρω. Αν είχα τη διεύθυνση του Αργύρη Πεδουλακη ας πουμε...Μπορείς όμως να τα κάνεις δωρεά σε όσους αγαπάς
Πουτάνες (των μιλίων) θα έλεγα..Τζανκηδες των μιλίων, μαθαίνω από σας καθημερινά, έστω και ν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ζώντας εκτός Ελλάδος.
δηλαδή για 100 ευρώ αγορών πήρες 5000 + 800 = 5800Μπηκαν σημερα οι ποντοι μου. ×50 εξτρα και επιπλεον ×8 λενε οι υπολογισμοι μου. Τραβαω τα μαλλια μου που απο αφηρημαδα εβαλα 3 ατοκες και απο Γεναρη θα ειναι bonus
Οταν ηχουν τυμπανα πολεμου, επενδυουμε σε χρυσοΜακαρι να διαψευστω αργοτερα, αλλα απ' οτι φαινεται παει περιπατο το εξτρα γιορτινο μπονους των προθεσμιακων..ποιος τις χρειαζεται εξαλλου τωρα που η οικονομια πεταει...
Ε, 800 ευρώ για μια καφετιέρα, όπως και νά'χει, είναι μια ευκαιρία που δεν την αφήνεις να πάει χαμένη!