Σε μένα μετέφεραν μόνο τους πόντους της κάρτας της aegean. Οι υπόλοιποι είναι κανονικά στον λογαριασμό της alphaΤελικά μεταφέρθηκαν όλοι οι πόντοι στην Aegean τώρα εμφανίστηκε στην bonus εφαρμογή.
Μάλλον λόγο ότι θα σταματήσουν οι μεταφορές 31/12 μεταφέρουν αυτόματα όλους τους πόντους από τον my bonus λογαριασμό
Αυτο σημαινει οτι συνεχιζουμε να χρεωνουμε την Platinum για ενα μηνα ακομη η οτι εχουμε ενα μηνα καιρο για να τηλεφωνησουμε? Γιατι εγω εδω και 3-4 μερες εχω εγκαταλειψει τις αγορες με Platinum ωστε οι ποντοι που θα αργησουν να μπουν να μη μεινουν ορφανοι χωρις δυνατοτητα μετατροπης.Μόλις με ενημέρωσαν από την Αλφαμπανκ ότι πήρε παράταση η μετατροπή των πόντων σε μίλια μέχρι τις 27 /1/2020 όποτε όσοι έχουμε εκκρεμότητες με τους πόντους απλά θα περιμένουμε.
Μόλις με ενημέρωσαν από την Αλφαμπανκ ότι πήρε παράταση η μετατροπή των πόντων σε μίλια μέχρι τις 27 /1/2020 όποτε όσοι έχουμε εκκρεμότητες με τους πόντους απλά θα περιμένουμε.
Είναι άλλο πράγμα η ελλιπής ενημέρωση από την τράπεζα και τους διαχειριστές του προγράμματος bonus και άλλο πράγμα η ασχετοσύνη της εξυπηρέτησης πελατών.Το έχει επιβεβαιώσει και κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ ??
Στο τηλεφωνικό κέντρο της alpha bank είναι λίγο άσχετοι
Πάντος μακάρι να ισχύει αυτή η παράταση!!!!
Κι εγω...μολις στεγνωσαν τα δακρυα...(στα 40 δευτερολεπτα που διηρκησε η κληση μεταφορας ποντων).Τελευταια φορα το τηλεφωνημα "θα θελα να μετατρεψω τους ποντους σε μιλια". Τελος εποχης. Συγκινηθηκα. Καπως ετσι απομονωνονται οι ανθρωποι, αλλοτριωση παντου και ποτε τα σπιτια των ανθρωπων δεν ηταν πιο κοντα αλλα οι καρδιες τους πιο μακρια. Ισως τηλεφωνω καπου καπου να πω ενα "γεια"
Ειμαστε μια κατηγορια ανθρωπων που μισουμε απο τα βαθη της ψυχης μας τη φραση "ενα δακρυ κυλησε" και θεωρουμε δικαιολογημενο τον φονο προς τον συγγραφεα. Ε λοιπον εφτασα πολυ κοντα στη φραση...Κι εγω...μολις στεγνωσαν τα δακρυα...(στα 40 δευτερολεπτα που διηρκησε η κληση μεταφορας ποντων).