Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Για μια? Υπαρχει τετοιος περιορισμος? Αν παρει καποιος 2,3,4 στην ιδια αποδειξη δεν μετραει το ιδιο?Ε, 800 ευρώ για μια καφετιέρα,
Για μια? Υπαρχει τετοιος περιορισμος? Αν παρει καποιος 2,3,4 στην ιδια αποδειξη δεν μετραει το ιδιο?Ε, 800 ευρώ για μια καφετιέρα,
Έχεις καφετέρια κι ενδιαφέρεσαι;Για μια? Υπαρχει τετοιος περιορισμος? Αν παρει καποιος 2,3,4 στην ιδια αποδειξη δεν μετραει το ιδιο?
Οχι δεν γινεται. Μια ανα αποδειξη ειναι. Αλλα θες μπορεις να ζητησεις να στις κοψει σε διαφορετικες. Το εχω κανει, γινεται!Για μια? Υπαρχει τετοιος περιορισμος? Αν παρει καποιος 2,3,4 στην ιδια αποδειξη δεν μετραει το ιδιο?
Θα ανοιξω ον λαιν πωλησεις μηχανων. Να σου στειλω μια?Έχεις καφετέρια κι ενδιαφέρεσαι;
Δεν πίνω ευρωπαϊκούς καφέδες.Θα ανοιξω ον λαιν πωλησεις μηχανων. Να σου στειλω μια?
Πάλι καλά....εμένα για εβδομάδα μου είπαν από τη τράπεζα καλού κακού θα τσεκάρω αύριοΕιχα ακριβως το ιδιο θεμα.Πηγα σημερα στον Κωτσοβολο και μου ειπαν οτι μπορει να καθυστερησουν οι ποντοι 2-3 μερες.Πριν απο λιγο μπηκανε.
Μάλλον γράφεις κάτι λάθος και δημιουργείς σύγχυση σε ένα ήδη μπερδεμένο θέμα. Ο λογαριασμός εξακολουθεί να γράφει το σύνολο των πόντων, ενιαία όπως πάντα. Τους πόντους που έχουν καταχωρηθεί μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή που αναγράφεται στον λογαριασμό. Αυτοί οι 10.000 πόντοι όπου αναφέρεσαι, είχαν μπει ως τότε στον λογαριασμό; Γιατί, αν δεν απατώμαι, έμπαιναν κάποια στιγμή μετά τις 12/12, οπότε είναι αδύνατο να αναγράφονται σε λογαριασμό που εκδόθηκε νωρίτερα. Πολλή σύγχυση χωρίς λόγο...Στο λογαριασμό της aegean bonus που εκδόθηκε σήμερα έχει μόνο τους μπόνους που έχουν μαζευτεί με την συγκεκριμένη κάρτα όχι το σύνολο του my bonus λογαρισμου.
Και το " καλύτερο" ενώ ειχα αγοράσει από κότσοβολο Black Friday x50 πόνους, αυτοί οι ποντοι που πήρα 10000 περίπου δεν συμπεριλαμβάνονται στους πόντους στον λογαριασμό τις aegean.
το θεμα ειναι οτι τους ποντους στον κοτσοβολο τους πηρα τι στιγμή της συναλλαγής (ήταν σε φυσικό κατάστημα) και πήρα άμεσά τους πόντους,Μάλλον γράφεις κάτι λάθος και δημιουργείς σύγχυση σε ένα ήδη μπερδεμένο θέμα. Ο λογαριασμός εξακολουθεί να γράφει το σύνολο των πόντων, ενιαία όπως πάντα. Τους πόντους που έχουν καταχωρηθεί μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή που αναγράφεται στον λογαριασμό. Αυτοί οι 10.000 πόντοι όπου αναφέρεσαι, είχαν μπει ως τότε στον λογαριασμό; Γιατί, αν δεν απατώμαι, έμπαιναν κάποια στιγμή μετά τις 12/12, οπότε είναι αδύνατο να αναγράφονται σε λογαριασμό που εκδόθηκε νωρίτερα. Πολλή σύγχυση χωρίς λόγο...