Alpha bank bonus

pan82

Member
Αρχες Μαρτη η 12μηνη ειχε ψηλοτερο επιτοκιο απο τη 6μηνη και περισσοτερα bonus ανα μηνα.
Μονο ενας τυφλος δεν θα εβλεπε οτι μεσα σε 1.5 μηνα δινει τυρακι και στο επιτοκιο και στα bonus στην 6μηνη για να φυγεις απο την ετησια (γιατι ξερουν/με οτι τα επιτοκια θα πεσουν συντομα και τους ειναι ανεπιθυμητο το ετησιο συμβολαιο).
Παντως μπορει να μπω για μια αρπαχτη bonus 6μηνη για τον χαβαλε, γιατι βαρεθηκα και τα μιλια και το Green City.
Με 2 αλλαγες απο 10 Μαρτη ως τελος Απριλη, συζηταμε για μονιμη αλλαγη? Αφου αλλαζει καθε μηνα τους ορους.
Ο διπλασιασμός και τα ίδια επιτόκια σε σχέση με τη τελευταία αλλαγή που είχε κάνει αρχές Μάρτη λέμε πάντα. Πιο πριν έπαιζαν τα 12 μήνα μπροστά αυτό έχει αλλάξει. Πάντως πόντους τόσους πολλούς δε θυμάμαι να έδινε ποτέ σε 12 μηνο, στα 100χιλ 400.000 bonus είναι σοκαριστικό νούμερο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τα επιτόκια προθεσμιακών της, όπως και όλων των ελληνικών τραπεζών παραμένουν εντυπωσιακά χαμηλά. Δεν συμφέρουν

paefstra

Member
Τα επιτόκια προθεσμιακών της, όπως και όλων των ελληνικών τραπεζών παραμένουν εντυπωσιακά χαμηλά. Δεν συμφέρουν
Πριν λιγους μηνες ειχαμε αυτη τη συζητηση και ενω ημουν επιφυλακτικη και κυριως ασχετη, εκανα ο,τι ειπες και πραγματι ισχυει οι προθεσμιακες δεν συμφερουν καθολου, μονο για χαβαλε με τα bonus αντι να παιζουμε στοιχηματα τις Ευρωεκλογες.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πριν λιγους μηνες ειχαμε αυτη τη συζητηση και ενω ημουν επιφυλακτικη και κυριως ασχετη, εκανα ο,τι ειπες και πραγματι ισχυει οι προθεσμιακες δεν συμφερουν καθολου, μονο για χαβαλε με τα bonus αντι να παιζουμε στοιχηματα τις Ευρωεκλογες.
Καλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι επενδυτικός σύμβουλος όμως. Έχω χάσει αρκετά χρήματα σε λάθος επιλογές.

paefstra

Member
Καλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι επενδυτικός σύμβουλος όμως. Έχω χάσει αρκετά χρήματα σε λάθος επιλογές.
Καλα, προφανως και ρωτησα κι αλλου και στο τελος πηρα μονη μου αποφασεις. Ως τωρα δεν εχω χασει ποτε.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ξερεις we don’t give a s.. για επιτοκια. Δεν ειναι οικονομικο φορουμ εδω. Μας ενδιαφερουν μονο τα ταξιδια και οι ποντοι για να ταξιδευουμε. Οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλοι.

giannis228

Member
Διπλάσιους bonus πόντους με τις προθεσμιακές σε όλα τα ποσά από τη Δευτέρα δίνει η alpha bank διατηρώντας τα ίδια επιτόκια. Πρώτη φορά δίνει διπλούς πόντους σε γιορτές πάντα ένα +20-30% εδινε εκτός αν είναι μόνιμη αλλαγή για να μην αλλάξει τα επιτόκια.

https://www.alpha.gr/-/media/AlphaGr/pdf-files/prothesmiaki-me-bonus/online-bonus-2942024Alphagr.pdf
Περιπου τοσους ποντους εδινε και Νοεμβριο του 2023

Attachments

pan82

Member
Περιπου τοσους ποντους εδινε και Νοεμβριο του 2023
Απλά τότε ήταν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης που έδινε 50% επιπλέον Bonus πόντους δωρο για 5 μέρες μονο εκεί αρχές Νοέμβρη κανονικά ήταν πολύ πιο κάτω

paefstra

Member
Ξερεις we don’t give a s.. για επιτοκια. Δεν ειναι οικονομικο φορουμ εδω. Μας ενδιαφερουν μονο τα ταξιδια και οι ποντοι για να ταξιδευουμε. Οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλοι.
Ο @tripakias παντα (εσφαλμενα) λεει οτι ειναι λιγο το επιτοκιο των προθεσμιακων, οταν με τη μικροτερη προθεσμιακη των 10.000 βγαζεις αυτη τη στιγμη 40.000 bonus η περιπου 2 εισιτηρια Aegean τον χρονο που το καλοκαιρι μπορει να ειναι καπου 300 ευρω οφελος συν καμια 80ρια απο τοκους. Απολυτα συγκρισιμα με αλλη επενδυση που φετος τρεχει στο 3,7 με 3,8%%. Αν τα εξαργυρωσεις οταν εχει προσφορα 50% bonus βγαζεις 2 business.

Μια η αλλη ειναι, αναλογα αν θες να βγαλεις εισιτηρια η διαμονες δωρεαν. Κακως υποτιμουνται τοσο τα bonus εδω στο φορουμ.

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Tourist trap eidik;a για όσους δεν θέλουν να ταξιδεύουν αποκλειστικά καλοκαίρι και με Aegean

croce

Member
Το Ικεα εξακολουθει να εχει καλυτερη εξαργυρωση (24.000 bonus = 85 ευρω) αλλα ποσα πια?
Για ξαφνικο ταξιδι ειναι κομπλε.
Άρχιζε να μαζεύεις στο πουγκί σου από τώρα πόντους και μην τους σπαταλάς σε αλλότρια , ώστε μετά από 2 χρόνια να εγκαινιάσεις ( δικαιωματικά) , τις lie flat θέσεις, στους νέους προορισμούς που θα ανοίξουν.

Άλλωστε το rate των πόντων στους μακρινούς προορισμούς είναι καλύτερο από τα μίλια ( αν δεν αλλάξει κάτι ως τότε).

Last edited:

paefstra

Member
Άρχιζε να μαζεύεις στο πουγκί σου από τώρα πόντους και μην τους σπαταλάς σε αλλότρια , ώστε μετά από 2 χρόνια να εγκαινιάσεις ( δικαιωματικά) , τις lie flat θέσεις, στους νέους προορισμούς που θα ανοίξουν.

Άλλωστε το rate των πόντων στους μακρινούς προορισμούς είναι καλύτερο από τα μίλια ( αν δεν αλλάξει κάτι ως τότε).
Μονο που μαζευονται ταυτοχρονα και μιλια, θελοντας και μη. Και αυτα τρωγονται αναγκαστικα σε ταξιδια.
Ειμαι απο αυτους που δεν νιωθουν οτι τα ταξιδια ειναι το παν, αλλα η καθημερινοτητα μεταξυ των ταξιδιων ειναι το παν. Γι αυτο τιμω τις εξαργυρωσεις στο ικεα και τον Κωτσο παρα πολυ τακτικα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.742
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom