Απ'οτι έχω καταλάβει συμφέρει πρώτα σε μίλια, έβγαλα και πιστωτική της aegean.Ερώτηση γιατί είμαι άσχετος με το σπορ, συμφέρει να μετατρέψεις τους πόντους σου σε μίλια και μετά να κάνεις εξαργύρωση μιλίων για αγορά εισιτηρίου ή κατευθείαν να κάνεις τους πόντους σου εισιτήρια;
Τελικά οι πόντοι φίλε μου σού μπήκαν; επειδή έκανα 3 παραγγελίες στη τελευταία δεν έπεσαν επιτόπου οι πόντοι αλλά θεωρώ βέβαιο ότι θα γίνει όταν γίνει η εκκαθάριση. Αλλιώς μιλάς με εξυπηρέτηση φυσικά θα αφήσεις τους πόντους σουετοιμάζομαι να τσακωθώ γιατί δεν μου μπήκαν 6.000 πόντοι για ένα ρολόι που πήρα. αλλά με ποιον να τσακωθώ και πόσο να περιμένω πριν το κάνω;
Είχα γυρω στους 30000 πόντους που ειχα μαζεψει με την χρεωστικη΄και δεν μετατρέπονταν σε μίλια, με την πρόσφατη προσφορά της ALPHA, όπου εξαργύρωνες τους μισούς πόντους, έκλεισα για Όσλο εξαργυρώνοντας 22500 πόντους (11250 πόντοι η κάθε πτήση αντί για 22500 και συνολικά 45000 πόντους ΄όπου θα ηθελα χωρις το 50%)Ερώτηση γιατί είμαι άσχετος με το σπορ, συμφέρει να μετατρέψεις τους πόντους σου σε μίλια και μετά να κάνεις εξαργύρωση μιλίων για αγορά εισιτηρίου ή κατευθείαν να κάνεις τους πόντους σου εισιτήρια;
Θα μας πουλησει και το πιεσομετρο για μιλια.Και λέει βγάζει αύριο ο Κωτσόβολος 1€x1000
Δεν πηρες χαμπαρι το 1x10 στον Χοντο αυτο το 3ημερο;Υπάρχει περίπτωση να έχει ξανά τέτοιες προσφορές; Δεν φαντάζομαι με 1€=100 πόντους, αλλά γενικά ρωτώντας
Εμενα μου εβγαζε ολη μερα αδυναμια συνδεσης, στην ανακτηση κωδικου δεν εβρισκε email και εγγραφη νεου χρηστη με οποιαδηποτε email δεν δουλευε! Επισης απ οτι καταλαβα δεν γινεται αγορα ως επισκεπτης!?! Τελικα, εξυπηρετηθηκα τηλεφωνικα. Μετα ηθελα να αγορασω κ κατι ακομα, δοκιμασα παλι τα ιδια στο web και εγκατελειψα την προσπαθεια..Εγώ πάντως προσπάθησα, τελευταία στιγμή είναι η αλήθεια, να πάρω ένα iMac από τον Κώτσο αλλά μου τα έβγαζε όλα εξαντλημένα ή δεν προχωρούσε η πληρωμή με την κάρτα. Ξενέρα, μεγάλη. Είχα λιγουρευτεί τα σχεδόν 210.000 μίλια.
Δεν πειράζει αύριο θα πάρουμε x1000