Marinetta
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
ετοιμάζομαι να τσακωθώ γιατί δεν μου μπήκαν 6.000 πόντοι για ένα ρολόι που πήρα. αλλά με ποιον να τσακωθώ και πόσο να περιμένω πριν το κάνω;
Στα ανηψια βαλιτσακι που το καβαλαει το παιδακι και το σερνει ο γονιος πηρατε?Βρε παιδιά έχω έξοδα τι με βάζετε και κάνω... Ψώνισα και γω κάτι ψιλά που θα χαρεί η μάνα μου κυρίως (για τη φουκαριάρα τη μάνα μου), στο τσακ κρατιέμαι να μη πάρω κ λάπτοπ έχω έξοδα λέμε
Ε προσοχή στην εφορία.Έχω παραγγείλει για όσους γνωρίζω σχεδόν, από άιφον μέχρι ρομποτικές σκούπες
Θα τους εξηγήσω ότι επενδύω σε μίλια....κάτσε μην αρχίζουν και αυτοί να αγοράζουν από ΚώτσοΕ προσοχή στην εφορία.
Μπαίνετε κάπου συγκεκριμένα και βλέπετε τις προσφορές bonus της alphabank?Μέχρι 10-12-23 10Κ πόντοι από 500 εύρω και πάνω. Γιατί να έχει βενζινάδικο ο κωτσο;
View attachment 447358
Πρόγραμμα Επιβράβευσης Bonus | ALPHA BANKΜπαίνετε κάπου συγκεκριμένα και βλέπετε τις προσφορές bonus της alphabank?
Ζω για την ημέρα που θα μας πει η Αλφα οτι για κάθε 1 bonus που έχουμε στη μετατροπή θα πάρουμε 1000 μίλιαΓνωρίζει κανείς ποια εποχή βγάζει η alpha κάποιου είδους επιβράβευση στη μετατροπή σε μίλια?