Εγώ δεν μπηκα καν στη διαδικασια να αγορασω οτιδηποτε ηταν (ιδιαιτερα) ακριβοτερο απο το Σκρουτζ. Έτσι αγόρσα μονο κατι freebuds που τα βρηκα, περιέργως, 30 ευρω φτηνοτερα απο το σκρουτζ και δεν πήρα ουτε εξωτερικό SSD που ηθελα, γιατι τελικά βρηκα στο σκρουτζ τον 512gb στην τιμη που ο κωτσος πουλουσε τον 256gb, ουτε φορτιστη για το κινητο που το εβρισκα στο σκρουτζ στη μιση τιμη, ουτε κινητο που θέλω να αγοράσω μεσα στο επομενο 3μηνο, διοτι αυτο που θα ηθελα ειχε εξαντληθει και δεν ηθελα να κανω εκπτωσεις στις τεχνολογικες μου απαιτησεις μονο και μονο για να παρω 80-90 χιλιαδες μιλια. Ασε που πλεον, προσωπικά, μου φαινεται δυσκολότερη η εξαργυρωση στην Α3 και το ratio Ευρω/μίλι σημαντικά χαμηλοτερο (τουλαχιστον σε πτησεις που με ενδιεφεραν προσωπικα να εξαργυρωσω στο προσφατο παρελθον), οπότε καλώς να μαζεύουμε μίλια απ' όπου γινεται αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να πληρώσω κιολας, με οποιονδηποτε τροπο, για την απόκτηση τους.Η αληθεια ειναι οτι εγω για προιον που πηρα στη μανα μου χρεωθηκα τη διαφορα σε σχεση με τα σκρουτζομαγαζα, αφου τσεπωσα εγω το δωρακι σε μιλια γιατι το θεωρω πιο σωστο.